pete albe pe piele ce apara si dispar, nu sunt permanente
Buna ziua! De vreo 2 ani, imi apar niste pete albe pe piele. Initial, mi au aparut doar pe picioare, dupa care au aparut si pe maine, chiar si pe degete. Tin sa mentionez k nu sunt permanente, cateodata nu am deloc, iar deodata incep sa apara, nu cred k apar de la stres sau mancare., deoarece apar dimineatza dupa ce ma trezesc, inainte sa mananc ceva si nu sunt stresata. Am fost la 2 medici dermatologi si mi a spus k am circulatia sangelui "proasta", mi au dat Cal C Vita si degeaba, tot apar, cred k e ceva din interior. Acum astept si analizele la sange, sper sa se gasesca o rezolvare. Va multumesc! Astept un rapuns!
6 comentarii
Da, sunt micutze, mult mai mici decat unghia de la degetul mic. Multumesc pt rapuns, am sa ii spun si doctorului cand ma duc dupa analize!
buna seara..aceeasi problema o am si e..am 17 ani si de vreo3-4ani am aceasta problema cu petele albe ce apar si dispar..la inceput le aveam doar jos pe picioare..dupa aceea au inceput sa se extinda si deasupra de genunchii..am observat ca se vad foarte tare cand ma epilez, cand fac baie cu apa fierbinte, cand stau mult in picioare sau cand am picioarele obosite..am incercat cu masaje dar degeaba..insa ce am descoperit ca dupa ce fac baie sau dus ultimu jet de apa sa fie cu apa rece si nu se vad..daca cineva se confrunta cu aceasta problema si a descoperit ceva impotriva acestor pete sa ma anunte pe muresan_alexxa va multumesc:)
E cam tarziu dar ma confrunt cu aceeasi problema si imi cam fac griji!! Imi puteti spune daca ati aflat care era cauza ? Si poate si mai multe detalii?! Va multumesc anticipat si sper sa primesc un raspuns.
In urma analizelor de sange mi s a pus diagnosticul de anemie feripriva, iar din cauza lipsei de fier nu mi se oxigeneaza sangele si se formeaza acele pete. Am facut tratament cu tardiferon, dar petele tot le am (se pare ca nu retin fierul in organism). O sa mai consult si alti medici si daca mai aflu ceva va anunt.
O seara buna!
O seara buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Pete maronii pe gat... se albesc la soare
- 10Basicute mici cu sange pe scrot
- 5pete uscate pe maini
- 2pete pe piele
- 7pielea crapata (maini si picioare) - creme/unguente?
- 23fire de par pe sub piele
- 17Mi-a aparut pe umar chiar la incheietura o pata, va rog sa ma ajutati!
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 5pete de pigmentatie credem ca sunt
- 6de mai bine de un an am pete pe fata..
- 6de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
- 3pete negre
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 15Iritatie intre picioare.
- 6Greata, piele sensibila si durere abdominala
- 6I s-a pus diagnosticul de lichen spinulosum, ce se poate face?
- 1Pata rosie sub piele
- 0pete pe piele
- 1Pete pe spate si piept, buze iritate si basicute pe degete
Mai multe informații despre: Pielea pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: