piele uscata pe penis si durere la erectie

de vreo 2 luni am observat ca pielea de pe penis devine din ce in ce mai uscata.cand penisul este in erectie apar dureri si mi se crapa piele uscata pana da si sangele.nu am fost la doctor.incerc cu lomexin crema.ce poate fi?este bun tratamentul?va rog sa imi raspundeti.este tare nasol.
6 comentarii

nu toata pielea este uscata.doar o portiune care tine de jur imprejur.cand decalotez pielea de pe penis simt si o usturime.va rog sa nu ocoliti cazul.multumesc

Buna iulius27, nu ai mentionat daca folosesti prezervativ, s-ar putea sa ai alergie la latex.Iti recomand sa folosesti un sapun cu un ph neutru sau alcalin si sa clatesti bine sub piele.De asemenea poti folosi crema clotrimazol.Mai este recomandat sa folosesti haine din bumbac putin mai largi nu stramte pe corp.Daca nu ai nici-un rezultat ar fi bine sa consulti medicul.Iti doresc multa sanatate.

Nu inteleg de ce nu mergi la medic si iti dai automedicatie?
Cand folosesti un medicament trebuie sa stii in primul rand la ce il folosesti.ca sa nu dai antimicotic la infectie bacteriana sau invers.
Prin automedicatie nu reusesti decat sa-ti provoci mai mult rau decat bine.
Tot mai multi oameni se cred medici, ingineri, mecanici.cu toate ca nu sunt!
Cand folosesti un medicament trebuie sa stii in primul rand la ce il folosesti.ca sa nu dai antimicotic la infectie bacteriana sau invers.
Prin automedicatie nu reusesti decat sa-ti provoci mai mult rau decat bine.
Tot mai multi oameni se cred medici, ingineri, mecanici.cu toate ca nu sunt!

nu folosesc prezervativ.multumesc pt raspuns.si inca ceva:cand am zis ca folosesc acea crema sa se stie ca a fost recomandata de un medic dar fara sa ma vada.prietena mea este asistenta medicala si a cerut parerea unui doctor dermatolog care mi-a recomandat acea crema.

am si eu o problema mi-a aparut de putin timp niste bucati de piele pe penis si daca le rup sangerez si apar din nou..imi poate spune cineva ce am sau cu ce pot trata??:( e aiurea tare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am o senzatie de jena in momentul in care penisul imi intra in erectie
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 16Moare la intrare:((
- 6preputul penisului
- 6o pata alba pe penis
- 10papule perlate sau radacini de par?
- 7problema-testicul
- 12Probleme cu penisul
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 6penis curb spre stanga, normal, dar.
- 4probleme crestere
- 0Dureri ale penisului la atingere
- 3intrebare piele penis
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 7am probleme cu penisul
- 5de trei zile nu am erectie regulata
- 12Probleme testicul si penis
- 5Medicamente pentru erectie, potenta
- 3Usturime penis
- 9Anxietate sexuala
Mai multe informații despre: Penisul erectia pielea uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: