Atac de panica
Ma chinui de 7 ani cu aceasta boala.Ma poate ajuta cineva?
3 comentarii
Buna ziua,
Daca ati rezistat 7 ani sa aveti atacuri de panica si nu ati solicitat ajutor pana acum, inseamna ca sunteti o persoana foarte puternica. Ce s-a intamplat de abia acum ati solicitat ajutor? In ce masura va afecteaza viata (cum ati evalua influenta acestuia, pe o scala de la 1 la 10)?
Daca ati rezistat 7 ani sa aveti atacuri de panica si nu ati solicitat ajutor pana acum, inseamna ca sunteti o persoana foarte puternica. Ce s-a intamplat de abia acum ati solicitat ajutor? In ce masura va afecteaza viata (cum ati evalua influenta acestuia, pe o scala de la 1 la 10)?
Buna ziua,
Puteti citi la topicurile similare, unde s-au postat deja raspunsuri, despre atacul de panica.
Ati mers la medic pentru a va face analizele generale? Eventual la un psiholog clinician sau psihiatru? Exista mai multe tulburari care se pot manifesta si prin simptome din gama celor traite cand avem atac de panica.
Puteti citi la topicurile similare, unde s-au postat deja raspunsuri, despre atacul de panica.
Ati mers la medic pentru a va face analizele generale? Eventual la un psiholog clinician sau psihiatru? Exista mai multe tulburari care se pot manifesta si prin simptome din gama celor traite cand avem atac de panica.
La dvs cum se manifesta? Ce senzatii aveti, ce simtiti?
Si ce faceti cand aveti atacul?
Si ce faceti cand aveti atacul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Efecte adverse - Tranxene... recomandati-mi un alt medicament
- 26cunoasteti psihiatru bun in ploiesti pentru atacurile de panica pe care le am?
- 7cer opinii la problema mea
- 9Recomandare terapeut pentru atacuri de panica si fobii
- 7atac de panica, tremuraturi, fobii dar si probleme cu mancarea
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 5am ceva la inima?
- 6sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 3Atacuri de panica, circulatie, inima sau altceva ?
- 3Sistem nervos afectat
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 2Atac panica, anxietate
- 5Am nevoie de un răspuns, un sfat, sunt foarte panicat și trist !
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 7Panică și anxietate, ajutor de la stat
- 5Vitamina D, responsabila de atacurile de panica?
- 3Anixietate
- 1Anxietate
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: