am observat pe mamelonul stang un punct minuscul

31-12-2008
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua am o nelamurire si sper ca ma puteti ajuta
de la o vreme-cam 3, 4 luni am observat pe mamelonul stang un punct minuscul ce-i drept, mult mai mic decat o alunita, iesit in relief. nu ma doare, nu ma ustura, nu s-a marit ci am observat chiar ca s-a micsorat, chiar s-a inchis la culoare, ca si cum s-ar usca. Numai ca sunt foarte nelamurita, nu cred k este alunita totusi, nu-mi dau seama ce ar putea fi. In jur pielea nu s-a inrosit, nu s-a intamplat nimic. credeti ca ar putea fi vorba de cancer? multumesc anticipat.
3 comentarii
0
01-01-2009, ora 13:29
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cred ca nu-i nimic alarmant, dar pentru siguranta luna aceasta mergi cu trimitere sa te vada intai un dermatolog si apoi un chirurg.Intereseaza-te unde si cum poti face o mamografie.Numai bine!
0
03-01-2009, ora 11:50
B2A
Nu este medic/terapeut
B2A
buna ziua, am revenit deoarece am observat ca bubita respectiva a disparut, adica s-a desprins de la locul ei. mentionez ca nu am umblat la ea si nu a ramas nicio urma, nu ma doare, nu ma mananca, nu m-a durut cand s-a desprins, e ca si cand nu ar fi fost. Ce ar trebui sa fac in continuare? Si ce credeti ca a fost totusi? Ma gandesc ca daca era alunita, in primul rand as fi avut-o de mai mult timp, m-ar fi durut daca s-ar fi desprins, sau macar ar fi ramas o urma, ceva, si nu s-ar fi uscat si innegrit. Se poate sa fi fost o rana usoara? multumesc anticipat.
0
03-01-2009, ora 16:08
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Buna, eu cred ca tu ai avut un negel, din acela subtirel, si care in timp s-a agatat de ceva de la haine si s-a rupt, apoi s-a uscat si a cazut. Si eu am avut, de asta iti zic, dar pe gat, vreo doi si tot asa mi-au cazut in acelasi mod ca si la tine. Nu e nimic grav, stai linistita.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imbatranirea pielii
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Piloții de avion ar fi mai predispuși la cancer de piele
  • Aluniță sau cancer de piele?
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  •