Piele uscata albicioasa
Buna ziua.
Am trecut printr-o perioada intensa de stres de aproximativ 2 luni si recent mi-au aparut zone de piele uscata, crapata si alba(aspect de faina alba) care ma mananca din cand in cand, localizate in zona inghinala la baza penisului, pe ambele parti, in zona ambilor perciuni pe o distanta de 2-3 cm.Aceste zone nu sunt permanent albe, ci doar atunci cand ma scarpin. Mentionez ca inainte de aparitia acestor pete aveam coatele uscate si genunchii ( ceea ce am inteles ca inseamna psoriazis) dar acestea nu ma mananca, sunt doar albe. De asemenea, acum 7 luni am avut o ciuperca Tineea Corporis pe care am tratat-o cu unguent.
E posibil sa fie psoriazis ( care am inteles ca e incurabil ) sau e ceva curabil?
Am trecut printr-o perioada intensa de stres de aproximativ 2 luni si recent mi-au aparut zone de piele uscata, crapata si alba(aspect de faina alba) care ma mananca din cand in cand, localizate in zona inghinala la baza penisului, pe ambele parti, in zona ambilor perciuni pe o distanta de 2-3 cm.Aceste zone nu sunt permanent albe, ci doar atunci cand ma scarpin. Mentionez ca inainte de aparitia acestor pete aveam coatele uscate si genunchii ( ceea ce am inteles ca inseamna psoriazis) dar acestea nu ma mananca, sunt doar albe. De asemenea, acum 7 luni am avut o ciuperca Tineea Corporis pe care am tratat-o cu unguent.
E posibil sa fie psoriazis ( care am inteles ca e incurabil ) sau e ceva curabil?
1 comentarii
Buna ziua,
Ar putea fi si psoriazis dar si alta afectiune. Un consult dermatologic v-ar stabili un diagnostic de certitudine.
Cu stima,
Ar putea fi si psoriazis dar si alta afectiune. Un consult dermatologic v-ar stabili un diagnostic de certitudine.
Cu stima,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 1piele uscata in perioada rece
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 5alergia la soare.. sa ma ascund de soare, sa nu ma mai machiez niciodata si sa nu mai merg la mare?
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 2piele uscata, solzoasa pe talpi
- 9eczema
- 3Piele uscata si stransa pe fata
- 4dermatita atopica
- 0vitamine necesare pt pielea uscata
- 2piele uscata
- 1Piele penis uscata
- 1Pete uscate pe corp
- 5Oboseala vedere in ceata. Nu stiu ce investigatii sa mai fac
- 0Uscarea pleoapelor si fetei
- 1De Ce mă mănâncă pielea