psoriazis cam de 5 ani
Buna ziua ! am psoriazis cam de 5 ani in talpa piciorului, am facut tratamente si consultatii foarte multe dar fara nici un rezultat.la inceput era cat o moneda dar in 5 ani am aproape toata talpa si se extinde...acum folosesc crema de tataneasa si tinctura de rostopasca.ca sa-mi mai imoaie peielea pt ca mi se i-a sub forma de scoarta maronie si se crapa si ma ustura...nu mai stiu cu ce sa ma mai dau.ce ma sfatuiti..va rog recomandatimi ceva.Va multumesc !
8 comentarii
In legatura cu psioriazisul vreau sa mai mentionez ca de cateva luni imi apre in cap pete rosii pe o zona mai mica cat o moneda sa fie psioriazis si acolo?
STII ce psioriazisul NU se vindeca niciodata?!?, DOAR ca, prin dif. tratament..se poate "tine" sub control.Sanatate.
multumesc..stiu ca nu se trateaza da vroiam un medicament recomanda pt a stopa extinderea
daca afli, ROG, scrie-mi si mie..Multumesc. O zi faina.
Mergeti in Voluntari la d-nul Pavel Chirila. Trebuie sa faceti programare. Gasiti tel. pe internet. Dar trebuie sa tineti un regim strict. Dar eu cred ca merita, decat sa suferiti asa.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Buna ziua ? si mie mi-a aparut pete rosii pe cap dar in timp acestea au crescut mari si au facut scoarta? eu am folosit multe alifii dar nici una nu a fost de folos mai putin XAMIOL GEL aceaasta te scapa foarte repede de petele acelea din cap este cel mai nou medicament impotriva psoriazisului de scalp si nu este deloc scump in jur de 80-90 lei.
Trebuie sa stiti ca psoriazisul este o manifestare a organismului in urma intoxicarii ficatului si nivelului ridicat de acidifiere in organism. Deci o vindecare corecta (a cauzei problemei) ar fi un program de hidratare si alcalinizare in primul rins, dupa care se va face o detoxifiere buna a organismului.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Psoriazisul este genetic?
- 8Ma mananca ingrozitor capul si ma ustura, nu stiu ce sa mai fac!
- 6mancarime pe brate, burta... mai mult seara
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 7mancarime a pielii
- 9Moluscum Contagiosum
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 12cosuri si pete
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 7Rana la deget, langa unghie, se redeschide rana, crapa pielea
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 1exfolierea pielii de pe coate, antebrate degete.psoriazis?
- 6psoriazis - recomadari... exista sanse de vindecare?
- 3Psoriazis al scalpului de 10 ani
- 2Probleme piele maini.
- 0Piele aspra
- 1Piele incretita mana
- 4Batatura, piele moarta, rana deschisa
Mai multe informații despre: Psoriazisul Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: