preblema cu penisul
buna ziua, am o problema cu penisul, la capul penisului au aparut pe o parte doua pete rosii, nu foarte mari, dupa o perioada au aparut ca si niste cosuri care dupa ce se duce pielea raman rosii doar pe partea dreapta nu este peste tot, nu ma mananca, nu ma doare, nu ma ustura, nici o simptoma, problema e ca nu dispar inca, am incercat creme de aloe, spalari cu bicarbonat, inca nimic, cate o data da impresia ca dispar apoi iara sunt, ciudat, ma gandesc poate si de la schimbarea climei, prima data cand am venit in italia, si prima data cand am intrat in mare, ma gandesc ca poate ne mai avand contact cu caldura mare sau cu marea poate afecta, sex nu am acut decat cu prietena mea, ea de curand sia facut analizele nu are nimic, nu gasesc raspuns pe internet am tot cautat, bani pentru medic inca nu am, va rog mult sa ma ajutati, multumesc anticipat.
4 comentarii
de 6 luni am probleme cu capul penisului, e rosu, la fel si pielea preputului, nu am avut act sexual ce trebuie sa fac?am fost la 3 farmacisti si mi-au dat 3 creme(nu le stiu acum ), ma si mananca cu tot tratamentul fac bai seara...
Posibil sa fie niste iritati sau posibil sa fie un BTS ! Poze pe, privat !
O zi buna
O zi buna
Buna ziua, am 21 de ani si ma doare testiculul drept la atingere. precizez k in momentul kand m-a apucat durerea, am ridicat ceva greu...va rog sa-mi spuneti c-am ce as putea avea..?se poate rezolva? k imi este frica de operatie
Va MULTUMESC!
Va MULTUMESC!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 96penis mic... am nevoie de un sfat... Help me please!!!
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 21problema penis
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 24Problema grava penis
- 1Penis subtiat!
- 14Probleme cu penisul
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 2Crapatura piele penis
- 4pe penis am ca o alunita de culoare maro...
- 2Penisul meu miroase urat si ma simt obosit, va rog ajutati-ma...CER SERIOZITATE!!!
- 4Nu pot elibera complet capul penisului
- 14Rana mica la varful penisului
- 0furunc pe penis
- 1Probleme referitoare la penis (nevoie de sfat medical)
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 1Vene umflate pe penis
- 0O buba asemănătoare unui neg s au cos pe penis
- 2Durere penis
Mai multe informații despre: Penisul durerea de penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: