Miros de fum amar in nas cu stare de rau
Buna ziua
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
1 comentarii
1 radiografii la radacna dintilor de sus de sub sinus. si consult la Stomatolog
2 radiografie SAF si consult la ORL
2 radiografie SAF si consult la ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1miros al pielii
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 5revenirea mirosului si gustului
- 34urina cu miros neplacut
- 4Pierderea partiala a mirosului
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 14Sinuzita si miros neplacut
- 3mirosul urat al guri.
- 1de ce ii miroase gura
- 2miros urat in nas
- 1Miros urat al corpului!
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 1Miros urat in nas
- 1lipsa de aer
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 15Respiratie grea
- 6Am făcut o mare prostie care s-ar putea să mă coste scump !
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: