preblema cu penisul

buna ziua, am o problema cu penisul, la capul penisului au aparut pe o parte doua pete rosii, nu foarte mari, dupa o perioada au aparut ca si niste cosuri care dupa ce se duce pielea raman rosii doar pe partea dreapta nu este peste tot, nu ma mananca, nu ma doare, nu ma ustura, nici o simptoma, problema e ca nu dispar inca, am incercat creme de aloe, spalari cu bicarbonat, inca nimic, cate o data da impresia ca dispar apoi iara sunt, ciudat, ma gandesc poate si de la schimbarea climei, prima data cand am venit in italia, si prima data cand am intrat in mare, ma gandesc ca poate ne mai avand contact cu caldura mare sau cu marea poate afecta, sex nu am acut decat cu prietena mea, ea de curand sia facut analizele nu are nimic, nu gasesc raspuns pe internet am tot cautat, bani pentru medic inca nu am, va rog mult sa ma ajutati, multumesc anticipat.
4 comentarii

de 6 luni am probleme cu capul penisului, e rosu, la fel si pielea preputului, nu am avut act sexual ce trebuie sa fac?am fost la 3 farmacisti si mi-au dat 3 creme(nu le stiu acum ), ma si mananca cu tot tratamentul fac bai seara...

Posibil sa fie niste iritati sau posibil sa fie un BTS ! Poze pe, privat !
O zi buna
O zi buna

Buna ziua, am 21 de ani si ma doare testiculul drept la atingere. precizez k in momentul kand m-a apucat durerea, am ridicat ceva greu...va rog sa-mi spuneti c-am ce as putea avea..?se poate rezolva? k imi este frica de operatie
Va MULTUMESC!
Va MULTUMESC!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Penis prea relaxat?
- 110Penis prea mic
- 8curbare penis
- 4Penis rosu..:(
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 10Crapaturi pe capul penisului
- 6ce sa fac? Ma doare si ma mananca pielea care acopera capul penisului
- 8sculament
- 6bila alba pe ata penisului aproape de varful penisului