Piele uscata albicioasa
![gogufilologu](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua.
Am trecut printr-o perioada intensa de stres de aproximativ 2 luni si recent mi-au aparut zone de piele uscata, crapata si alba(aspect de faina alba) care ma mananca din cand in cand, localizate in zona inghinala la baza penisului, pe ambele parti, in zona ambilor perciuni pe o distanta de 2-3 cm.Aceste zone nu sunt permanent albe, ci doar atunci cand ma scarpin. Mentionez ca inainte de aparitia acestor pete aveam coatele uscate si genunchii ( ceea ce am inteles ca inseamna psoriazis) dar acestea nu ma mananca, sunt doar albe. De asemenea, acum 7 luni am avut o ciuperca Tineea Corporis pe care am tratat-o cu unguent.
E posibil sa fie psoriazis ( care am inteles ca e incurabil ) sau e ceva curabil?
Am trecut printr-o perioada intensa de stres de aproximativ 2 luni si recent mi-au aparut zone de piele uscata, crapata si alba(aspect de faina alba) care ma mananca din cand in cand, localizate in zona inghinala la baza penisului, pe ambele parti, in zona ambilor perciuni pe o distanta de 2-3 cm.Aceste zone nu sunt permanent albe, ci doar atunci cand ma scarpin. Mentionez ca inainte de aparitia acestor pete aveam coatele uscate si genunchii ( ceea ce am inteles ca inseamna psoriazis) dar acestea nu ma mananca, sunt doar albe. De asemenea, acum 7 luni am avut o ciuperca Tineea Corporis pe care am tratat-o cu unguent.
E posibil sa fie psoriazis ( care am inteles ca e incurabil ) sau e ceva curabil?
1 comentarii
![Dr. Adelina Batog](/arata_img.php?img=cont_100825.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Ar putea fi si psoriazis dar si alta afectiune. Un consult dermatologic v-ar stabili un diagnostic de certitudine.
Cu stima,
Ar putea fi si psoriazis dar si alta afectiune. Un consult dermatologic v-ar stabili un diagnostic de certitudine.
Cu stima,
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 1piele uscata in perioada rece
- 3probleme dermatologice
- 4pielea mainilor uscata si la cea mai mica atingere crapa si apare rana
- 3piele uscata pe abdomen
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 7Piele foarte uscata - copil 10 ani
- 3Piele uscata si stransa pe fata
- 1Probleme piele uscata in talpa si palma
- 1Piele uscata în palme