psoriazis cam de 5 ani

Buna ziua ! am psoriazis cam de 5 ani in talpa piciorului, am facut tratamente si consultatii foarte multe dar fara nici un rezultat.la inceput era cat o moneda dar in 5 ani am aproape toata talpa si se extinde...acum folosesc crema de tataneasa si tinctura de rostopasca.ca sa-mi mai imoaie peielea pt ca mi se i-a sub forma de scoarta maronie si se crapa si ma ustura...nu mai stiu cu ce sa ma mai dau.ce ma sfatuiti..va rog recomandatimi ceva.Va multumesc !
8 comentarii

In legatura cu psioriazisul vreau sa mai mentionez ca de cateva luni imi apre in cap pete rosii pe o zona mai mica cat o moneda sa fie psioriazis si acolo?

STII ce psioriazisul NU se vindeca niciodata?!?, DOAR ca, prin dif. tratament..se poate "tine" sub control.Sanatate.

multumesc..stiu ca nu se trateaza da vroiam un medicament recomanda pt a stopa extinderea

daca afli, ROG, scrie-mi si mie..Multumesc. O zi faina.

Mergeti in Voluntari la d-nul Pavel Chirila. Trebuie sa faceti programare. Gasiti tel. pe internet. Dar trebuie sa tineti un regim strict. Dar eu cred ca merita, decat sa suferiti asa.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Buna ziua ? si mie mi-a aparut pete rosii pe cap dar in timp acestea au crescut mari si au facut scoarta? eu am folosit multe alifii dar nici una nu a fost de folos mai putin XAMIOL GEL aceaasta te scapa foarte repede de petele acelea din cap este cel mai nou medicament impotriva psoriazisului de scalp si nu este deloc scump in jur de 80-90 lei.

Trebuie sa stiti ca psoriazisul este o manifestare a organismului in urma intoxicarii ficatului si nivelului ridicat de acidifiere in organism. Deci o vindecare corecta (a cauzei problemei) ar fi un program de hidratare si alcalinizare in primul rins, dupa care se va face o detoxifiere buna a organismului.
Multa sanatate!
Multa sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 5epilarea cu ceara.. ceara refolosita?
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 4imi crapa pielea de pe maini si am si o mancarime
- 2pete care se exfoliaza
- 4De 2 ani imi apar multe semne
- 23Pete rosii pe fata
- 10piele de gaina
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 22Remedii naturiste pt. boli de piele
- 4e boala de piele?
- 10zona zoster si ptr.ORL (cu urechea stanga nu aud)
- 3exista tratament pentru psoriazis?
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 5pete rosii pe piele
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 4m-am oparit cu apa fiarta
- 1Batatura, piele moarta, rana deschisa
- 1Tratament psoriazis in alaptare
- 0Psoriazis pe față
Mai multe informații despre: Psoriazisul Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: