pielea crapata la baza penisului de vreo 3 luni

27-06-2007
bebene
Nu este medic/terapeut
bebene
Buna ziua. Lamuriti-ma, va rog si pe mine cu o problema: de vreo 3 luni am observat ca se usca pielea la baza penisului si se comporta exact ca si cum mi-ar merge pielea cand sunt bronzat. De 2 saptamani s-a extins in sus si este rosie si s-a format si o crapatura care ustura. Imi puteti spune ce as putea avea si cum am contact boala, daca e o boala. Prezizez ca am facut sex decat cu prietena mea. Acum 6 luni am avut un contact oral cu altcineva. Multumesc
5 comentarii
0
23-07-2007, ora 00:00
booody
Nu este medic/terapeut
booody
si eu ma confrunt cu aceeasi probleme de 2-3 zile...la mine e doar la baza capului(sub piele), tot la fel, in ultimul an am facut sex doar cu prietena mea... rog pe cineva sa ne raspunda pls
0
17-01-2008, ora 00:00
bulina
Nu este medic/terapeut
bulina
Buna! Sunt noua pe forum.
V-asi ruga tare mult sa-mi spuneti diagnosticul si tratamentul problemei voastre; prietenul meu are aceeasi problema. Am cautat mai multe informatii pe aceasta tema, dar nu prea am gasit ceea ce ma interesa; am fost chiar incantata sa gasesc acest site.
Va multumesc.
0
18-01-2008, ora 00:00
booody
Nu este medic/terapeut
booody
Salutare, eu am fost la farmacie si mi-a dat alifie de galbenele si Dermogent ;), mie mi a trecut in aprox o sapt ;), prima oara dadeam cu dermogent(cu betisoare de urechi, inmuiam in sticla, farmacista mi a zis ca daca mi se pare prea puternic(arde destul de rau) sa l diluez cu apa, asa..si dupa dadeam cu alifia de galbenele, chestia asta odata pe zi, seara la culcare :)
0
bulina
Nu este medic/terapeut
bulina
Booody, merci tare mult de raspuns si promptitudine; iti doresc multa sanatate de acum inainte!
0
booody
Nu este medic/terapeut
booody
multumesc la fel, multa bafta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •