despre penis
am 16 si am penisul de 14 aproape 15 cm as vrea sa stiu pana la ce varsta acesta creste cat creste intrun an si as vrea sa stiu niste metode care se pot aplica si in casa pentru marire inafara de metodele acelea cu pompite si alte aparate
8 comentarii
Fii cuminte, lasa metodele, lasa-l asa cum ti l-a dat natura si ai grija!
dar la restu de intrebari acum dao naibi de marire artificiala dara restu? acela cu cat creste pe an si pana la ce varsta
din cate am vaut despre u se pare ca esti un copil cu mari probleme psihice!potzi oricand sal tai si sal altoiesti cu un pom fructifer (sa nu fie conifer)sau cu un vrej de fasole, si ai grija ca dupa 16 ani incepe sa scada...deci grabestete vei fi surprins sa vezi ce "diferit" esti
hai ca ma distrezi dez691, am ras de mi-au dat lacrimile! Adevar ai grait!
serios vorbind vei fi surprins ce le trece prin cap femeilor(dupa ce ai zis esti un virgin convins) nu pot da sfaturi ca nici eu nu intzeleg femeile desi am o varsta, oricum stiu ca femeilor le place ce nu au, treaba e complicata traieste si ai sa invetzi
nu itzi imagina omul ala cu mustatza care e riguros, am 22 de ani lumea imi da 17, numi convine dar dupa un timp incepi sa te simtzii. deja schimb subiectu nu?;multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 16penis mic
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 10vreun medic UROLOG pe aici???
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 5-Cosuri- pe penis!
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 4probleme crestere
- 14Marirea penisului
- 6ciuperca sub capul penisului (ca o conopida) de vreo luna
- 14Probleme cu penisul
- 8O mica problema.
- 1probleme genitale barbat
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 10crapaturi rosii care ustura
- 1Problema penis..Va rog am nevoie de un sfat
- 1Frenulum scurt?
- 0Un fel de zgârci în pielea penisului
Mai multe informații despre: Marirea penisului Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: