Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 104105106 ..... 421 422 Înainte ›
0
27-03-2014, ora 12:45
mada2007
Nu este medic/terapeut
mada2007
Imi cer scuze ca nu retin cine incepuse tratamentul cu spirulina. Sunt curioasa cum se simte, daca sunt imbunatatiri. Daca se simt, te rog sa ne spui sa stim si noi!!!
O zi frumoasa va doresc!!!
0
27-03-2014, ora 13:52
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Au trecut aproape 2 sapt de cand am inceput sa iau spirulina si pot sa spun ca ori are efect ori e placebo dar nici nu conteaza, important este ca de o saptamana ma simt excelent, nici ameteli, nici nelinisti poate doar intr-o masura nesemnificativa, nu m-a deranjat nici cand s-a schimbat vremea, noptile le dorm cap-coada fara sa ma trezesc cum se intampla inainte!Interesant e ca si daca mai simt ceva nu-mi prea pasa, trec peste senzatii cu destula usurinta.Sa vad daca o sa si tina starea asta de bine, maine plec la munte, de-abia astept sa plec intr-o drumetie de mana cu sotia mea numai noi doi si natura.Mai vorbim si sa auzim numai de bine.
0
27-03-2014, ora 14:47
mircea u
Nu este medic/terapeut
mircea u
Pana la urma cate pastile de spirulina iei zilnic?
0
27-03-2014, ora 15:39
Blixa
Nu este medic/terapeut
Blixa
Salut mogdyyy. Sunt asa si asa. Ieri a trebuit sa ma duc la stomatolog pentru o extractie, cred ca aveam tensiunea 18 cu 10 pana sa intru si sa ma asez pe scaun. Din momentul acela nu am mai avut nimic. Timp de vreo 5-6 ore dupa ce am iesit de la stomatolog m-am simtit excelent, nu imi venea sa cred. Am mers pe jos vreo ora si ceva, fara nicio stare nasoala (eu care in ultima vreme nu mai merg nici 2 minute pe jos, decat cu masina). Astazi insa am luat de la capat cu ameteala, o ameteala tampita de cu dimineata. M-a mai lasat dar iar ma ia. Eu sunt si cu tensiune oscilanta, acum pot sa am 10 cu 6, peste cinci minute pot sa am 14 sau 15 cu 10. Oricum, am observat ca sunt momente in care practic uit de ameteala, nu sunt multe dar sunt. Ceea ce ma face sa cred ca si ameteala asta permanenta e tot un simptom al anxietatii, starii de panica, etc. Cum ziceam, cred ca m-as putea obisnui cu toate simptomele anxietatii dar ameteala ii pune capac. Pur si simplu ma blocheaza total. Ce sa iesi afara, ce activitate sa iti impui, samd, cand abia stai pe picioare. :(
0
27-03-2014, ora 15:47
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
2 pastile de 1ooo mg, una dimineata si una seara!Pe internet se pot afla mai multe legat de doza recomandata, mie farmacista mi-a spus cat sa iau pt intretinere.
0
27-03-2014, ora 16:16
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Multumesc, Blixa, pentru raspuns. Acelasi lucru il sustin si eu, cum sa fac miscare, treburi, daca in momentul cand sunt in sezut dimineatza asta cel putin, am simtit ca ma prabusesc, si probabil de teama mi s-a incordat musculatura picioarelor, stang din maxilar ca sa imi mentin echilibrul. E jale, sincer...Am luat o juma de xanax, si parca acum de vreo ora-doua sunt un pic mai bine.Dar stiu ca nu va tin mult, pt ca tot brusc si prin surprindere, din nu stiu care motiv ma apuca iar vertijul de ma trimite direct in pat.Vroiam sa te mai intreb daca ai in timpul acestor stari si niste intepaturi cand si cand prin cap, dar care nu tin mult? :(
0
27-03-2014, ora 17:19
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Geluromanu, ma bucur ca esti mai bine.Eu unul nu mai am niciun simptom, au trecut toate ca un vis urat, chiar si usoarele ameteli s-au dus. Mai am 3 zile de tratament cu spirulina si apoi am sa mai repet peste 6 luni daca mai este cazul. Eu am luat 10 pastilede 500mg pe zi. Vei vedea ca pe masura ce trece timpul te vei simti si mai bine, aici nu e vorba de niciun "placebo". Ti-o spun din experienta. Am incercat multe altele dar rezultatele au lasat de dorit.Iti recomand sa iei 2 pastile dimineata si 2 seara pentru ca efectele sa fie si mai clare, iar ca durata as recomanda o luna. Sa auzim numai de bine.
Luni dimineata voi avea traseul pentru categoria C la auto. Am putine emotii dar sper sa nu fie intense. Deja imi pregatesc pshihicul de pe acum.Dupa ce infrunti emotiile te cuprinde o asa stare de bine...

Va imbratisez si va doresc multa sanatate
0
27-03-2014, ora 17:29
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Ma gandesc sa mai iau una la amiaza sa fie 3 g pe zi, oricum cred ca are efect cum spui si tu, eu luna viitoare am un an de cand a inceput cosmarul cu atacurile de panica si asa bine
cum ma simt de o sapt nu am mai fost, ma refer la ultimul an!Popik, daca totul va merge spre bine in continuare trebuie sa ne intalnim si sa fac cinste cu o bere!
0
27-03-2014, ora 17:33
mada2007
Nu este medic/terapeut
mada2007
bravo, geluromanu!! sa ne tii la curent cu evolutia ta. m-ai convins sa iau si eu, desi ma simt binisor. dar de ce sa nu ma simt perfect, nu? sper sa-ti fie bine la munte. ce mult conteaza schimbul de impresii si sfaturi!

popik, multumim pentru ideea cu spirulina!! iti tinem pumnii pentru examen! sa-ti dea Dumnezeu inspiratie si noroc!! cum imparteai cele 10 pastile dintr-o zi? dimineata, pranz, seara?

dragilor, e clar ca exista solutii chiar si pt anxietate. e foarte placut sa stim asta. o zi frumoasa si numai vesti bune sa auzim!!!
0
27-03-2014, ora 17:34
Blixa
Nu este medic/terapeut
Blixa
Buna mogdyyy :) Stiu ce zici pentru ca trec prin aceleasi chestii. Si da, intepaturi, furnicaturi prin cap fac si ele parte din 'plan'. Chiar astazi am avut furnicaturi, m-am obisnuit cu ele, nu le mai acord mare importanta.

Ti-am zis, nu stiu ce mama naibii s-a intamplat ieri, cu stomatologul. Cum sa ma duc eu pe jos pana acolo, sa ma intorc pe jos, sa mai intru si in doua magazine? Imposibil! Deci ceva s-a intamplat, frica de stomatolog sau relaxarea dupa a luat 'fatza' anxietatii, ametelii si tot tacamul. Deci clar ameteala ne-o provocam noi cumva. Stiu ca suna nerealist dar sunt convins de asta. Acum cum sa scapam de ameteala? Grea intrebare, greu raspuns.

Intr-un timp luam Piracetam de 400 gr. Ma ajuta ENORM, daca eram ametit imi lua ameteala in cateva minute si puteam sa dau doua ture de parc. Acum nu mai functioneaza la mine :(
0
27-03-2014, ora 18:04
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Multumesc Mada pentru incurajare. Luni cred ca voi conduce camionul ca un adevarat profesionist...Am nevoie de putina anxietate ca treaba sa mearga bine :-)
Eu am luat spirulina intr-o singura priza pe zi cu 30 de minute inainte de masa(in prima parte a zilei)deci inainte de masa de la ora 10. Eu am doua mese pe zi, la 10 si la 17.
Geluromanu, multumesc pentru bere, dar nu am baut niciun pahar de alcool in toata viata mea, asa ca, va trebui sa dai un fresh de portocale.
0
27-03-2014, ora 19:07
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Nici o problema, nici eu nu sunt prieten cu alcoolul, sunt de acord cu freshul de portocale!
0
27-03-2014, ora 19:09
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Distractie placuta la munte.
0
27-03-2014, ora 19:18
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Multumesc, mai vorbim!
0
27-03-2014, ora 21:55
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Blixa, buna intrebare:"Acum cum sa scapam de ameteala? Grea intrebare, greu raspuns."
Cum???Si cred ca suna foarte realist toate explicatii tale, doar ca noi nu stim sa
le gestionam, din pacate. Si ne tot invartim in acest cerc vicios... :(
0
28-03-2014, ora 15:56
Zaida
Nu este medic/terapeut
Zaida
ameteala ca si oricare alt simptom de anxietate, atac de panica etc. nu se scapa, SE TOLEREAZA in timp ce va vedeti de treburi in continuare!
dupa ce tolerati un timp, nu veti mai somatiza asa mult

succes!

spirulina ajuta intr-o oarecare masura dar IN NICI UN CAZ spirulina nu "vindeca" anxietatea si atacurile de panica ;)
0
28-03-2014, ora 21:50
NOescape
Nu este medic/terapeut
NOescape
Buna seara! cu parere de rau ca scriu aici(nu cred ca isi doreste nimeni), am o surioara in varsta de 11 ani care face atacuri de panica foarte des, cate 1-3 pe zi. Asta doar din cauza scolii unde a fost prima din clasa si toti au dat-o ca exemplu.In ultima vreme invata foarte mult (practic tocea) si nu o putem dstrage in nici un fel de la invat desi stiam ca nu e bine ce face.Prezicez ca are doar note de 10 pe linie!(desi nimeni nu i-a cerut sa fie de 10). A fost internata in spital la Timisoara la clinica de neuhropsihiatrie unde au spus ca dezvolta atacuri de panica, tulburari emotionale, anxietate.Toate examenele au iesit normale, adica nu sunt probleme se sanatate ( un IQ RIDICAT 105 RAVEN)dar nu stiu ce inseamna normomnezie, normoprosexie.Acum ea plange zilniiiiic! si are atacuri de panica mai ales cand se pune la teme, daca nu le face e si mai rau, daca vine seara iara face atac de panica ptr ca nu a realizat nimic si se panicheaza.Va rog din suflet as vrea sa stiu daca cineva a mai avut problema asta si imi poate da niste sfaturi utile ! REPET are doar 11 ani si vorbesc atat eu cat si parintii cu ea si incercam sa ii explicam zilnic dar parca vorbim singuri...precizez ca face consiliere psihologice si ia niste medicamente ( Levomepromaz, Alprazolam doar seara).Eu mis demoralizat complet cand observ starea ei dar nu arat asta nici eu nici parintii.Doamne parca zilnic e acelasi calvar cand vine de la scoala.Multumesc frumos pentru atentie si.SANATATE LA TOATA LUMEA !
0
29-03-2014, ora 00:00
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna fetelor
azi am avut o zi buna pana acum jumatate de ora.

m am intins in pat si pt. o fractiune de secunda am auzit ca un falfait in urechea dreapta, fie s a atins parul de cercei sau a fosnit perna, sau chiar a tiuit putin urechea, repet a fost o fractiune de secunda si eram foarte relaxata inainte, cert este ca m a panicat foarte tare, am simtit imediat cum ma cupride un fior de caldura din cap pana in varful degetelor.

acum m am linisit si nu imi pot imagina cum pot fi atat de panicoasa, de ce sunt asa sensibila la zgomote, eu nu eram asa, sa mor de frica pt atata lucru.
mintea mea incepe imediat sa fabuleze ca cine stie ce am si imi trec prin minte de toate, de la boli fizice pana la boli psihice.
dupa incep sa caut pe net ce simptom poate fi, apare si nervozitatea, ii reped pe cei din jurul meu, i-am stricat seara si sotului
acum sunt concentrata pe ureche sa vad daca mai fosneste sau nu, nu am mai auzit nimic.
eu nu stiu ce m as fi facut daca prezentam simptomele fizice ale anxietati descrise de multi dintre voi, cred ca muream de frica.
nu mi doresc sa fiu asa, nu mi face bine nici mie nici celor din jurul meu.
am citit un articol interesant despre anxietatea de boala si m am regasit

perfect in el.

asa gandesc si eu, sau gandeam pt ca incep sa mi controlez emotiile cat de cat

'Orice schimbare în corp este totdeauna un semn că se întâmplă ceva grav cu sănătatea mea"
"Cu cât trec prin mai multe consulturi şi analize medicale, cât mai detaliate, cu atât voi descoperi la timp o eventuală boală "

"Dacă medicul îmi recomandă să fac investigaţii, atunci sigur este convins că sufăr de ceva grav"
'Este extrem de important să prezint cu lux de amănunte toate simptomele când fac un consult medical, pentru ca nu cumva medicului să-i scape ceva, şi mă enervează atunci când nu sunt ascultat până la capăt"
"Nimeni nu mă mai crede că pot fi bolnav, nimeni nu mă înţelege şi nu ştie cât de mult sufăr, îmi spun că exagerez şi dacă e să mă îmbolnăvesc într-adevăr, nici nu-şi vor da seama pentru că vor crede că iar fabulez"

"Dacă am palpitaţii, simt apăsare sau durere în piept, am ceva grav la inimă, pot să fac un infarct"

"Dacă simt o umflătură sub piele sau îmi apare o pată, e foarte posibil să fie cancer"

"Dacă ameţesc, îmi pierd echilibrul, am senzaţia de leşin, slăbiciune în picioare, simt amorţeli şi furnicături în corp, poate am o tumoră la creier, scleroză multiplă sau am făcut un accident vascular cerebral"

stiu ca nu trebuie sa fiu asa, nu mi doresc, nu eram asa, totul a inceput in august anul trecut cu o lipsa de magneziu si a culminat in decembrie cu stari teribile de agitatie si neliniste, dar cateodata nu pot sa controlez emotiile, asa mi s a intamplat si in seara asta dintr -o prostie, nici nu stiu cum as putea explica unui doctor ca mi s a parut ca aud un fosnet in ureche pt cateva secunde si ca ce ar putea fi

sper ca nu v-am stresat si pe voi, luptati cum stiti cu simptomele si gandurile, asa o sa fac si eu, trebuie sa reusim, suntem puternici, seara buna
0
29-03-2014, ora 09:25
Blixa
Nu este medic/terapeut
Blixa
Zaida, s-ar putea sa ai mare dreptate cu ameteala dar din experienta proprie pot spune ca EXISTA medicamente care sa atenueze starea de ameteala. Acum 2-3 ani am avut episoade scurte de ameteala puternica (in sensul ca nu ma puteam da jos din pat, nici macar un pas nu puteam face). Luam un Piracetam si ameteala pur si simplu disparea in foarte foarte scurt timp. Iar acest lucru s-a intamplat de cel putin 8-10 ori. Acum insa ameteala s-a cronicizat, ca sa zic asa, nu mai vrea sa dispara. Am inteles ca si Zoloft luat pe o perioada mai lunga, 3-5 luni, atenueaza starile astea nasoale de ameteala dar nu am incercat inca.

Sincer, eu nu inteleg care este problema cu atacul de panica. Atata timp cat persoana respectiva nu are ameteala puternica, puls foarte mare si tensiune la fel de mare, mie chiar mi-ar place atacul de panica, cu tot adrenaline rush-ul, etc. Problema e ameteala care te scoate din joc total si tensiunea ridicata in perioadele de atacuri de panica. So, no game for me :(
0
30-03-2014, ora 16:55
mada2007
Nu este medic/terapeut
mada2007
dragilor, cum mai sunteti?
geluromanu, cum a fost excursia la munte?
faptul ca nu scrieti pe forum cred ca e un lucru bun, nu?
eu sunt tare incantata de faptul ca incep sa am tot mai multe zile bune, chiar daca mai apar momente rare de anxietate. am chef de viata, lucrez in gradina, stau la soare si imi admir florile, imi fac planuri de viitor. Doamne, ce bine e sa fii normal si fara griji din nou!!
nu stiu daca am reusit sa trec cu totul peste anxietate, cert este ca nu mai iau asa in serios toate problemele care apar, nu ma mai stresez sa fiu cea mai buna sau sa fac vesnic impresie buna, nu mai pun la suflet cand altii ma critica si le spun ca nimeni nu e perfect si ca nici nu-mi propun sa fiu perfecta. mai multa grija pentru mine, rasfat cand se poate, pentru ca, daca eu sunt bine, si cei din familia mea vor fi bine. am facut si psihoterapie- vreo 22 de sedinte care m-au ajutat sa vad unde greseam, am la activ vreo 14 sedinte de reflexoterapie. nu am mai avut o noapte nedormita din cauza de insomnie de foarte multa vreme. am luat suplimente, dar nu pot sa zic ca am simtit o imbunatatire datorita lor. va scriu toate astea nu ca sa ma laud, ci ca sa va ajut cum am fost ajutata si eu de marturii asemanatoare pe care le-am citit pe forum. se poate sa imblanzesti anxietatea si fara medicamente, eu am avut tratament anxiar si cipralex, dar am refuzat sa le iau si bine am facut. doar cate 2 sedatif pc cand starea era greu de suportat, nu-mi trecea de tot, dar se ameliora starea. sedatif luam si cand nu puteam adormi si, in ultimul timp, descoperisem capsulele cu valeriana care la mine functionau. ideea e ca exista remedii, numai sa nu ne asteptam sa ne revenim peste noapte. eu am inceput cu terapia bowen acum aproape un an si vreau sa spun ca m-a ajutat mult sa ies din starea groaznica in care intrasem. eram ca intr-un tunel din care nu vedeam niciun mod de iesire. terapia bowen m-a ajutat sa-mi imbunatatesc somnul si mi-a ameliorat mult starile. am scapat si de durerile de articulatii si coloana care ma chinuiau de ceva vreme. am facut terapia asta 6 luni, o sedinta pe saptamana. apoi am facut psihoterapie cu o doamna psiholog super si acum termin sedintele de reflexoterapie. cred tot mai mult in terapiile alternative pentru ca am vazut rezultate clare in cazul meu, trebuie doar sa fii perseverent si sa gasesti terapeuti care stiu ce fac. daca nu-mi reveneam, eram decisa sa merg la un homeopat si apoi sa incerc terapia florala bach. deci, dupa cum spuneam, solutii exista!!
o zi frumoasa va urez si multa incredere ca ziua de maine va fi mai buna!!!
0
31-03-2014, ora 08:23
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Am prins niste zile superbe la munte, m-am plimbat.ne-am distrat si cel mai important e ca m-am simtit excelent!Am avut doar o f scurta perioada de neliniste.dar ceva nesemnificativ si fara motiv dar care a trecut ca un fum aproape nebagata in seama.Cineva spunea mai sus ca spirulina nu vindeca anxietatea si poate ca are dreptate, nu sunt eu in masura sa contest asta, tot ce pot sa spun.coincidenta sau nu, de cand am inceput sa iau spirulina starea mea care oricum era cat de cat buna s-a ameliorat simtitor.Totusi personal cred ca ma ajuta, acuma fiecare crede ce vrea si nu incerc sa influentez pe nimeni ci doar vreau sa ajut pe toata lumea, stiu prin ce trece fiecare de pe acest forum, practic suntem cumva uniti in suferinta si simt un atasament fata de toti care-si expun aici durerile sufletesti!Aici trebuie sa fim sinceri unul cu celalalt, ar fi pacat de la Dumnezeu sa scriem minciuni si sa amagim prietenii de suferinta!
0
31-03-2014, ora 09:01
mircea u
Nu este medic/terapeut
mircea u
neataaaaa!si eu ma simt relativ bine, cu exceptia noptilor cand ma cam zvarcolesc, dar paradoxal, dimineata sunt fresh si ma mai supara senzatia aceea cand pui capul pe perna si simti inima cum iti pulseaza in ceafa!!o sa incerc si eu cu spirulina.
0
31-03-2014, ora 09:43
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
neata...ce mult ma bucur cand vad ca toata lumea se simte mai bine.asa si trebuie.timpul este cel mai bun medicament.noi trebuie sa invatam sa avem rabdare cu noi insine, sa fim realisti si muult mai relaxati.inteleg ca toata lumea are facturi de platit, sefii sunt cam nervosi, copii mofturosi, mult stres zi de zi dar trebuie sa ne gandim ca la orie gasim rezolvare numai daca suntem calmi si luam totul ca atare...ce trebuie sa se intample se intampla, nu avem ce face...de trait tot trebuie sa traim.
Eu tot timpul eram nemultumita si ma stresam enorm, nu acceptam schimbarile din viata mea, vroiam ca viata mea sa fie in roz dar uite ca nu e chiar asa.Dar trebuie sa acceptam si bunele si relele ce apar dealungul vietii dar sa privim totul mai cu optimism si sa fim convinsi ca putem sa facem orice ne dorim.
Multumesc Lui Dumnezeu ma simt bine de aproape 2 luni si chiar mi-am reluat stilul de viata incetul cu incetul, evitand totusi unele elemente negative.Imi incep dimineata cu micul dejun uneori si cu o cafea, mananc sanatos, mai fac si miscare din cand in cand, imi gasesc ocupatii si in primul rand imi fac planuri de viitor dar pe scurta durata, nu in viitorul indepartat.Imi propun sa rezolv teluri mici in timp scurt asa imi recapat optimismul si increderea in mine.
Bucurati-va de viata si chiar daca or sa apara si momente mai proaste asta e...e normal.important e ca traim si suntem sanatosi :)...O zi cat mai reusita tuturor
0
31-03-2014, ora 16:37
marinadriana14
Nu este medic/terapeut
marinadriana14
Buna la toata lumea.Eu i au spirulina de o saptamana si vreau sa spun ca reusesc s ami controlez singura starile, tin sa mentionez ca aveam inclusiv stari de lesin.Pot sa mi accept mai usor starile, situatiile din viata, eu chiar am o viata stresanta la munca si datorii o groaza.Au fost momente in viata cand nu am stiut cum sa reactionez, ajungeam la disperare, frica, imi imaginam numai lucruri negative, e acum incet incet vad viata altfel.De ceva vreme tot incerc sa mi le controlez si ba apare un simptom, ba altul ptr ca am anxietate generala.Acum am inteles cum pot sa le stapanesc si lucrez la asta traind momentul si atat.Clipa de acum e cea mai importanta, gandirea pozitiva ajuta dar in cazul nostru e greu sa o aplici cu tot sufletul si sa crezi in ceea ce spui.Dupa o perioada destul de lunga de agonie ma indrept spre o viata altfel.
0
31-03-2014, ora 18:35
georgianaanca
Nu este medic/terapeut
georgianaanca
Chiar daca nu am mai scris de mult, vreau sa va spun ca cel putin pentru mine, de mare folos sunt cartile "Secretul", "Tu iti poti vindeca viata", sunt si filme, dar mai detaliate sunt in carti si sunt doar despre gandirea pozitiva si multi s-au vindecat de orice boala doar prin gandirea pozitiva.Va sugerez sa va uitati sau sa lecturati ca sa va convingeti!
0
31-03-2014, ora 21:52
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Ieri am terminat tratamentul cu spirulina. Dupa o luna si cateva zile pot spune ca sunt refacut suta la suta. Astazi am avut examen(traseul)pentru categoria C la auto. Am fost atat de relaxat si totul a mers ca pe roate, am fost admis. Am avut cateva momente de emotie cand examinatorul a zis cateva lucruri cu care nu prea era de acord, in fine dupa 50 de minute de condus camionul am rasuflat usurat. Maine sunt din nou la examen, de data asta voi da sala pentru categoria E. Sunt atat de linistit...in urma cu o luna, nu cred ca as fi incercat nici macar sa ma prezint la un asa examen. Ce sa mai zic, pentru mine spirulina a facut minuni, asa ca in niciun caz nu sunt de acord cu ce afirma Zaida, in legatura cu spirulina.

Geluromanu, te sfatuiesc sa continui cu tratamentul de spirulina, cel putin o luna, si vei constata ca nu am vorbit degeaba.Stiu cat sunt de nenorocite simptomele la anxietate, asta m-a facut sa caut ceva care ar putea ajuta in scaparea sau cel putin ameliorarea lor.
Va doresc o seara cat mai buna...ma duc sa mai repet ceva teste pentru maine ;-))
0
31-03-2014, ora 22:11
mogdyyy
Nu este medic/terapeut
mogdyyy
Si ameteala dispare, popik?
0
31-03-2014, ora 22:28
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna fetelor

pt cei cu anxietate mai veche, dupa cat timp ati inceput sa va simtiti mai bine?

la mine a debutat la sf lui noiembrie.
desi ma simt mai bine nu mi pot scoate din minte ca am o problema, tot timpul este anxietatea in mintea mea.
ieri am avut o zi buna azi o zi horror, m am trezit ok, gatit curatenie, seviciu..pe la 3 am simtit o stare de neliniste care imi rascolea stomacul, am incercat sa o ignor dar era tot acolo, au aparut gandurile 'asa a debutat si in noiembrie' si ca ce ma fac, capul a devenit greu, nu mi mai placea nimic, lipsa de concentrare si ganduri haotice ca nu mai scap de ea, ca o sa ajung la doctor, ca nu reusesc fara pastile, ca o sa inebunesc de la atatea ganduri, ca iar nu o sa mai pot dormi..si asa m a rascolit pana pe la 9, acum m am mai linistit, incerc sa ma adun.

nu stiu cand o sa mi revin, ratiunea imi spune ca nu am nimic, totul este in mintea mea, nu am motive intemeiate sa mi fac griji dar parca am inebunit si mintea mea este setata numai sa mi fac griji inutile.

s a mai confruntat cineva cu asa ceva???

ronicolle, anxetatea noastra se asemana la un moment dat, ma bucur pt tine cand citesc sa te simti bine dar cand s a produs asta?cat timp sa mai astept pana sa vad o imbunatatire considerabila???
nu vreau sa vb cu pacat, imi este mult mai bine ca in decembrie dar tot nu sunt eu, inainte eram plina de viata, optimista, tot timpul cu zambetul de buze, acum sunt ganditoare, plina de temeri, angoase.

imi vine sa plang de ciuda cand ma gandesc ce am fost si ce am ajuns.
m am saturat sa ma amageasca asa, cand zic ca mai am putin si trece revine in forta si ma oftic ca nici nu seamana cu de descriu ceilalti.
nu am mai auzit decat la ronicolle de ganduri negative si ma gandesc ca poate eu sufar de altceva.
0
31-03-2014, ora 22:38
santi
Nu este medic/terapeut
santi
sper sa nu reapara si problemele cu somnul, tresaririle

de dormit ziua nu am mai reusit din noiembrie, nu am mai reusit sa citesc o carte din lipsa de concentrare, eu care inainte nu aveam nicio problema, nu inteleg ce a declansat tot dezechilibrul asta in organismul meu.

seara buna si nu cedati, in spatele turturor temerilor expuse mai sus se ascunde totusi o persoana puternica si o sa lupt cot la cot cu ea, trebuie sa mi revin, pentru mine, pentru sotul meu, parintii mei, este o lupta grea si pe care multi nu o inteleg, nu prea ai cu cine sa discuti, sfatuiesti, esti doar tu cu ea

va imbratisez si maine sa aveam o zi mai buna
0
01-04-2014, ora 09:31
marinadriana14
Nu este medic/terapeut
marinadriana14
uitandu ma un pic peste filmuletele 'tu iti poti vindeca singur viata' imi veneau ganduri de genul 'da ei au bani ', 'da ei au alte posibilitati', pe loc mi am dat seama ca modul de a gandi este negativ, si ca schimbarea intradevar vine din interior si nicidecum nu sta pe lucrurile din exterior.incet incet ma redescopar, incerc sa inteleg exact unde am gresit si ce gresit gandesc.nu pot spune ca pastilele ajuta in totatlitate, poate in cazurile foarte grave, acum realizez ca de fapt noi suntem cei ce trebuie sa ne schimbam in modul de a gandi.nu consider un lucru foarte usor insa cu atentie la ce gandim, ce vorbim v om reusi.
va pup si o zi excelenta
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 104105106 ..... 421 422 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul