Maini uscate și dureroase
Bună ziua,
De câțiva ani ma confrunt cu o problema la nivelul mâinilor. Apare în fiecare primăvara, respectiv luna aprilie când este soare, dar bate și vântul și cel mai rau la mana dreapta. Problema o reprezinta o uscăciune grava a mâinii fix de la încheietura pana la articulațiile degetelor. Pielea este uscata, crapata, se înroșește foarte repede la apa calda și ma ustura. Aceasta dispare prin luna iunie când se încălzește bine afara. Ma hidratez destul și în acele luni folosesc intens creme hidratante, dar nu se calmează deloc.
De câțiva ani ma confrunt cu o problema la nivelul mâinilor. Apare în fiecare primăvara, respectiv luna aprilie când este soare, dar bate și vântul și cel mai rau la mana dreapta. Problema o reprezinta o uscăciune grava a mâinii fix de la încheietura pana la articulațiile degetelor. Pielea este uscata, crapata, se înroșește foarte repede la apa calda și ma ustura. Aceasta dispare prin luna iunie când se încălzește bine afara. Ma hidratez destul și în acele luni folosesc intens creme hidratante, dar nu se calmează deloc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 6Exfolieri palmare nepruriginoase
- 16scabie sau nu
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 2piele uscata, solzoasa pe talpi
- 1Piele uscata albicioasa
- 5uscarea pieli pe cap si decojirea (sampon) va rog a-mi rsp un dermatolog
- 0vitamine necesare pt pielea uscata
- 1Mancarimi piele uscate.
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 2Piele uscata de la frig sau altceva?
- 0Uscarea pleoapelor si fetei
- 1Ce tratament ar trebui sa urmez? piele foarte uscata
- 1Boala autoimuna ?
Mai multe informații despre: pielea uscata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: