culorea palmelor protocalie

dupa un tratament dermatologic cu aloe este posibila ca culorea palmelor si degetelor sa ia culoarea portocalie? sau o alta cauza care ar putea duce la asa ceva
13 comentarii

Cel mai bine e sa intrebi dermatologul care ti-a prescris tratamentul dermatologic cu aloe!
Cauzele pot fi multiple: trebuie exclus icterul si apoi se pun in discutie si altele.
Cauzele pot fi multiple: trebuie exclus icterul si apoi se pun in discutie si altele.

dar am facut analizele la ficat si totul este ok este psobil de la limbrici sa se intample asa ceva ? medicul meu dermatolog este plecat din tara si pana se intoarce as vrea sa stiu ce se intampla. rog raspuns multumesc

Nu are legatura cu giardia. Daca analizele de ficat sunt ok nu te nelinisti si asteapta sa te vada dermatologul.

mi sa dat de facut niste analize dar nu stiu exact la ce se refera imi poate explica cineva ? analizele sunt : CELULE LUPICE, PROTEINA C ACTIVA, ANTICORPI ANTINUCLEARI, COMPLEX IMUNO-CIRCULANTE. ROG RASPUNS, MULTUMESC

Aceste investigatii se fac cu scopul de a determina existenta unei boli autoimune. Pentru ce problema ti-au fost recomandate?

ptr. o iritaie a fetei, o alergie neidentificata. rog raspuns. multumesc

mi sa dat o reteta dar nu scrie nici un diagnostic.

Asa cum am spus aceste analize "cauta" o boala autoimuna, respectiv lupusul eritematos. Aceasta varianta reprezinta doar una dintre posibilele cauze ale acestor "iritatii" ale fetei de aceea probabil ca nu a fost scris nici un diagnostic, in functie de rezultat se ia sau nu in considerare o astfel de posibilitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 11O afectiune de piele intalnita des la maini si picioare
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 3ce se intampla pe pielea mea?
- 5bubite rosii asemanatoare cosurilor
- 2am 2 galme sub piele
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 3emotiile si umflaturile pe piele
- 7intepaturi ale pielii
- 6Pustule pe piele
- 5Afectiune dermatologica: uscaciune excesiva.. si crapaturi