Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 596061 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
20-08-2013, ora 12:51
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Enisa
Si eu am fost diagnosticat tot cu distonie neurovegetativa:D
0
20-08-2013, ora 12:54
super_user
Nu este medic/terapeut
super_user
iar gandirea pozitiva in aceste cazuri e oarecum utopica..ca incercam este partea a doua..dar cand ai mintea si corpul parca "imprumutate "de la cineva bolnav iti este f greu sa fii lucid si sa fii pe deasupra si pozitiv.
exista mecanisme de autoaparare-autoironie etc care ajuta cat de cat insa o gandire 100% pozitiva este mai dificila.
eu cred ca in timp cu pasi mici se pot aduce vechile stari de bine si creierul poate fi reeducat...cu sau fara pastile :) (ca sa fie toata lumea multumita)
0
20-08-2013, ora 13:13
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Da sa stii ca sportul ajuta.Doar ca m-am facut si eu foarte lenes dupa cum ziceai si tu blade.Acum am 28 de ani si tin minte cand aveam 15 sau ceva de genul, toata ziua eram pe dealuri si excursii cu scoala la munte.Acum daca urc 18 scari deja gafai parca am 80 de ani.Asta este lipsa miscarii sau am inima obosita deja.DEci sa inteleg ca tremuratul asta il aveti si voi si nu este ceva neobisnuit doar enervant si agitant.pt ca eu ma mai si agit si ma gandesc ca oare de la ce tremur? oare mai am si altceva?Anxietatea asta.
0
20-08-2013, ora 13:22
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
SE pare ca vindecarea chiar se face cu pasi mici chiar foarte mici.Cum e proverbul: Boala vine cu carul si se duce prin urechile acului.Iar gandirea pozitiva este foarte grea mai ales cand te confrunti cu atacuri de panica.Nu stiu daca in acele momente mai poti gandi pozitiv sau in primul rand daca mai gandesti.Apai mai ales sa numar pana la 21 cum era o chestie.Nici nu stii cum te cheama atunci, sau cel putin asa sunt eu.:)
0
20-08-2013, ora 13:25
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Trece cu pasi de furnica chiar, cand aveam atac de panica eu mai stateam sa numar pana la 21 sau sa gandesc pozitiv cand in mintea mea erau 21 de mi de injuraturi.Cred ca nervi si orgoliu meu m-au scapat de atacurile de panica, la inceput eram ca un catelus speriat dar dupa cateva atacuri am inceput sa ripostez si de cand am ripsotat m-au si lasat in pace.
0
20-08-2013, ora 13:30
constantin2012
Nu este medic/terapeut
constantin2012
@Leoni28.(in special)...Nu ne cunoastem, dar intr-un fel sau altul ne leaga ceva...asa cum am spus, o dezordine a sistemului neuro-vegetativ.Crede-ma ca am trait zile de cosmar cu dureri in pipet atat de puternice incat credeam ca intr-o zi am sa crap si..poate va fi mai bine asa.Mi-am fscut curaj si am contactat un prof.cardiolog (al doi-lea), s-a uitat peste doarelul meu cu analize si mi-a facut un test de efort.Apoi m-a chemat in biroul sau simi-a zis ca durerile mele de piept nu au nici o legatura cu inima.Intrebandu-l ce sa fac, mi-a zis sa ma apuc de sport..orice ini face placere si bine..Astfel am prins un pic de incredere in mine si am inceput sa urc crestele carpatice si sa ma abonez la un bazin de inot..Este mai bine..ma simt putin mai bine, dar cu o floare nu se face primavara...Si eu vreau schgimbari peste noapte, uitand de anii in care eram atat de stressaat incat abia puteam sa dorm noptile...De altfel, in vizitele de la urgenta (nu prea dese...de rusine ) mi-a zis o doctorita ca pot sa iau pastile cu pumnul atata timp cat eu nu-mi schimb atitudinea...Mi-a mai spus ca anxietatea odata ce e instalata are darul de a mima o gramada de boli...Si mie imi pica moralul uneori cand imi masuram tensiunea..ba era normala, ba urca pana la 150 sau 160...Dar si asta este o componenta a distoniei neurovegetative... In fine, eu ma bucur pentru faptul ca exista o comunitate cum e aceasta, in care oamenii se sustin si se incurajeaza.
0
20-08-2013, ora 13:31
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
ce mi-ar place sa ripostez si eu :))) dar la cine?sau in cine?Cand ma ia valul sunt ca pus la zid. cand am doar o stare mai putin agitata si eu injur anxietatea si ma enervez, dar cand se agraveaza probleme gata: Mucles :)))
0
20-08-2013, ora 13:40
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Nici eu nu aveam puterea sa ripostez, dar a fost un moment in care m-am simtit atat de prost incat nu mai aveam alta solutie...eram cu neopotica mea si ma jucam cu ea, eu o faceam tot timpul sa rada si niciodata nu ma vazuse asa.ne jucam cu mingea si dintr-o data ma pleznit un atac de panica :D, m-am simtit atat de prost si am fugit in casa, am inchis usa la dormitor si m-am pus in pat si am rabunfit in timpul atacului, am inceput sa ma injur, imi dadeam cu pumnii in piept desi inima o luase razna si am zis ia sa vad cat de mult poti, am stat intis in pat si ma gandeam numai la ganduri negre intentionat, la tot ce ma sperie pe mine, acident vascular, infarct, in general la moarte, diferite boli si simteam ca si cum ar arunca cineva cu o galeata de adrenalina prin corpul meu, zeci de valuri si furnicaturi prin tot corpul, ameteala de parca se invartea casa si eu tot continuam hai sa vad cat poti, daca nu ma omori acuma nu ma mai omori niciodata..dupa am iesit din casa zambind si asta a fost ultimul atac al meu de panica.
Vad ca anxietatea e mai nesimtita nu prea o intereseaza ca nu e dorita :d
0
20-08-2013, ora 13:50
constantin2012
Nu este medic/terapeut
constantin2012
Aaaa...am mai uitat sa mai spun ca vesnic exista "ceva"in organismul meu, ce ma deranjeaza...niste dureri "surde" in tot felul de zone ale organismului care se tot muta dintr-o parte in alta.uneori ele sunt insotite de stari de greata usoara si de lipsa de putere.Voi ati simtit asa-ceva? Ma deranjeaza si caldura excesiva.Acuma...sigur ca prima experienta la inot a fost plina de spaima la inceput..ma vedeam cum ma inec acolo si vine salvarea...apoi a fost mai bine.Uneori cred ca trebuie un curaj nebun pentru a infrunta aceste stari...eu am oprit orice medicatie...ma refer la faptul ca bagam anxiar si cipralex la greu.
0
20-08-2013, ora 13:55
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
constantin2012
Pai si tratamentul nu te-a ajutat deloc?
0
20-08-2013, ora 14:05
constantin2012
Nu este medic/terapeut
constantin2012
@Blade3 Nu pot sa spun ca nu m-a ajutat...anxiarul in momentele de panica sau pusee de stress, insa la un momentdat aveam impresia ca nu pot sa supravetuiesc fara el...si am incercat sa vad cum e sa imi tin mintea cat mai ocupata cu altele.Nu spun ca inca de ipohondrie nu am scapat...dar incerc sa traiesc cu ea
0
20-08-2013, ora 14:20
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Constantin2012 sa stii ca nici eu nu suport caldura deloc.Si acum in camera la mine merge ventilatorul de numa, dar degeaba tot transpirat sunt si caldura cred ca iti face o stare aiurea.Macar daca ar bate vantul tare ar fi fost mai bine.Acum ma tot gandesc si eu daca o sa raman depndent de medicamente? Aseara am incercat sa nu-mi iau jumatea de Alprazolam si azi dimineata am fost parca aveam Parkinson.cu toate ca iau cea mai mica doza o tableta de 0, 25 impartita in doua, dimineata si seara.
0
20-08-2013, ora 14:30
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Constantin dar cand zici ca aveai tensiunea aia 150 sau 160 ce faceai dupa? nu erai agitat mai tare din cauza aia? eu cum am mai mult de 140 deja ma agit ca daca creste mai mult si patesc ceva.
0
20-08-2013, ora 14:31
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
@elisa..am avut in continuare febra asa ca am fost si la orl unde mi-a pus dg de rino-faringo-laringo-traheobronsita..:D :) si am iar o reteta dar cu antibioticul schimbat, acum iau augmentin.sper sa-mi revin in cateva zile pentru ca aseara am cedat...dupa vreo 2 luni am avut iar o seara de nesomn din cauza anxietatii la care s-a adaugat si tusea asa ca am fost obligata sa iau un alprazolam.eram asa de panicata parca nu mai aveam nici un motiv sa traiesc, vroiam sa dispar in acel moment, nu aveam stare.totusi am reusit sa dorm cateva ore.cu psihologul meu nu m-am int de o saptamana si jumatate si mai am de asteptat pana lunea viitoare.am sa vb cu dumneaei poate imi da niste antidepresive usoare ca in ultima vreme am fost cam solicitata si cu raceala si cu alte treburi importante si stresante si m-au cam dat peste cap.
0
20-08-2013, ora 14:32
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Nu va mai controlati tensiunea.venise si la mine mama cu un aparat de ala si nici nu am vrut sa aud.Mi-au luat tensiunea la spital, am facut electrocartiograma, am vazut ca nu am nimic si de atunci nu ma mai intereseaza tensiunea.Nu zic ca nu ma gandesc cateodata la ea dar mi-am propus niciodata sa nu imi verific tensiunea.
0
20-08-2013, ora 14:36
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Blade sunt constient ca nu e bn sa imi tot iau tensiunea, dar pe alta parte ma gandesc daca am tensiune mare sa stiu sa iau vreo tableta.
0
20-08-2013, ora 14:39
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
Daca ti-ai fac control la inima si nu ai nimic pai nu ai nimic.Tensiunea creste si cand faci sport si cand esti stresat si cand esti foarte euforic si isi revine singura la normal atata timp cat nu ai ceva probleme la inima.Gandestete la cei care practica sporturi extreme ce tensiune or avea in momentele alea de la atata adrenalia si nu mai ia nici o pastila
Trebuie sa incercam sa ne debarasam de obiceiurile astea care nu ne fac bine si mentin starea de anxietate in noi.
.
0
20-08-2013, ora 14:46
super_user
Nu este medic/terapeut
super_user
legat de tensiune..am ceva experienta :)
cand ajungeam la spital aveam cam 18 mai mereu..la fel se intampla si acasa cand simt nevoie sa o iau pt ca ma panichez, si ma gandesc ca se intampla ceva din cauza ei.pb este exact pe dos, ea creste din cauza agitatiei nu din alta cauza...iar daca nu am patit nimic pana acum sunt sanse mari sa nici nu patim.
de obicei intru un puseu hipertensiv se intampla multe..dar noi avem antrenament deci nu e asa usor sa iti crape ceva daca nu s a intamplat din prima
la un moment dat imi era rau...si am luat tens 19/11...am baut un ceai si am luat 0, 25 de xanax..m am luat cu munca si peste o ora aveam 12/7...deci incercati sa luptati si sa vedeti ca nu e ceva grav de la inima ci mai mult aceste dezechilibre
rolul tensiunii este oricum sa creasca si sa scada...daca ar fi non stop 17 ar fi o mica pb.
chiar daca pare greu eu incerc sa o iau cat mai rar..in timp daca mai ales este o perioada linistita o sa vedeti ca masuratorile nu mai sunt o prioritate si starile scad ca intensitate.
eu iau pastile de tensiune de 3 ani..insa mai fac pusee hipertensive.de ce? e plin acest forum de motive si explicatii, suntem f stresati si panicati.
0
20-08-2013, ora 14:47
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Treaba cu tensiunea a aparut in urma cu 3 luni dupa o vizita la spital la urgenta din cauza unei crize la rinichi.M-am dus fain frumos la urgenta si le-am zis ca ma doare in spate, etc dupa care a venit un asistent si mi-a luat tensiunea si a zis ca am 170 cu 80.!!! Si a inceput sa se mire si sa ma tot intrebe daca nu am probleme la inima, deci pur si simplu a inceput sa ma sperie cu intrebarile lui.Dupa ce am venit acasa mi-am luat tensiunea si am avut 130 cu ceva.Dar gandul de la tensiune nu a mai disparut.Dupa aia a urmat atucul de panica dupa vreo luna si a.s.m.d.Am fost si eu la cardiologie dupa atacul de panica, mi-a facut EKG si a zis ca este bine ca nu am nimic, dar tensiune iar am avut 150 cu 80 la cabinet, bineinteles.De fiecare data cand ma duc la cabinet am tensiune mare, este extraordinar.Am emotii.
0
20-08-2013, ora 15:33
constantin2012
Nu este medic/terapeut
constantin2012
@Leoni Superuser. mania asta cu tensiunea o aveam si eu...doar ca in momentele mai linistite ea era in limte normale.In momentele de panica si puseuri de anxietate, ea nu are cum sa nu creasca deoarece organsimul se pregateste "sa se apere"...creerul nu face diferenta intere real si imaginar..asta se stie.Deci, e vorba de o "punere in garda " a organismului..spre exemplu pe mine "ma pasteau" tot felul de pericole, absolut imaginare.(daca nu sunt suficient de pregatit, nu-s multumit de mine -dpdv profesional..sau ca ma fac de ras.. tot felul de stressuri aiurea si la job, etc)Atunci am tot facut legatura intre starile mele fizice si psihicul meu...si am descoperit ca, comportamentul meu fatza de mine insumi era unul prost.Nu spun ca e usor sa mi-l schimb...dar asta e cheia...Degeaba stau cu tensiomentrul de mana dupa mine ca nu rezolv nimic...De aceea merg si uneori ma fortez sa merg la bazin, chiar si acolo am senzatia ca ma inteapa in zona inimii dar incerc sa trec peste...Hai..capul sus:) Asa imi spun si mie insumi..
0
20-08-2013, ora 16:43
maria406
Nu este medic/terapeut
maria406
sunt foarte nelinistita, inima imi bate foarte tare, ce sa fac?simt ca-mi amorteste fata, ma simt ametita si obosita, trebuie sa ma duc acum la psihiatru dar imi e frica sa ies din casa, am starea aia de derealizare...offff
0
20-08-2013, ora 16:55
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
ooofff maria pai nu ziceai tu ca pastila aia minune fobiless e...minunata?!Unde-i minunea? Esti singura in casa? Ia un distonocalm daca ai, eu cand am patit asa si am chemat salvarea le-am zis ca am vrut sa iau xanax...dar am luat distonocalm si mi-au zis ca am facut mai bine.Asa ca ia, daca ai, ia si un magneziu si calciu pt furnicaturi...au scazut probabil...
0
20-08-2013, ora 17:00
Blade3
Nu este medic/terapeut
Blade3
maria406
Ia un distonocalm sau calmogen si incearca sa iesi afara la soare 10, 20 de minute.
0
20-08-2013, ora 17:17
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
leoni...parerea mea este pt toti...nu va mai puneti tensiometru nici macar din curiozitate...doar daca stiti ca aveti probleme cu tensiunea...abia atunci trebuie musai...si tatal meu care este hipertensiv cand l-am vazut odata ca isi lua tensiunea am avut tendinta sa-i spun sa-mi ia si mie...si apoi, gandul cel bun...mi-a soptit ca nu trebuie sa mai imi fac de lucru si cu altceva...adica sa-mi bag in cap si alta prostie ca si asa avem noi, in general, "imaginatie bogata"de ne apuca toate cele...mai adaugam inca una in plus...Joseph Murphy ne sfatuieste sa nu ne ascultam nici bataile inimii (fara tensiometru), nici respiratia si sa nu ne indoim de sanatatea noastra...are dreptate saracu' dar daca ar fii in locul nostru...si in vremurile noastre...
leoni, tremuratul asta il am si eu zilnic, in tot corpul il simt ca dupa un efort...si in cap simt pulsatii usor perceptibile, dar le simt e tot de la anxietate.Si nu te mai juca cu Alprazolamul (xanaxul) pt ca trebuie macar sa iei o pastiluta intreaga ca si asa este f slab ca dozaj de 0, 25, o mai si imparti in doua...e zero...poate doar daca vrei sa fie efect placebo...altfel jumatate din 0, 25 nu are niciun efect, mai mult te pacalesti pe tine decat pe ea si am sa-ti spun de ce.Eu iau seara inainte de culcare 0, 25 pt ca imi face impresia ca ma ajuta sa dorm, dar in momentul cand uit, f rar mi s-a intamplat sa uit s-o iau pt ca numai vroiam sa trec prin ce am trecut.Adica in momentul cand am uitat s-o iau seara, a 2a zi dimineata ma trezeste o stare de rau, adica cand deschid ochii a...trezire si vreau s-o mai lalai in pat 5-10 min, nu ma lasa tresaritul anormal, doar in momentul cand reinchid ochii, tresarituri ca atunci cand visezi ca sari sau mai bine zis ca niste spasme in cap.Si am observat ca din cauza ca am uitat sa iau xanaxul seara...d'aia ma oblig sa nu-l mai uit ca-mi da peste cap toata ziua.
0
20-08-2013, ora 17:27
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Si apropos de numarat 21 cand ne apuca...Ce naiba sa mai apuci sa mai inumeri, eu am incercat dar in clipele alea parca-i dadeam"apa la moara" panicii si ma apuca si mai rau cand incepusem sa bag un 21 de pierdeam sirul.Mai am citit si alte trucuri pt ca sa "estompezi" puterea panicii sa inceapa sa rada cu rasul ei hidos (eu asa mi-o imaginez...scuze panica nu vreau sa te jignesc), trucuri atunci cand esti pe strada sa te uiti la culorile masinilor pe strada, sa le clasifici...atatea vezi albe, atatea albastre...etc sau sa te uiti la vestimentatia oamenilor pe strada, la fiecare sa critici sau sa admiri...asa ca sa iti tii creierasul ocupat cu ceva...Nu stiu ce mai ajuta ca clipele alea esti ca pe...val...
0
20-08-2013, ora 17:58
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Elisa exact acelasi lucru am patit si eu de dimineata.M-am trezit dar mai vroiam sa dorm dar tot tresaream si aveam tremuriciul ala enervant.Si cu numaratul la fel, in momentele alea nu stii cum sa-ti scoti camasa, apai sa mai numar.Mai ales e mai rau daca mai sunt si oameni pe langa tine sa te vada si sa te intrebe: VAI ESTI BINE? UITE CE PALID ESTI LA FATA, NICI CULOARE NU MAI AI!!! Ce zici? Asta este cireasa de pe tort.:)))Esti total terminat atunci.
0
20-08-2013, ora 18:00
Leoni28
Nu este medic/terapeut
Leoni28
Maria cum te mai simti?Ai luat ceva distonocalm sau ceva?
0
20-08-2013, ora 18:19
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
Leoni asa este, dar mie-mi da ziua peste cap de dupa o dimineata d'aia, in loc sa te trezesti ca omu' bine, relaxat, in putere...si fericit ca incepe o noua zi...frumoasa si...calda...sa vedem la iarna cand o sa vajaie zapada si viscolul...ca acum zicem ca din cauza caldurii...Eu mi-am dat seama atunci ca din cauza ca uitasem seara sa iau xanaxul...ma apucat dimineata. Dar sa-ti spun una si mai tare sau mai bine de...groaza. Eu evit sa dorm pe partea inimii sau sa sa las sa mi se lase mana, noaptea pe langa inima pt ca am patit-o de cateva ori acum cativa ani, adica, m-am trezit noaptea cu mana lasata pe inima si m-am trezit cu durere in capul pieptului puternica, ca un cutit si cu amorteala si parca simteam cum oasele pieptului se desfac de durere...de m-a tinut cateva ore...adio somn...am patit-o asa ca de atunci dorm numai pe partea dreapta si cu mana pe kant adica pe mine, nici pomeneala pe burta sau pe stanga sau cu fata in sus.Este adevarat ca este f obositor doar pe partea dreapta sa dorm pt ca imi amorteste...dar la naiba...ce sa fac...ooofff...ce controale trebuie sa avem si noi asupra noastra...altii dorm de rup si se trezesc cu energie...iar noi ne indopam cu pastile, ganduri...cosmar...
Am o vecina care are 96 ani..varsta frumoasa, nu zic...dar ma ia cu fiori pe sira spinarii...la naiba...batranica merge pe strada tantosa la varsta aia zambind...cam rautacios...si noi...vai de funduletul nostru ce mai bitaie...Ce viata avem si noi...culmea sa nu ai frica de nimic (exemlu eu) si totusi sa ai...frici neexplicabile si ciudate de ceva ce nu exista...
0
20-08-2013, ora 18:21
Ela777
Nu este medic/terapeut
Ela777
MARIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ce faci? Cum te simti?? DA un semn sa stim de tine! Ne-ai lasat asa...
0
20-08-2013, ora 18:23
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
ufff faza cu tremuratul ma enerva si pe mine cel mai tare, chiar nu ma puteam controla tremuram de credeam ca-mi sparg dintii iar eu una cand vedeam tensiunea crescuta primul simtom era cum simteam ca ma taie la burta.fiecare are simtomele lui si la fel fiecare trebuie sa gaseasca modul de a-si reveni cat mai repede si usor dupa un atac de panik.acum ma simpt bine, dar mie frik ca intr-o zi pe neprevazute o sa imi apara iar.la mine mergea cat de cat chestia cu respiratul, nici numai stiu pe ce parte intra aerul si pe ce parte iesea:))))ca numai tineam cont, dar stiu ca imi faceam bine pe moment.distonocalm luam si eu dar ultima data cand am cumparat farmacista mi-a spus ca nu trebuie sa iau des ptr ca in timp slabeste inima, deoarece pulsul isi revine brusc la normal si asta nu e bine, acum nici numai stim ce e bine si ce e rau ptr ca fiecare medic are o impresie diferita de tot.cum o doctoriata, ultima la care am fost, imi spuena mie ca-s cam grasuta si ea saraca avea peste 100 da na ea pe mine ma vedea, si mi-a masurat tesniunea si gata mi-a si spus ca aveam tihicardie si numai stiu ce prostii, da eu in fuga si printr-o caldura groaznik am ajuns la ea, am urcat rapid 3 etaje si cum s anu imi bata inima repede, dar daca mai dai si peste un medic dinasta e si mai grav.aici in belgia, anul trecut eram disperata, tot asa o stare de anxietate maxima, doamne cand imi aduc aminte si eu prin ce am trecut ma apuk groaza, si am cautat disperata un medic cardiolog, am gasit usor plus ca era si aproape de mine, chiar a fost o surpriza dar ducucita altfel nu-i pot spune, mi-a cerut peste 500euro consultatia si uite asa am renuntat eu la medici cardiologi si mai e faza ca atunci cand esti in faza asta esti in stare sa platesti oricat sa te faci bine esti in stare sa ajungi orunde si sa faci orice ptr liniste, bine ca mi-a deschis ochii cineva de aici care mi-a spus zambind...da tu stii ca poti face infarct chiar daca esti sanatos tun?te poti duce la cardio, platesti esti sanatoasa si a doua zi, poc, infarct.eu am in cap inca multe intrebari fara raspunsrui si sper sa le gasesc odata, dar cred ca primul ps spre vindecare este sa acceptam boala asta bine in cazul cazul in care esti intradevar bolnav iar noi cei cu frik de moarte trebuie sa o acceptam si sa fim realisti ca odata si odata tot o sa vina si sa nu ne mai facem rau, asteptand-o.ca oricum nu vine cand vrem noi ci cand vrea ea.eu cred ca asta am inteles de acum sunt indiferenta asa.ptr ca eu stiu, poate nu toti, dar de asta ne temenm cel mai mult.mie de asta imi era frik, ca am sa patesc ceva si am sa plec devreme si nu am sa ma mai bucur de nimik, ca am sa fiu uitata repede si multe alte miiii de ganduri care mai tare ma agita si nu-mi dadea pace.
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 596061 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul