dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
in urma cu 3 luni m-am operat de colecist, ce alimentatie imi recomandati. Mentionez ca nu suport mirosurile de parfum, mancare (mi se face rau de la ele) Care este cauza?
4 comentarii
probabil ca si medicul ti-a zis ca nu trebuiesc consumate alimentele grase(carne grasa, smantana, frisca, galbenus, uleiuri in cantitati mari, maioneza), deci evita-le pt ca tubul tau digestiv nu este capabil sa absoarba prea bine grasimile.
lasa medicamentele si dupe la plafar si cumparati ceai hepato biliar si bea cate 3 cani pe zi o sati faca bine ca am si eu aceeaci problema ca si tine trebuie sa ai mare grija ce maninci si fara sucuri cu acid
Buna, am 24 de ani si acum 9 luni m-am operat de colecist. Problema e ca nu ma pot abtine sa nu mananc dulciuri, am fost la foarte multe zile de nastere si nu m-am lasat pana nu am mancat prajituri cu crema, tort, etc. Mi-e destul de greu sa trec la un regim alimentar sanatos. Acum 4 luni ma durea operatia, am fost la dr. si mi-a dat Rowachol. Spuneti-mi va rog ce se poate intampla daca nu tin regim, mi-e cam frica sincer...Nu stiu daca are vreo legatura dar mama unei prietene s-a operat de colecist si cateva luni mai tarziu a murit de cancer. Se poate intampla asa ceva?? Multumesc anticipat pentru un raspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0lipsa mirosului
- 0alimentatie dupa operatie colecist?
- 7ciroza hepatica in urma unei operatii de colecist
- 6picioare foarte urat mirositoare
- 3expir miros de otet
- 8Picioare mirositoare?
- 3Simt acelasi miros mereu
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 2Colonoscopie urmata de colecistectomia laparoscopic - interval intre interventii?
- 6Dureri post colecistectomie laparoscopica
- 2Operația de colecist
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 2Operatie extirpare colecit
- 3Am rămas fără miros. Ce s-a întâmplat?
- 0Gama GT cu valoare 200
- 6Parosmie
- 7Durere aparuta la 3 saptamani dupa o operatie de colecist laparoscopica, amilaze crescute
- 2Durere in partea dreapta la 5 zile dupa operatia de colecist.
Mai multe informații despre: colecistectomia Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: