Ureche infundata dupa o lovitura

Aseara m-a lovit copilul meu de 7 ani peste urechea dreapta, in sensul ca efectiv a cazut peste urechea mea. Astazi simt urechea infundata si cateodata imi vajaie. Ar trebui sa ma ingrijorez ? Trebuie sa merg la consult?
2 comentarii

Da ar trebui ingrijoreze urechea si a va prezentati de urgeta la medicul ORL nu de famile sau mai stiu eu ce.POate aveti o fisura la timpan si in cazul acesta trebuie sa luati niste masuri ca tratamentul, sa nu intre apa in ureche.

Nu asteptati sa vedeti ce se intimpla de la sine ! Mergeti in centrele Audionova, exista in fiecare judet, pentru videoscopie (vizualizarea canalului auditiv si a timpanului chiar de catre dumneavoastra), pentru testarea auzului pentru a afla de ce auziti infundat si "vijiit" si pentru teste care indica daca a avut loc o dislocare osiculara. Aparatura performanta de la Audionova poate indica cu precizie starea in care va aflati.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Zgomot in ureche
- 16ureche infundata
- 3Ureche infundata
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 121Ureche infundata
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 10Ciuperca in ureche
- 6de un an i se infunda urechile
- 3ciuperca de la betisoarele de urechi
- 3in urma unor spalaturi la ureche ma doare foarte rau urechea si ma si ustura inauntrul ei
- 14urechi infundate+tiuit continuu
- 7Durere in urechi
- 4Urechea infundata si un cap de zici ca e pus un butoi in el
- 3problema ureche
- 6Am inceput sa simt urechea infundata, apoi sa ma doara si sa pulseze..
- 9Urechii infundate!
- 1Ureche înfundată
- 6Urechi infundate
- 2Ureche infundata dupa aspiratie in cabinet
- 1Catar tubotimpanic si vertij
Mai multe informații despre: Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: