Miros de fum amar in nas cu stare de rau

Buna ziua
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
De cateva luni simt din cand in cand un miros de fum amar in nas. De circa 10 zile acest miros s-a intensificat, apare zilnic, iar cateodata parca ma intoxica.Am o stare permanenta de somnolenta, lipsa poftei de mancare, senzatie de greata, fara voma. De asemenea senzatie de lipsa de aer frecventa.De asemenea cand senzatia aestui miros este intensa, am o stare de rau cu gust amar in gura, lipsa de aer, greata si moleseala totala, si vorbitul obosindu-ma. Sunt diabetic tip 2 si saptamana trecuta mi s-a descoperit o embolie pulmonara in sensul ca am un mic cheag de sance pe o artera pulmonara. VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT CE INVESTIGTII SA FAC. De la ce poate fi aceasta stare ? Multumesc !
1 comentarii

1 radiografii la radacna dintilor de sus de sub sinus. si consult la Stomatolog
2 radiografie SAF si consult la ORL
2 radiografie SAF si consult la ORL

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2simtul olfactiv
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 4miros urat al pielei
- 1Am o problema cu simtul mirosului, este foarte slabit
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 3Problema miros
- 5Probleme cu mirosul
- 8Lipsa de aer la trezire.
- 10Se trezeste din somn ca nu are aer si parca se sufocă
- 1Sufocare in somn și buze vinete
- 1Lipsa aer
- 1Lipsa de aer
- 39Interpretare rezultat Computer tomograf toracic pulmonar
- 1Slabiciune, lipsa aer