Piele uscata pe corp
Buna.In urma cu cateva luni am dezvoltat probleme cu stomacul, respectiv gastrita, care inca o am si acum.Tot in acelasi timp am observat ca pielea a inceput sa se usuce pe corp, dar mai ales pe fața.Practic pe zi ce trece se usuca din ce in ce mai mult si mi-au aparut niste linii pe fața.Am.facut si candidoza pe limba si mereu ma simt mereu deshidratat desi beau destula apa.Am si simptome precum oboseala si anxietate.Am facut numeroase analize de sange(diabet, tiroida, rinichi, ficat, boala celiaca, etc) urina, scaun unde nu s-a gasit nimic.Intrebarea mea este daca stie cineva de ce mi se usuca pielea asa de repede pe fața si corp si daca are vreo legatura cu sistemul digestiv(bacterii in stomac sau colon, etc) Multumesc.
2 comentarii
Buna ziua
Pielea se poate usca cand se asociaza alte boli. Fositi creme hidratante dermatocosmetice din farmacie si syndeturi pentru spalare. Daca problema nu sr amelioreaza mergeti la un medic dermatolog.
Zi buna!
Pielea se poate usca cand se asociaza alte boli. Fositi creme hidratante dermatocosmetice din farmacie si syndeturi pentru spalare. Daca problema nu sr amelioreaza mergeti la un medic dermatolog.
Zi buna!
Buna ziua.Am fost la medicul dermatolog zilele trecute, am facut analiza de piele pe fața si de pe limba, ambele rezultate negative.Nu stiu ce sa mai fac.Care ar fi cauza uscaciunii pielii? Ce altfel de analize imi puteti recomanda?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3piele excesiv de uscata in zona degetelor de la maini si picioare
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 5fata aspra, uscata si pori mari rosii.help!
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 3ten uscat cu mancarimi
- 7Piele foarte uscata - copil 10 ani
- 9eczema
- 3Piele uscata si stransa pe fata
- 1Piele uscata albicioasa
- 4dermatita atopica
- 2Piele uscata, bubite, mancarimi.
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 1Piele penis uscata
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 1De Ce mă mănâncă pielea
Mai multe informații despre: pielea uscata tenul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: