piele uscata, solzoasa pe talpi

pielea dintre degetele talpilor si sub degete, pina la jumatatea talpilor, se usuca, se intareste si capata un aspect solzos, pina apar crapaturi dureroase;cele descrise apar vara, in special dupa purtarea de incaltaminte sport;pacienta are 16 ani, practica sportul de perform.-tenis d e camp si trebuie sa foloseasca echipament adecvat
Examenul micologic zice-negativ.care poate fi diagnosticul si tratamentul potrivit?Multumesc mult
Examenul micologic zice-negativ.care poate fi diagnosticul si tratamentul potrivit?Multumesc mult
2 comentarii

Daca persoana e din Bucuresti, la magazinele Naturalia este un sapun de masline natural, facut artizanal, dar zici ca e sapun de lux.
Sa vezi ce piele ai dupa aia.
Apoi uleiul de peste + vit E au un rol foarte important in calitatea pielii + o multime de alte beneficii importante. Deficitul sever cauzeaza crapaturi in calcaie in mod special si par fragil, faramicios.
Ca sa trag linie
omega 3 distilat molecular - 3 / zi
vit E aprox 100 UI /zi
surse de refacere a colagenului
niste vit A nu ar strica, dar din surse naturale, nu de sinteza
Astea cu siguranta nu trebuie negljate, dar un dr poate oferi o cu totul alta parere.
Sanatate
Sa vezi ce piele ai dupa aia.
Apoi uleiul de peste + vit E au un rol foarte important in calitatea pielii + o multime de alte beneficii importante. Deficitul sever cauzeaza crapaturi in calcaie in mod special si par fragil, faramicios.
Ca sa trag linie
omega 3 distilat molecular - 3 / zi
vit E aprox 100 UI /zi
surse de refacere a colagenului
niste vit A nu ar strica, dar din surse naturale, nu de sinteza
Astea cu siguranta nu trebuie negljate, dar un dr poate oferi o cu totul alta parere.
Sanatate

Am si eu o problema..daca ma puteti ajuta va rog! pielea de pe maini si degete si se usuca si si se rupe..ma tot dau cu creme sar imi trece o perioada si dupaia iara mi se face la loc...primele sintome m:ma mananca de mor iar apoi incepe sa se usuce...am niste maini groaznice..va rog daca puteti sa ma ajutati

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3piele excesiv de uscata in zona degetelor de la maini si picioare
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 4pielea mainilor uscata si la cea mai mica atingere crapa si apare rana
- 3piele uscata pe abdomen
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 9eczema
- 5uscarea pieli pe cap si decojirea (sampon) va rog a-mi rsp un dermatolog
- 4dermatita atopica
- 1Probleme piele uscata in talpa si palma
- 7Acnee, matreata si piele uscata.