Piele aspra

Buna ziua!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
Ma confrunt cu o problema care devine din ce in ce mai deranjanta. Am pielea foarte aspra pe gat, pe piept, pe solduri si deasupra lor. Ma confrunt cu aceasta problema de ani buni, la varsta de 12 ani m-am prezentat la un dermatolog (acum am 24), care mi-a spus sa ma spal cu un sapun hidradatant. Nu a avut niciun efect. Mentionez ca prezint un fel de bubite albe, foarte mici, care uneori provoaca si mancarimi, insa numai in partile sus mentionate. Am incercat si sapunuri pentru bebelusi, am pielea parca putin mai fina, dar diferenta este mica.
Care este cauza si ce tratament ar trebui sa urmez?
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pete pe piele.
- 2pete care se exfoliaza
- 34cancer de piele
- 12am niste pete pe corp
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 9am pe mana dreapta o usturime si in acelasi timp o durere pe piele de la cot in jos
- 5Intepaturi ale pielii...
- 7mancarime a pielii
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 51boli de piele?
- 6Bubite pe corp
- 6pityriazis rosea?
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 5pete rosii pe piele
- 1pete rosii, uscate pe piele
- 1Mancarimi de piele
- 5pielea mainilor