Parosmie
Buna seara.
Ma strâng cu mâinile de ajutorul vostru, de voi. VA IMPLOR, am ajuns sa implor lumea pentru a ma ajuta in aceasta problema.
AM PAROSMIE de 7 luni jumătate. Am avut Covid-19 si am avut lipsa mirosului si gustului cam 3 săptămâni, iar apoi a început jihadul. Nu mai simt nimic, nicio mâncare, ba chiar TOTUL ORICE MÂNCARE MIROASE SI ARE GUST URAT, ba de clor, ba de gunoi, ba de ranced, parfumul miroase a țigări in scrumieră uitate de 10 ani acolo. Nu stiu sa va explic mirosurile pentru ca nu stiu cu ce sa le asociez.
Am fost la ORL, mi a dat o gramada de pastile, Nasonex spray si NIMIC!!
Nu mai pot, imi e foame, vreau sa mananc ca un om normal, nu mai rezist. Antrenamentul mirosului nu ma ajuta, nu pot face nimic. Am nevoie de ajutor, intru in depresie, înnebunesc efectiv nu mai pot. Am încercat sa mananc sarmale acum cu sărbătorile si a fost groaznic, un gust extrem de urat. ajutor ca înnebunesc va rog!!
Ma strâng cu mâinile de ajutorul vostru, de voi. VA IMPLOR, am ajuns sa implor lumea pentru a ma ajuta in aceasta problema.
AM PAROSMIE de 7 luni jumătate. Am avut Covid-19 si am avut lipsa mirosului si gustului cam 3 săptămâni, iar apoi a început jihadul. Nu mai simt nimic, nicio mâncare, ba chiar TOTUL ORICE MÂNCARE MIROASE SI ARE GUST URAT, ba de clor, ba de gunoi, ba de ranced, parfumul miroase a țigări in scrumieră uitate de 10 ani acolo. Nu stiu sa va explic mirosurile pentru ca nu stiu cu ce sa le asociez.
Am fost la ORL, mi a dat o gramada de pastile, Nasonex spray si NIMIC!!
Nu mai pot, imi e foame, vreau sa mananc ca un om normal, nu mai rezist. Antrenamentul mirosului nu ma ajuta, nu pot face nimic. Am nevoie de ajutor, intru in depresie, înnebunesc efectiv nu mai pot. Am încercat sa mananc sarmale acum cu sărbătorile si a fost groaznic, un gust extrem de urat. ajutor ca înnebunesc va rog!!
6 comentarii
Încercați să consultați și un medic homeopat din orașul dumneavoastră.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Am uitat să vă întreb în ce oraș locuiți.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Sincer va spun domnule doctor ca NU mai pot. Efectiv salivez langa oameni cand mănâncă, simt ca înnebunesc. Imi e greu, am ajuns la capatul răbdărilor in adevăratul sens al cuvântului. Am crezut ca trece intr o luna, doua, trei.. Dar de 7 luni trăiesc asta. Imi e foame, eu am uitat mirosuri, am uitat gusturi, nu stiu ce gust mai are pâinea, nu stiu ce gust are un cozonac de exemplu.
Simt doar daca imi dai ceva dulce sau Sărat, picant. Dar nu știu sa iti spun ce e, adica daca imi dai o prajitura simt ca e prăjitură pentru ca are textura cand o mestec, dar nu stiu sa spun cu ce e, sau cum se numește.
Simt doar daca imi dai ceva dulce sau Sărat, picant. Dar nu știu sa iti spun ce e, adica daca imi dai o prajitura simt ca e prăjitură pentru ca are textura cand o mestec, dar nu stiu sa spun cu ce e, sau cum se numește.
Este din cauza Covidului. Incercati sa va acoperiti nasul cand mancati. O sa treaca.
În Bucuresti aveți medici homeopați foarte buni. Consultați pe unul dintre ei.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 5am un miros urat al corpului :(
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 19cum pot scapa de mirosul urat provocat de rinita atrofica?
- 3imi miroase pielea
- 13Ajutor - mi-au aparut foarte multe bube pe corp!
- 13Miros urat din nas si gat
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 17Miros orgasm femei
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 1Miros urat in nas
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 1Probleme cu mirosul
- 6Simt de acru si ca gust si ca miros.
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului osmiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: