ii un fel de -branza- pe penis
Daca ma puteti ajuta, ii un fel de "branza" care imi reapare pe penis, nu mii se irita dar ma deranjeaza, imi apare la vreo 3 zile, ma spal destul de des. si ii deranjant... multumesc
9 comentarii
Ce insemna "ma spal destul de des", adica la 4 zile? In mod normal, daca te speli zilnic, dimineata, cu apa calda simpla, fara sapun sau alte dezinfectante, aceasta "branza" nu are cum sa se adune!!!
spala-te in fiecare zi foarte meticulos si nu vei mai avea nik.garantez.foloseste un sapun antibacterian si mai poti folosi si servetele umede cu proprietati antibacteriene.(nu costa mult, 4lei)
domnule midorin42 am si eu o intrebare.Sotul meu are 26 de ani si pana acum nu i s-a rupt "ata".acum 2 saptamani dupa un contact sexual i-a curs un pic de sange si se desprinsese un pic de acolo de sus.Noi avem contact zilnic il doare foarte tare si atunci cand face pipi darmite la contact.Noi speram sa se rupa de tot.Iata k nu s-a rupt il doare foarte tare si chiar nu stim ce sa facem.Trebuie sa mergem la un medic sa o taie?se va rupe singura?dak da cum putem grabi ruperea?Va multumesc mult
"Ata" penisului este de fapt frenul acestuia, adica ceva asemanator cu frenul care il avem toti sub limba.
La unii barbati acest fren se rupe accidental sau se traumatizeaza in timpul actului sexual. Este bine, in cazul traumatismului, sa se faca o pauza sexuala pana la vindecare, aplicand de 2 ori pe zi, dimineata si seara unguente cu antibiotice, cum ar fi Baneocin.
NU ESTE NECESARA TAIEREA LUI CHIRURGICALA !!!
"Ata" nu este similara himenului de la femeie!
La unii barbati acest fren se rupe accidental sau se traumatizeaza in timpul actului sexual. Este bine, in cazul traumatismului, sa se faca o pauza sexuala pana la vindecare, aplicand de 2 ori pe zi, dimineata si seara unguente cu antibiotice, cum ar fi Baneocin.
NU ESTE NECESARA TAIEREA LUI CHIRURGICALA !!!
"Ata" nu este similara himenului de la femeie!
Va multumesc mult.Observ ca in ultima perioada avem contact dar nu il mai doare, nu il tine nu nimic.Sa speram k ramane asa.Partial rupta.Va multumesc inca odata
de vreo 3 saptamani tot imi apare acea branza pe penis nu stiu ce sa mai fac e de bine de rau va rog sa ma ajutati si pe mine nu stiu ce sa mai fac multumesc
buna ziua.am si eu o problema.parca capul penisului imi este cam alb si cam uscat cand il decalotez...nus stiu ce sa fac..e vreo problema ?sau sunt eu mai paranoic va multumesc
Buna. Am si eu o intrebare la dumneavoastra, am pe pielea de mai jos de cap o albeata ca un fer de branza nu stiu cum sa ma exprim mai bne. si daca fre se fac ca un fel de frecateii :d ce pot face sa scap de acceasta problema ? va rog ajutatima. Va multumesc foarte Mult
Buna ziua mi-a aparut o chestie albicioasa pe capul penisului si niste bubite albe de=a lungu capului. Ce sa fac? Va rog sa imi raspundeti! Ms:P
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18puncte albe pe penis asemenatoare cu cele de grasime
- 89Am niste bubite foarte mici sub pielea penisului
- 4boala ciudata la penis
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 12rani pe penis... ?!
- 6Urgent: Rani pe penis care se vindeca greu
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 6penis care curge
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 7Penis stramb