Miros de fum amar in nas cu stare de rau
Buna ziua
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
1 comentarii
1 radiografii la radacna dintilor de sus de sub sinus. si consult la Stomatolog
2 radiografie SAF si consult la ORL
2 radiografie SAF si consult la ORL
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 5eman miros urit de vreo 2 ani
- 21Miros neplacut transpiratie axila dreapta
- 19cum pot scapa de mirosul urat provocat de rinita atrofica?
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 3Am un miros urat la unghiile de la picioare
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 3Simt acelasi miros mereu
- 1Miros urat al corpului!
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 5Probleme cu mirosul
- 2nu am aer cat trebuie
- 10Se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă
- 1Lipsa aer
- 3Lipsa aer
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
- 1Endometrioză?
Mai multe informații despre: Tulburarile mirosului lipsa de aer
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: