de 2 luni am nasul infundat (nara stanga)
Buna ziua,
am 46 de ani si cam de 2 luni ma confrunt cu o problema la nas, care este infundat mai tot timpul, in special nara stanga, iar acum, fiind putin racita, senzatia de nas infundat s-a agravat. In afara de asta, am dureri in cap, senzatie de cap greu si urechi infundate, oboseala. Am facut un RMN si in urma acestuia s-a depistat o deviatie de sept. Medicul orelist mi-a recomandat operatie. Doresc sa stiu daca deviataia de sept imi poate provoca aceste stari de rau in zona capului.Va multumesc
am 46 de ani si cam de 2 luni ma confrunt cu o problema la nas, care este infundat mai tot timpul, in special nara stanga, iar acum, fiind putin racita, senzatia de nas infundat s-a agravat. In afara de asta, am dureri in cap, senzatie de cap greu si urechi infundate, oboseala. Am facut un RMN si in urma acestuia s-a depistat o deviatie de sept. Medicul orelist mi-a recomandat operatie. Doresc sa stiu daca deviataia de sept imi poate provoca aceste stari de rau in zona capului.Va multumesc
6 comentarii
daca era de vina numai deviatia de sept...aveati acele probleme cu respiratia cu multi ani in urma...
cu siguranta a intervenit si o inflamatie locala, probleme de circulatie cerebrala si nu numai
mai investigati..inima, rinichii, ficatul
examen oftalmo /fund de ochi/, examen neurologic
cu siguranta a intervenit si o inflamatie locala, probleme de circulatie cerebrala si nu numai
mai investigati..inima, rinichii, ficatul
examen oftalmo /fund de ochi/, examen neurologic
buna seara, am facut o operatie de deviatie de sept acum 7 luni si am o problema, sforai seara cand dorm si tot vorbesc pe nas.imi spuneti din ce cauza?va multumesc!
dupa ce o sa vad nasul.. o sa pot sa.ti raspund la intrebare
buna ziua, va multumesc pentru raspuns. La neurolog am fost deja si acum am inceput tratament cu Sermion. Voi face si control oftalmologic. Analizele de sange le-am facut in luna octombrie si colesterolul stiu ca era marit, dar nu urmez vreun tratament. Cu stima!
colesterolul se controleaza/.. prin alimentatie corecta..si se scade prin Omega 3, usturoi, hrean, ardei iute.s.a produse naturale care ard colesterolul
Va multumesc foarte mult pentru informatii ! cu stima
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 6Sinuzita nu mai trece!
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 5Fulgerari trecatoare in zona capului
- 0Dupa operatie de devietie de sept
- 5Deviatie sept-probleme ureche
- 2Dureri de cap si ameteli, senzatie de voma
- 1ureche infundata initial si tiuit continuu ulterior
- 4Simptome inexplicabile
- 4ureche infundata
- 3Probleme cu nasul de 15 ani
- 4problema cu orgasmul... durerea de cap
- 2Ureche infundata
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 0Dureri de cap zilnice
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 1polipoza nazala si deviatie de sept
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 1Tuse, nas infundat si sputa cu sange
- 14Deviație de sept nevindecata
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Durerea de cap nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: