Problema cu pielea penisului.
Buna,
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
Sunt baiat, am 20 de ani, 1.80 inaltime, 65kg. Sunt unul din acei baieti care la 20 de ani sunt virgini. De vre-o 7-8 luni am o problema cu pielea penisului. Inainte de acesta problema imi puteam largi pielea penisului aproape peste tot capul penisului, acum, pielea nu se mai largeste absolut deloc! imi ramane spatiu doar de urinat. daca incerc sa trag pielea peste capul penisului ma doare din cauza ca nu se largeste. Nu am mai avut aceasta problema pana acum si sunt ingrijorat. Stie cineva sa imi spuna care ar putea fi problema si cum as putea sa o remediez ? Chiar nu as dori sa merg la medic pentru ca nah, toata lumea e rusinoasa cand e vorba de persoane straine... Stiti cum e... Tin sa mentionez ca inainte de aceasta problema ma masturdam mai mult fata de cat ar fi nevoie, daca pot sa zic asa...
Multmuesc pentru atentie.
Numa bine!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 6penis curbat (peyronie disease)
- 4piele uscata nu de pe varful penisului ci de partea care acopera
- 5a m facut sex 3 zile una dupa alta cu prietena si mi-a aparut pe penis niste taieturi
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 11problema urgenta: bubiute rosii pe penis
- 8penis mic
- 3de cativa ani am probleme cu penisul
- 4Pisica si m-a musca de capul penisului
- 6ciuperca sub capul penisului (ca o conopida) de vreo luna
- 3Miros penis si iritatie mai sus de penis
- 4Probleme la penis
- 9Pete albe pe capul penisului, la baza capului.
- 0Problema legata de penis
- 12rana deschisa pe penis
- 5Sensibilitate mare a penisului
- 0Segma si taieturi pe pielea penisului!
- 3Pigmentare a penisului in urma contactului sexual?
- 2Papule perlate
- 2Problema penis de la sala de forta ?
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: