Oboseala vedere in ceata. Nu stiu ce investigatii sa mai fac

12-07-2018
Gica33
Nu este medic/terapeut
Gica33
Am facut mai multe analize si nu mi se gaseste cauza. Nu stiu ce investigatii sa mai fac. Pielea de pe fata si cap pare uscata. Parul se unge f tare chiar a doua zi dupa ce fac baie si imi cade. Vederea e in ceata sensibilitate f mare la lumina. Lichidul din ochi e gros se formeaza mucus. Ochi sau pielea din jurul ochilor sunt uscati si am senzatia ca am nisip in ochi. Nasul uscat si cu mucus. Pielea din jurul ochilor si de pe nas e uscata si pori sunt deschisi ca niste gauri. Gura uscata chiar daca beau apa si miroase. Limba se incarca cu un strat alb dar dispare dupa ce mananc. Intro zi am mancat o para si am baut apa si sa facut alba dar dupa mancare a disparut. Am realizat ca daca e gol stomacul si roade in gol atunci se face acel strat alb. Parca am lut in gura.Gatul e mereu uscat si trebuie sa inghit mereu. Parca si peste cap este o ceata uit f repede si parca sunt drogat de cap. La amiaza ma ia cu somnolenta. Sunt epuizat. Dupa ce mananc ma balonez multe gaze. Am realizat că digestia e f lenta mancarea sta f mult in stomac si ma chinui la baie. Nu elimin tot. Parca totul e uscat in mine. Daca beau apa multa ma ajuta sa merg la baie. Spatele ma doare si dupa ce merg la baie ma lasa. Cand sunt obosit ma inteapa undeva in partea dreapta sub coaste dar f rar. Picioarele le simt f obosite. Sunt reci si seara in special nu mai suport ciorapii in picioare. Urinez f des.Daca beau apa imediat trebuie sa urinez. Si cand dau de incaperi unde e aerul uscat mi se usca pielea nasul gatul gura f repede. Va rog daca cineva ma poate indruma ca nu stiu ce investigatii sa mai fac
5 comentarii
0
11-09-2022, ora 21:17
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Salut.Ai gasit rezolvare la problema ta? Si eu sunt cam in aceeasi situatie.
0
19-10-2023, ora 13:40
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Ai reusit sa îi dai de cap problemei sau inca nu?
0
19-03-2024, ora 21:01
Gica33
Nu este medic/terapeut
Gica33
Nu am reușit nimic, tot felul de analize uzuale dar nu găsesc nimic
0
24-03-2024, ora 15:03
musaraf1
Nu este medic/terapeut
musaraf1
Bună ziua.

Deshidratarea și problemele cu picioarele pot fi de la glicemia mare - se verifică ușor.
Oboseala, amețeala limba cu depuneri, pot arăta anemie - se vede la analize simple.
Ca să se vadă dacă ochii sunt uscați se poate face testul Schirmer - se pune pe pleoape o bucățică de sugativă și se măsoară cât de multe lacrimi s-au absorbit - se face la oftalmologie.
Există și un sindrom sicca, ce se manifestă cu gură și ochi uscați - se investighează la reumatologie. Ochii pot fi uscați, printre altele, și de la prea multă cafea.

Limba albă, digestia lentă, problemele cu scaunul țin, desigur, de gastroenterologie - este greu de spus de la distanță dacă merită sau nu făcută o endoscopie, medicul de gastro vă va spune.

Amețeala poate fi de foarte multe tipuri. Apare când vă ridicați în picioare ? - se poate măsura tensiunea când stați culcat și imediat după ce v-ați ridicat în picioare.

Dar, în general, descrieți multe simptome oarecum separate, care par să nu fie neapărat în legătură directă cu un tipar clar de boală. În situațiile acestea, dacă toate investigațiile ies bine dar problemele rămân, ar putea fi de la stres - dar asta se poate spune doar DUPĂ investigații.

Oricum, medicul care vă vede în persoană vă poate spune mai multe.

Multă sănătate!
Cu stimă,
Haplea Ioan Ștefan.
0
28-03-2024, ora 14:17
Love Forever
Nu este medic/terapeut
Love Forever
Din descrierea simptomelor tale variate, ar fi indicat să consulți mai mulți specialiști și să faci următoarele investigații:

Analize de sânge pentru evaluarea stării generale de sănătate, inclusiv nivelurile hormonale și de glucoză.

Consult la un dermatolog pentru problemele de piele și ochi.

Consult la un oftalmolog pentru evaluarea vederii și sănătății ochilor.

Consult la un gastroenterolog pentru problemele de digestie.

Teste imagistice, dacă medicul consideră necesar, pentru evaluarea structurilor interne ale corpului.

Comunică cu medicii despre toate simptomele tale și istoricul medical pentru o evaluare completă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: