Boala autoimuna ?
Hello! Am si eu niste mici mari nelamurii. Pana acum nu am fost la un doctor specializat care sa imi inteleaga simptomele. Mi-am tot repetat hemoleucograma timp de 8 luni de zile si tot de 8 luni de zile imi ies lym % crescute. Toti medicii mi-au spus ca ei vad niste analize normale si ca nu am de ce sa ma ingrijorez dar starea mea se degrada. Am tot avut ganglioni inflamati in multe zone ale corpului pentru care am facut analize de tipul virusologie, toate negative. de 6 luni de zile a aparut aceasta gura uscata cu niste glande salivare foarte putin inflamate cred eu. De o saptamana si cateva zile am observat ca pielea, nasul, zona mea intima sunt uscate si ele. Am cautat pe inyterenet tot felul de cauze si analize pe care le-as putea face si tot ce am gasit a fost sindromul Sjogren. Intre timp mi-au aparut si rezultatele pe care le-am facut la clinica Synevo. As vrea sa stiu daca ar putea cineva sa ma ajute la interpretarea analizelor pana voi ajunge la medic.
Markerii pentru sindormul Sjogren au iesit negativi, respectiv Anti -Ro si Anti- La iar ANA a iesit pozitiva, intervalul de referinta fiind 1/80 iar rezultatul meu este 1/160 cu precizarea Aspect imunofluorescent de tip patat.
Astept raspunsurile voastre.
Va multumesc si multa sanatate :)
Markerii pentru sindormul Sjogren au iesit negativi, respectiv Anti -Ro si Anti- La iar ANA a iesit pozitiva, intervalul de referinta fiind 1/80 iar rezultatul meu este 1/160 cu precizarea Aspect imunofluorescent de tip patat.
Astept raspunsurile voastre.
Va multumesc si multa sanatate :)
1 comentarii
Daca ANA a iesit pozitiv cel mai probabil e o boala autoimuna dar trebuie sa mergeti la un reumatolog bun, din pacate nu va poate lamuri nimeni aici pe site.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 4pielea mainilor uscata si la cea mai mica atingere crapa si apare rana
- 3piele uscata pe abdomen
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 4pielea mainii aspra si unghii exfoliate
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 7Piele foarte uscata - copil 10 ani
- 1Probleme piele uscata in talpa si palma
- 1Mancarimi piele uscate.
- 1Pete uscate pe corp
- 1Piele extrem de uscata acnee puncte de grasime
- 0Uscarea pleoapelor si fetei