Piele uscata pe corp

20-04-2022
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Buna.In urma cu cateva luni am dezvoltat probleme cu stomacul, respectiv gastrita, care inca o am si acum.Tot in acelasi timp am observat ca pielea a inceput sa se usuce pe corp, dar mai ales pe fața.Practic pe zi ce trece se usuca din ce in ce mai mult si mi-au aparut niste linii pe fața.Am.facut si candidoza pe limba si mereu ma simt mereu deshidratat desi beau destula apa.Am si simptome precum oboseala si anxietate.Am facut numeroase analize de sange(diabet, tiroida, rinichi, ficat, boala celiaca, etc) urina, scaun unde nu s-a gasit nimic.Intrebarea mea este daca stie cineva de ce mi se usuca pielea asa de repede pe fața si corp si daca are vreo legatura cu sistemul digestiv(bacterii in stomac sau colon, etc) Multumesc.
2 comentarii
0
21-04-2022, ora 07:39
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Pielea se poate usca cand se asociaza alte boli. Fositi creme hidratante dermatocosmetice din farmacie si syndeturi pentru spalare. Daca problema nu sr amelioreaza mergeti la un medic dermatolog.
Zi buna!
0
21-04-2022, ora 11:53
Kidda1
Nu este medic/terapeut
Kidda1
Buna ziua.Am fost la medicul dermatolog zilele trecute, am facut analiza de piele pe fața si de pe limba, ambele rezultate negative.Nu stiu ce sa mai fac.Care ar fi cauza uscaciunii pielii? Ce altfel de analize imi puteti recomanda?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Remedii pentru pielea uscată
  •