Mancarimi si secretie... pe penis
Buna ziua, am si eu o problema cu penisul.. de cateva saptamani am o mancarime insuportabila si o secretie albicioasa.. care este in permanenta acolo chiar daca o sterg sau nu.. am citit pe internet ca Nidoflorul m-ar ajuta.. deci.. mi-l recomanda cineva.. ? Sper ca se intelege ce am vrut sa zic caci imi este putin rusine.. Pur si simplu ma ingrijoreaza... Va rog HELP ! :(
9 comentarii
Nu cred ca e bine sa luati medicam fara un consult! Trebuie sa va recoltati o cultura din secretia uretrala si apoi sa faceti tratament in functie de rezultat!
Pai am mai citit aici la niste probleme de genu si am vazut ca Nidoflorul ajuta.. si sa ma duc la un medic.. sincer mi-e cam rusine..
Lasi rusinea la o parte si te duci sa vezi despre ce e vorba...nu trebuie sa mergi la un medic(femeie) te duci la un barbat si o sa vezi ca nu are de ce sa iti fie rusine...o zi faina!
Cu rusinea mori de foame! Dar de ce sa-ti fie rusine?Crezi ca esti primul caz de pe terra? Ceea ce ai citit pe net probabil se aseamana cu probl.ta, insa pana nu iti faci un consult, degeaba incerci cu tratamente gasite pe net.Nu iti face rau cu mana ta!
Cati ani ai? :)
Cati ani ai? :)
Am 18 ani... da... o sa ma duc la um medic sa vad despre ce e vorba si sa-mi dea un tratament ceva.. eu nu mai pot sta asa.. Tin sa mentionez ca doctorita de familie e femeie.. si de aceea.. cred ca trebuie sa trec mai intai pe la ea ca sa-mi dea o trimitere ceva..
Auziti.. astazi nu am cum sa ajung la doctor.. e weekend si probabil nu o sa gasesc pe nimeni... eu am Nidoflor acasa.. ar fi recomadat sa-l folosesc pana ma duc la un doctor.. asta fiind luni sau marti..
Foloseste linistit ca rau nu are ce sa iti faca eventual nu are nici un efect. Partea mai nashpa e ca dak o sa vrea medicul sa recolteze vreo proba nu mai poate din cauza ca e tratat. La fel de bine e posibil sa iti treaca
As dori un mod de administrare al Nidoflorului mai detaliat.. daca se poate... si multumesc ptr raspunsuri si sfaturi, o seara buna !
Tu vrei neaparat sa folosesti nidoflor se pare...Atunci cauta prospectul pe net si citeste!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cand penisul meu este in erectie, ia o forma curbata in jos
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 2innegrirea penisului?
- 7am o problema cu penisul...:(
- 3am observat ca mi-au crescut fire de par pe penis
- 30bubite pe penis
- 11'iritatie' pe pielea penisului
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 8secretie vascoasa pe penis
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 8Bubite pe penis !
- 4mi-a crescut ceva pe penis...?
- 7penis inclinat in partea stanga
- 4va rog mult, astept un sfat
- 4probleme penis
- 6negi penis - ce riscuri am in privinta sarcinei?
- 4capul penisului rece
- 1probleme genitale barbat
- 5iritatie pielea capului penisului
- 4bubite pe penis
Mai multe informații despre: Penisul secretia albicioasa pe capul penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: