piele de gaina
din cate stiu eu este o boala...
imi este pielea ca si de gaina. Am mers la o gramada de medici si nu a avut nici un efect tratamentul
Sunt niste bubite mici, care nu ma mananca dar totusi ma deranjeaza ca arata destul de urat. Le am pe maini si pe picioare, de pe fata mi-au disparut.
In timpul verii parca putin se maresc si se umple cu un fel de lichid galbui dar tot de marime mica raman. De multe ori cand le bazai iese un firicel de par din ele.
Nu stiu cum sa o tratez si daca intradevar este o boala?
Multumesc
imi este pielea ca si de gaina. Am mers la o gramada de medici si nu a avut nici un efect tratamentul
Sunt niste bubite mici, care nu ma mananca dar totusi ma deranjeaza ca arata destul de urat. Le am pe maini si pe picioare, de pe fata mi-au disparut.
In timpul verii parca putin se maresc si se umple cu un fel de lichid galbui dar tot de marime mica raman. De multe ori cand le bazai iese un firicel de par din ele.
Nu stiu cum sa o tratez si daca intradevar este o boala?
Multumesc
10 comentarii
Cel mai bine ar fi sa mergi pana la Cluj la Clinica Dermatologica, la domnul profesor Tataru sau doamna profesor Cosgarea, pentru un diagnostic corect si un tratament corespunzator.
Va multumesc mult.
In Baia Mare nu aveti pe cine sa-mi recomandati?
Sau nu ati putea dumneavoastra sa imi spuneti putin cam despre ce e vorba?
Multumesc tare mult.
In Baia Mare nu aveti pe cine sa-mi recomandati?
Sau nu ati putea dumneavoastra sa imi spuneti putin cam despre ce e vorba?
Multumesc tare mult.
Nu cunosc niciun dermatolog din Baia Mare.
Daca as fi stiut despre ce este vorba v-as fi spus! Posibil sa fi o genodermatoza, adica o boala cu transmitere ereditara.
Daca as fi stiut despre ce este vorba v-as fi spus! Posibil sa fi o genodermatoza, adica o boala cu transmitere ereditara.
Buna ziua sint din Severin jud.Mehedinti, si am si eu o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv.Imi iese pe fata o eczema si mai precis pe obraji, barbie o coaje care in contact cu apa mi se inroseste si ma maninca foarte rau.Va rog sa-mi spuneti si mie cu ce sa ma dau pe fata ca sa imi treaca.Va multumesc.
Buna! am si eu o problema care ma ingrijoreaza. de o saptamana mi'a aparut pe gat, piept si spate niste pete rosii, la inceput erau de dimensiuni mici dar tot se maresc, nu imi provoaca mancarime, nu ma ustura nimic...dar nu stiu ce sa fac sa scap de ele. Ma puteti ajuta cu un sfat??
Pentru maniuca:
In Severin nu sunt medici dermatologi ???
In Severin nu sunt medici dermatologi ???
Pentru simonatirzah :
Posibil sa ai un debut de pitiriazis rozat Gibert.
Ar fi bine sa mergi la un consult dermatologic pentru confirmare sau infirmare.
Posibil sa ai un debut de pitiriazis rozat Gibert.
Ar fi bine sa mergi la un consult dermatologic pentru confirmare sau infirmare.
ba da sunt medici dermatologi, am fost la un control mi/a dat o crema cu ceva antibiotic nu/i mai retin numele dar tot nu mi/a trecut, acum urmez cu o crema foarte hidratanta pe baza de catina si am vazut ca nu mia mai aparut.multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete care se exfoliaza
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 9Pete rosii dupa contactul cu apa
- 2Boala de piele?
- 5Intepaturi ale pielii...
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 39pete rosii pe piele
- 22Remedii naturiste pt. boli de piele
- 24pete albe pe corp
- 4Buba sub piele ce trebuie sa fac?
- 4transplant de piele
- 15Iritatie intre picioare.
- 13mancarimi si bubite
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 9mancarime degete maini, crapare piele maini
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 17Alunite rosii pe tot corpul
- 5pielea mainilor
- 4Batatura, piele moarta, rana deschisa
Mai multe informații despre: Pielea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: