Penisul si altele
Salutare... Am deschis acest topic pt ca vreau sa stiu cum este cu lungimea si aspectul penisului
Eu am 14 ani si un penis de 17-17.5 in stare erecta si 12 cm cand este moale... As vrea sa stiu care este normalul pt
Varsta mea... Si mai am o nedumerire: penisul meu e usor curbat spre dreapta, dar nu foarte mult in zona capului...
Ma inteb ce ar putea cauza acest lucru, am 1.78m inaltime si 57 kg
Eu am 14 ani si un penis de 17-17.5 in stare erecta si 12 cm cand este moale... As vrea sa stiu care este normalul pt
Varsta mea... Si mai am o nedumerire: penisul meu e usor curbat spre dreapta, dar nu foarte mult in zona capului...
Ma inteb ce ar putea cauza acest lucru, am 1.78m inaltime si 57 kg
14 comentarii
Ai un penis mare pt varsta ta, plus ca se mai dezvolta pana ajungi la maturitate.,.si in legatura cu, curbarea penisului majoritatea barbatilor au penisul curbat intr-o parte, depinde cum il tin in pantalon..ai grija cand incepi viata sexuala sa te protejezi cu prezervativ...numai bine, pa
Am vrut sa zic ca ai un penis mare, nu neaparat pt varsta ta, ma refeream in general, sunt alti barbati la o varsta inaintata care nu au 17 cm penisul lor.,., , asa ca stai linistit ca e in grafic
Buna ziua am si eu o intrebare, nu prea stiu cum sa zic..Am 15 ani si am un penis normal nici prea mare nici prea mic si pe capul penisului pana la acea bordura...din iel iese ceva alb...cu un miros nu tocmai placut.Ca niste solzi foarte mici si ies de acolo..ce sunt acelea..si dece imi apar mie?sa-mi raspunda cineva va rog...ca mie si jena:(
Aia se numeste smegma. Cauta pe net ca sa aflu mai mult
smegma si e o secretie absolut normala care hidrateaza si lubrifiaza penisul, are proprietati antivirale si antibacteriene, o substanta de formata in principal din sebum, si celule moarte ale pielii, de culoare alba.
Pana la ce varsta poate sa creasca penisul? si daca e posibil asa ceva? astept raspunsuri. multumesc
Un baiat poate sa creasca pana in jur de 18 ani de obicei, deci penisul se poate dezvolta pana atunci. La unele persoane se dezvolta mai devreme la altele mai tarziu, la unele se dezvolta mai mult si la unii mai putin... O sa creasca, stai linistit
buna ziua, am un penis de 12, 5 cm si grosime de 10 cm, vreau si eu sa aflu cum pot sa- l maresc
Astept cat mai multe raspunsuri
Astept cat mai multe raspunsuri
salut am 32 de ani si am o problema cu penisul meu.in urma unui act sexual ma-m trezit cu niste negei mici pe penis sau nu stiu cum sa-i numesc.
va mai pot spune ca nu ma dor deloc doar ca ma incomodeaza pur si simplu nu ca trebuie sa fie.
si nici iritatie nu am pe penis, na-m senzatie de mancarime.
va rog frumos spuneti-mi ce sa fac ?
contactele sexuale sunt cu aceeasi persoana de 18 luni, problema mea dateaza de trei luni
va mai pot spune ca nu ma dor deloc doar ca ma incomodeaza pur si simplu nu ca trebuie sa fie.
si nici iritatie nu am pe penis, na-m senzatie de mancarime.
va rog frumos spuneti-mi ce sa fac ?
contactele sexuale sunt cu aceeasi persoana de 18 luni, problema mea dateaza de trei luni
Buna, sunt negi care se iau prin contact sexual, este un virus humana papiloma parca.Perioada de incubatie este de 2-8 luni si aparitia negilor apare circa dupa 3-6 luni de la infectare...va trebui sa mergi la urolog sa-ti se faca o uretroscopie sau biopsie sa vada daca ai asa ceva.
Daca chiar o sa-ti gaseasca asa ceva deocamdata nu exista (inca) nici un fel de tratament medical definitiv care sa duca la vindecare. In acest moment infectia cu acesti negi este incurabila. 20 - 30 % din infectii revin spontan in decursul primelor 6 luni dupa infectie. Singurul lucru ce poate fi facut este sa se actioneze asupra leziunilor, asupra negilor, pentru distrugerea lor.
Deci e mai simplu sa te protejezi decat sa iei tot felul de boli prin transmitere sexuala :)...dar e posibil sa nu ai asa ceva..
Numai bine.neaparat o vizita la urolog
Daca chiar o sa-ti gaseasca asa ceva deocamdata nu exista (inca) nici un fel de tratament medical definitiv care sa duca la vindecare. In acest moment infectia cu acesti negi este incurabila. 20 - 30 % din infectii revin spontan in decursul primelor 6 luni dupa infectie. Singurul lucru ce poate fi facut este sa se actioneze asupra leziunilor, asupra negilor, pentru distrugerea lor.
Deci e mai simplu sa te protejezi decat sa iei tot felul de boli prin transmitere sexuala :)...dar e posibil sa nu ai asa ceva..
Numai bine.neaparat o vizita la urolog
As recomanda mai degraba o vizita la medicul dermatolog. Tine mai mult de o problema dermato si medicul va stii sa-ti dea tratmentul adecvat. HPV ( virsusul human papiloma viridae) se vindeca totusi, destul de greu dar sunt persoane care au reusit. Este important si ca prietena ta sa-si faca analizele, la femeie HPV este un factor care creste riscul de cancer de col uterin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 5am capul penisului rosu si ma ustura rau dupa ce fac sex
- 47Iritatii ale pielei, ce acopera penisul
- 101pete rosii, mancarime secretie pe capul penisului
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 4un fel de cosuri pe pielea penisului
- 4senzatie usturime penis
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 24Problema grava penis
- 3spirt pe penis
- 3mancarimi ingrozitoare ale penisului
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 5Bubite alte pe penis (Fordyce's Spot) - exista tratament?
- 10secretie culoare alba - penis
- 2Probleme penis ?
- 0Rana pe penis
- 3Vena umflatura penis
- 0am penisul prea mic si nu stiu cum il pot mari
Mai multe informații despre: Marirea penisului Penisul curbarea anormala a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: