Umflaturi rosii pe piele dureroase
Buna ziua!Problema mea: de fiecare data cand ma joc cu pisica mea, aceasta devine agresiva si ma zgarie.Pot sa zic ca m-am obisnuit deja cu micile ei zgarieturi de pradatoare pe pielea mea, insa ultima oara cand ne-am jucat, zgarieturile nu s-au mai cicatrizat si s-au umflat, devenind din ce in ce mai dureroase.Am impresia ca se si extind si desigur ca voi apela in urmatoarele zile la un medic, insa ati putea sa imi dati un pronostic provizoriu?
Multumesc.
Multumesc.
3 comentarii
Cred ca este vorba despre boala" zgarieturii de pisica"( limforeticuza benigna de inoculare), produsa de o bacterie din grupul chlamidiilor si transmisa de pisica; cred ca ar trebui sa mergi cu pisica la veterinar; in cazul tau este necesar tratament antibiotic cu eritromicina sau ciprofloxacina pentru 2 saptamani; poti merge si acum la Urgente, te va consulta un medic si-ti va prescrie tratament adecvat; numai bine
Pana la urma am fost internata la dermato-venerice pe o saptamana, si am primit un tratament cu antibiotice-azitromicina, cortizon, Prednison doza medie, cura scurta, Ca gluconic si local.Am prezentat o evolutie favorabila.Mi s-a recomandat apoi sa urmez un regim alimentar desodat si continuarea tratamentului acasa.
Acum mi-au ramas petele pe piele si sper sa treaca mai repede.In orice caz am fost foarte multumita de atentia acordata si de conditiile oferite, dovada ca sistemul sanitar a inceput sa se imbunatateasca.Sanatate tuturor!
P.S.:Nu renunt la psicutza mea!O vaccinez, tratez si iubesc in continuare!:D
Acum mi-au ramas petele pe piele si sper sa treaca mai repede.In orice caz am fost foarte multumita de atentia acordata si de conditiile oferite, dovada ca sistemul sanitar a inceput sa se imbunatateasca.Sanatate tuturor!
P.S.:Nu renunt la psicutza mea!O vaccinez, tratez si iubesc in continuare!:D
Ma bucur;Voiam sa scriu limforeticuloza benigna de inoculare; scuze pentru graba;
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Un fel de cos langa nara dreapta care nu se vindeca
- 5am foarte multe semne pe spate.. melanom?
- 19pete rosii dupa baie
- 8am fost la doi medici dermatologi si nici un diagnostic exact
- 23Pete rosii pe fata
- 5Intepaturi ale pielii...
- 7Pete care apar doar noaptea
- 6Pustule pe piele
- 8boli de piele: mancarimi intense si cicatrici
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 22Remedii naturiste pt. boli de piele
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 3mancarimi si inflamarea pielii!
- 73pete rosii pe corp