diete de slabire
7 comentarii
dr diana-nutritionist dumneavoastra nu m-ati putea ajuta, la endocrinologie am sa ma duc in luna august, cind am sa fiu in concediu.
s-ar putea din cauza tiroidei sa slabesc mai greu? piine maninc o felie pe zii, grasimi nu maninc de loc dulciuri numai din fructe, sau o data pe luna.la noi in familie majoritatea sintem mai plinutii.
va rog sa ma ajutati daca puteti.cu multumiri.
s-ar putea din cauza tiroidei sa slabesc mai greu? piine maninc o felie pe zii, grasimi nu maninc de loc dulciuri numai din fructe, sau o data pe luna.la noi in familie majoritatea sintem mai plinutii.
va rog sa ma ajutati daca puteti.cu multumiri.
Scrieti-mi date despre dvs :cate kg aveti inaltimea, varsta, ce boli aveti, daca luati vreo medicatie zilnica.Ar fi bine daca va-ti face si niste analize pana in luna august.
am 36 ani, am 165m, 85kg, nu i-au nici un medicament, am psuriarsissi am probleme cu spatele.
lucrez in confectii deocamdata.ultima data cind am fost mi-au gasit citi-va noduli micii.pina nu imi fac analizele, nu pot sa va spun mai mult. sint din cluj-napoca.
lucrez in confectii deocamdata.ultima data cind am fost mi-au gasit citi-va noduli micii.pina nu imi fac analizele, nu pot sa va spun mai mult. sint din cluj-napoca.
ar fi bine daca ti-ai face timp sa-ti recoltezi niste analize care sa ne arate si functia tiroidei (TSH, freeT4)-ar fi de mare ajutor ! Ca si surplus de greutate este destul de mare 15 -20 kg.
ultima data analizele de tiroida mi-au iesit bune, dupa un tratament cu tiroida homeopat, si ci spirulina(asta a fost acum 2 ani, dupa ce nu am m-ai luat medicamentele m-am ingrasat (de la 75-85kg).in august am sa imi fac analizele si am sa va anunt.
sant elena am 22 ani si mam ingrasat mult am 105 dar nu mananc decat foarte putin 1 data pe zi ce se intampla ajutor vreau sa slabesc
Buna, am 37 de ani, am fost diagnosticata cu carcinom foliculo-papilar cu metastaze ganglionare.am fost operata de 2 ori + sedibte de iod radioactiv.Vreau sa slabesc si nu reusesc deloc.Analizele acum sint bune.Dati-mi un sfat va rog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5familia mea imi face rau?
- 2Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 6tiroida - sfaturi
- 16cum sa slabesc 8 sau 10 kg?
- 32slabire cu Euthyrox?
- 3vreau sa slabesc
- 19asa am reusit
- 3tiroida nodulara
- 5nu mai vreau burtica mare
- 2Am renuntat la mancarea sarata si de la o perioada am inceput sa transpir
- 0dieta drastica de aproape 4 luni
- 3tiroida valori ecograf marite
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 8Cafeaua pt.slabit "Cafe Form"
- 0Probleme hormonale?
- 13Probleme TIROIDĂ ?
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 0Cum pot sa slabesc
- 0scadere in greutate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipertiroidism
- Hipotiroidism
- Tireotoxicoza
- Boala Basedow-Graves-Parry
- Gușa multinodulară toxică
- Tiroidita autoimună Hashimoto
- Disfunctia tiroidiana indusa de amiodarona
- Cancerul tiroidian
- Tiroidita postpartum