pietricele urat mirositoare din amigdale
Domnule dr, pentru excizie ganglion cervical este nevoie de un chirurg, de care? Musai orl? sau poate fi si generalist? As avea acces la un chirurg plastician.Este el in masura?
corect.. zona apartine de chirurgie.. maxilo-faciala
dar toti chirurgii pot sa faca acesta operatie si sa trimita ganglionul la laborator pentru analiza
dar toti chirurgii pot sa faca acesta operatie si sa trimita ganglionul la laborator pentru analiza
Buna ziua, am si eu o problema cu amigdalitele imi ies pietricele galbene si urat mirositoare, si amigdala stânga am început s-o vad adică nu mai este in buzunarul ei si are si doua găuri marisoare care înainte nu erau plus ca se tot măresc si am Senzația ca am ceva in gât mere si cand înghit saliva simt un disconfort la baza limbi vreau sa stiu ce este de facut ar trebui scoase amigdalele!!
citeste ce am scris pe forum despre Amigdalita cronica cu cazeum
exista cateva posibilitati de tratament.. o sa vezi care se potriveste
exista cateva posibilitati de tratament.. o sa vezi care se potriveste
Buna seara, am si eu o problema.De aproximativ 2 luni am nasul infundat sforai noaptea si simt gatul ca si cum m-as sufoca, inainte de asta am descoperit pe amigdale niste biluțe galbene( uneori), si urat mirositoare, gatul ma doare foarte fin dar nu mereu(destul de rar in functie de ce miscari fac cu el, pe partea stanga ma doare), nu am avut febra sau alt ceva, iar dimineata scot din gat “flegme”maronii si pe timpul zilei sunt albe dar lafel de vascoase.limba lafel este cam incarcata cu cv alb- galbui spre partea din spate(spre amigdale)cand apas cu degetele pe gat se aude un “smiorcait”asta nu stiu daca este normal sau este vreo problema pt ca nu am mai apasat pana acum.
Mentionez ca am 22 ani.Multumesc frumos
ai probleme gastro-inetstinale
de la anumite alimente acre, acide, citrice, acidulate faci reflux gastro-esofagian in somn
acidul gastric cand ajunge in gat.. inflameaza amigdalele, faringele pana sus in spatele nasului
de la anumite alimente acre, acide, citrice, acidulate faci reflux gastro-esofagian in somn
acidul gastric cand ajunge in gat.. inflameaza amigdalele, faringele pana sus in spatele nasului
consult gastrologie
regim corect alimentar
citesti tot ce sa mai scris pe forum
regim corect alimentar
citesti tot ce sa mai scris pe forum
Buna ziua. Am fetita de 8 ani. Am primit diagnostic cazeum. Am facut tratament de 2 ori cu antibiotic. Dispareau pietrele o perioada dupa care la 2 luni au aparut iar. Am facut analiza ASLO a iesit negativ. Personal nu vreau la varsta asta sa scoatem amigdalita asa ca am parcurs la tratament homeopat. Administram Poligema 17, extract vita de vie, silicea granule, calcarea phosphorica granule si mercurius solubilus granule, si pastilute tonsilotren. Stiu ca e tratament durabil si trebuie sa avem rabdarea, dar tot vad ca apar pietre pe amigdalita si unele sunt si de marimi mai mari decit pina acum. Am inceput sa ma ingrijorez daca fac bine si deja ma indoiesc daca e bun tratamentul. As dori un sfat de la dumneavoastra. Considerati ca e eficient tratamentul si putem sa ne asteptam la rezultate, sau e pierdere de timp? Am citit de criptolizis, e cazul de facut sau mai asteptam? Care este parerea dumneavoastra? Precizez ca prima data neam co fruntat cu boala aceasta anul trecut prin vara si de atunci o ducem tot asa. Deasemenea facem gargara dupa fiecare masa ca sa fia gatul curat. Am exclus din consum sucuri acidulate, acru.
Va multumim anticipat pt raspuns
Va multumim anticipat pt raspuns
Daca ati citit despre criptolizis
Ibseamna ca ati citit si despre gastrita si desprw alimentwle care duc la aparitia cazeumului..???
Schimbam stilul alimentar si copulul sa vindeca fara operatie
Ibseamna ca ati citit si despre gastrita si desprw alimentwle care duc la aparitia cazeumului..???
Schimbam stilul alimentar si copulul sa vindeca fara operatie
Buna ziua. Da am citit despre criptolizis. Totusi este o interventie pe care va intreb daca o pot ocoli sau nu. Sper ca totusi cu oarecare tratament sa scap de problema, fara a fi ne esara aceasta interventie. Ce este legat de alimente care provoaca cazeum sincer sa fiu nu am dat pina acum de asa informatie. In cazul nostru ce ati recomanda? Care ar fi opinia dumneavoastra? Ca de citit intr-adevar este mult dar totusi nu suntem doctori, nu pot sami fac singura concluziile. De gastrita nu cred ca este cazul. Nu avem nici un simptom. Ce este legat de alimentatia copilului as putea spune ca si asa nu prea maninca mult. De aceia nu prea cred ca schimbarea regimui alimentar near putea ajuta mult. Poate ne dati niste sfaturi. Cam ce ar trebui sa facem. Legat de tratamentul homeopat ce puteti spune? Multumesc
Sfaturile generale sunt pe forum
Din practica pot sa spun ca mu exista tratamente minune...fara a schiba nimic
Boala apare fiindca este o gresala in alimentatie
Sunt alimente acre acide citrice care irita cand trec
Sunt alimente gen lactate mezeluri dulciuri care scad imunitatea...
Pana nu vad copilul... nu pot sa zic nimic mai concret
Din practica pot sa spun ca mu exista tratamente minune...fara a schiba nimic
Boala apare fiindca este o gresala in alimentatie
Sunt alimente acre acide citrice care irita cand trec
Sunt alimente gen lactate mezeluri dulciuri care scad imunitatea...
Pana nu vad copilul... nu pot sa zic nimic mai concret
domnu doctor in legatura cu ce am scris 2 comentarii mai sus am fost la medicul de familie si mi a spus ca nu am nimic si mi a dat nurofen, acc 500, salviasept, septosol si zinnat 500
aiurea
ai nevoie de consult Gastrologie..acolo caua principala
dupa o sa ai nevoie de consult ORL sa vezi ce e cu nasul
ai nevoie de consult Gastrologie..acolo caua principala
dupa o sa ai nevoie de consult ORL sa vezi ce e cu nasul
Buna seara am 31 ani si anu trecut in vara am.avut ameteli puternice aproape de lesin am.ajuns la urgenta am facut amalize si mi au dat mgne b6 dar ametelele au revenit am mers dinou la analoze si mi aia esit lipsa de fier mare am afacut tratament trei luni cu fier si sase luni cu cavinton dar ametelie le tot am si palpitatii si tiuit in urechea stanga am.mers la medic orelist si mi a spus ca n. U am.nimic si ametelile le am.puternice zilnic nu stiu ce sa fac am facut si ecograf abdominala si totul e bine inafara de fiere am.avuto putinmarita si am luat tratament ce sa fac astept raspuns nu mai rezist nu stiu ce sa mai fac mama saturat sa stau cu frica ca pot pati ceva ca o sa cad si nu o sa ma mai ridic !
1 sa intelegi ca acele lipse de vitamine si minerale se datoreaza problemelor din Intestine ( care NU s e vad la ecograf)
2 sa intelegi ca ameteala e de la proasta circulatie cerebrala.. dar calitatea sangelui se face tot in intestine si ficat din ce pui TU in farfurie si in pahar pentru hidratare
3 asa ca analizezi.. cate KG ai..si cate ar trebui sa ai
analizezi cat de corect te alimentezi si cat de corect bei apa
4 dupa cauti un medic Gastrolog sa investigheze si intestinele
2 sa intelegi ca ameteala e de la proasta circulatie cerebrala.. dar calitatea sangelui se face tot in intestine si ficat din ce pui TU in farfurie si in pahar pentru hidratare
3 asa ca analizezi.. cate KG ai..si cate ar trebui sa ai
analizezi cat de corect te alimentezi si cat de corect bei apa
4 dupa cauti un medic Gastrolog sa investigheze si intestinele
Medicul neurolog mi a recomandat rmn sa merg sal fac? Deci ametelile pot veni din cauza circulatie sangelui si ce ar trebui sa fac unde sa ma duc sa pot afla imi mai revin din asta dar cu acel vajit din ureche il am constant ce pot face este tratament pt aceste ameteli am aproape 9luni de cand le am.zilnic e de vina alimentatia domnule doctor daca ii fac pt helectobacter analize e bine asa ma sfatuit doctorul de familie tot ce vreau sa stiu e daca imi mai revin la normal din ameteala pt ca mama saturat sa le am zilnic
1. NU nu faci RMN la cap... o sa fie bani aruncati degeaba, o sa apara dar mici zone de atrofie cerebrala( de la circulatia proasta)
2 Mai citeste inca odata atent, incet ce am scris mai sus.. pe puncte..acolo am explicat de ce trebuie sa mergi la gastrologie si vad ca NU ai inteles ce am scris
posibil nici nu ai inteles ca trebuie sa schimbi stilul alimentar si hidrtarea ????
cate KG ai ???
2 Mai citeste inca odata atent, incet ce am scris mai sus.. pe puncte..acolo am explicat de ce trebuie sa mergi la gastrologie si vad ca NU ai inteles ce am scris
posibil nici nu ai inteles ca trebuie sa schimbi stilul alimentar si hidrtarea ????
cate KG ai ???
Domnule doctor si aceste zone mici de atrofie cerebrala cum spuneti dumneavoatra imi poate afecta gandirea am sa incerc ce ati spus mai sus in legatura cu alimentatia va multumesc foate mult pt sfat mi ati luat o piatra de pe inima eu am crezut ca pot avea ceva mult mai grav.
Buna ziua..fetita mea de 5 ani jum este diagnosticata in urma timpanogramei cu otita seroasa bilaterala din ianuarie.folosim balonul otovent si tot la 3 sapt facem control orl si cate o cura de trat cu zyrtec, picaturi de nas cu dexa sau aerosol..s a ameliorat dar nu s-a vindecat.se plange uneori ca aude zgomot in ureche..orice raceala la ea inseamna nas infundat si atat..stiu ca de aici e problema dar vreau sa incerc toate variantele de trat care ne pot salva de la operatia de scoatere a polipilor.colargol ar fi o varianta ca ma sperie toate picaturile cu dexa ce le-am folosit?nu mi-a vorbit orl istul despre asta, doar ce am citit pe forum..
Ne recomandati ceva pt imunitatea cailor respiratorii?
De ceva vreme eructeaza des si o surprind ca inspira adanc pe gura ca si cand nu ii ajunge aerul sa respire...imi zice ca asa ii cere sa faca.sunt f ingrijorata.e cazul sa o vada un gastroenterolog?va multumesc anticipat
Ne recomandati ceva pt imunitatea cailor respiratorii?
De ceva vreme eructeaza des si o surprind ca inspira adanc pe gura ca si cand nu ii ajunge aerul sa respire...imi zice ca asa ii cere sa faca.sunt f ingrijorata.e cazul sa o vada un gastroenterolog?va multumesc anticipat
1 da. e cazul de un Gastrolog... fiindca si imunitattea depinde de starea intestinelor
si un reflux gastro eosfagian.. afecteaza gat, nas
2 da.. tratamentul cu colargol si exerciititle pentru timpan..ajuta in acest caz
si un reflux gastro eosfagian.. afecteaza gat, nas
2 da.. tratamentul cu colargol si exerciititle pentru timpan..ajuta in acest caz
Buna ziua..Am pe amigdale bile able care nu trec nicicacum si ma roade in git mai ales partea dreapta si am mincarime puternica si In cit si in urechi..zgomotele puternice ma afecteaza la orl mi sa recomandat analiza de frotiu si antibiograma Avon diagnoza de faringita cronica iar la gastrolog endoscopie unde mi sa pus diagnoza de reflux gastroesofagian si reflux biliar plus gastrita si hiperaciditate..De jumatate de an nu gasesc cauza problemei mele ma roade groaznic gitu pe esofag in jos pina in stomac uneori mie greu sa respir...
cum nu gasesti
ai scris singurica (reflux gastroesofagian si reflux biliar plus gastrita si hiperaciditate)
aceata este motivul de ce sufera gatul
NU ai invatat sa te alinetezi corect si sa previi aciditatea in somn
pentru amigdalita cu Caseum..am mai scris..se face Criptolisis cu radiofrecventa
ai scris singurica (reflux gastroesofagian si reflux biliar plus gastrita si hiperaciditate)
aceata este motivul de ce sufera gatul
NU ai invatat sa te alinetezi corect si sa previi aciditatea in somn
pentru amigdalita cu Caseum..am mai scris..se face Criptolisis cu radiofrecventa
Am spus ca nu gasesc cauza referinduma la tratament...mai concret la ORL mi sa diagnosticat deviatie de Sept si faringita cronica...mereu mincarime in zona dintre urechi si gat plus candidoza si deja reflux si hiperaciditate la gastrolog mai am trosnituri pocnituri cind inghit...cam asta e diagnoza...sa inteleg ca daca fac tratament indelungat pentru hiperaciditate voi scapa de reflux si durere din gat si simptome precum ca a ramas ceva alimente
Domnule doctor, va rog sa imi spuneti daca la ceea ce v-am descris la otita seroasa a fiicei mele, e imperios necesar sa o feresc de aerul rece, de vant dar mai ales de curent..stiu doar ca nu e voie apa in urechi, sub nicio forma
mai grav e refluxul gastro-esofagain.. care irita si inflameaza gatul..deact simplu curect
daca punem 10 copiii in curecnt si frig
uniii fac rinita, altii amigdalita, unii laringita, unii pneumonie, altii reumatism si unii cistita si pielonefrita
OARE de ce ????
NU e curentul si frigul de vina.
cauza se afla in organism.. alimentati a, hidratarea si predispozitia genetca
daca punem 10 copiii in curecnt si frig
uniii fac rinita, altii amigdalita, unii laringita, unii pneumonie, altii reumatism si unii cistita si pielonefrita
OARE de ce ????
NU e curentul si frigul de vina.
cauza se afla in organism.. alimentati a, hidratarea si predispozitia genetca
Buna seara domnule doctor.
am si eu o problema.De aproximativ 2 luni am nasul infundat sforai noaptea si simt gatul ca si cum m-as sufoca, inainte de asta am descoperit pe amigdale niste biluțe galbene( uneori), si urat mirositoare, gatul ma doare foarte fin dar nu mereu(destul de rar in functie de ce miscari fac cu el, pe partea stanga ma doare), nu am avut febra sau alt ceva, iar dimineata scot din gat “flegme”maronii si pe timpul zilei sunt albe dar lafel de vascoase.limba lafel este cam incarcata cu cv alb- galbui spre partea din spate(spre amigdale)cand apas cu degetele pe gat se aude un “smiorcait”asta nu stiu daca este normal sau este vreo problema pt ca nu am mai apasat pana acum.
V-am trimis mai demult mesajul de mai sus iar dumneavoastra a ti spus de un reflux gastro esofagian
in legatura cu aceste probleme am fost la un doctor si mi a dat ca tratament Esomeprazol Emanera 40 mg(timp de 3 luni, o luna 2/zi apoi cate 1, motilium (10 zile)si nasonex(3 luni).
Credeti ca sunt utile?
Si mai mentionez ca atunci cand misc cartilajul din jurul marului lui adam cam trosneste, nu am probleme la inghititedecat uneori mai trosneste, iar depunerea de pe limba parca incepe sa dispara si lafel si flegmeledsr nu in totalitate, si in lateralele marului lui adam sunt un fel de ganglioni(poate chiar ganglioni sunt), ii simt doar cand apas cu degetul pe acolo, ul alt sfat?Multumesc.
am si eu o problema.De aproximativ 2 luni am nasul infundat sforai noaptea si simt gatul ca si cum m-as sufoca, inainte de asta am descoperit pe amigdale niste biluțe galbene( uneori), si urat mirositoare, gatul ma doare foarte fin dar nu mereu(destul de rar in functie de ce miscari fac cu el, pe partea stanga ma doare), nu am avut febra sau alt ceva, iar dimineata scot din gat “flegme”maronii si pe timpul zilei sunt albe dar lafel de vascoase.limba lafel este cam incarcata cu cv alb- galbui spre partea din spate(spre amigdale)cand apas cu degetele pe gat se aude un “smiorcait”asta nu stiu daca este normal sau este vreo problema pt ca nu am mai apasat pana acum.
V-am trimis mai demult mesajul de mai sus iar dumneavoastra a ti spus de un reflux gastro esofagian
in legatura cu aceste probleme am fost la un doctor si mi a dat ca tratament Esomeprazol Emanera 40 mg(timp de 3 luni, o luna 2/zi apoi cate 1, motilium (10 zile)si nasonex(3 luni).
Credeti ca sunt utile?
Si mai mentionez ca atunci cand misc cartilajul din jurul marului lui adam cam trosneste, nu am probleme la inghititedecat uneori mai trosneste, iar depunerea de pe limba parca incepe sa dispara si lafel si flegmeledsr nu in totalitate, si in lateralele marului lui adam sunt un fel de ganglioni(poate chiar ganglioni sunt), ii simt doar cand apas cu degetul pe acolo, ul alt sfat?Multumesc.
Si am uitat sa va spun ca sforaitul nu a disparut si nici senzatia aia de blocare a legaturii gatului cu nasul
sforaitul dispare dupa ce inveti sa te alimentezi corect, putin seara si fara fructe, dulciuri la culcare
dupa ce inveti sa faci tratament corect pentru reflux
dupa ce mergi la un medic ORL..sa.ti micsoreze in volum cornetele nazale si amigdalele
dupa ce inveti sa faci tratament corect pentru reflux
dupa ce mergi la un medic ORL..sa.ti micsoreze in volum cornetele nazale si amigdalele
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 0lipsa mirosului
- 2corpul meu emana un miros neplacut
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 5tratament miros urat in zona vaginului, va rog!
- 4Pierderea partiala a mirosului
- 3expir miros de otet
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 13Miros urat din nas si gat
- 8miros urat al pielii
- 4miros urat al pielei
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Miros deformat
- 6Parosmie
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: