Dimensiune penis
Buna ziua tuturor! Am 19 ani si am pun penis ce masora 14cm in lungime si 14 in circumferinta. Este bine? Ce parere aveti? Mai poate creste putin de acum? Sau a ajuns la stadiul final...? Si o intrebare am auzit ca ar exista niste creme care ajuta la marirea penisului este adevarat? Rezultatele se vad? Si sunt permanente? Si vreau sa stiu sigur daca afecteaza cu ceva crema aia daca incerc sa o utilizez...? Crema se numeste XXL Power Life sau am mai auzit de ceva pilule Vimax...Deci pareri? Daca puteti sa ma jautati sa stiu daca afecteaza cu ceva da o folosesc.Mie totusi mi se pare ca am penisul mic. :( Si daca e ce pot sa fac sa mi-l maresc cu 1-2 cm in plus? :( Multumesc. Astept raspunsuri si de la persoane care au mai intalnit asa ceva. Multumesc!
3 comentarii
Este bine pentru orice partenera sexuala ai avea ?
Eu te asigur ca unele se vor simti bine altele nu insa nu cred ca vei aflavreodata.
Daca nu crezi ca asa e cu toti baietii cu toate dimensiunile te inseli.
Conteaza cum se simte sotia cu tine.
Eu te asigur ca unele se vor simti bine altele nu insa nu cred ca vei aflavreodata.
Daca nu crezi ca asa e cu toti baietii cu toate dimensiunile te inseli.
Conteaza cum se simte sotia cu tine.
Dar pe unde ai citit despre creme si pilule nu ai citit si despre dimensiunea medie a penisului (care este de 14 cm!!!), sau despre faptul ca nu dimensiunea conteaza ci priceperea?. Lasa cremele si pilulele in pace la 19 ani si ocupa-te de lucruri mai importante, pana nu-ti faci mai mult rau. Efectul lor poate dauna grav. Marimea penisului este un dat biologic si pana acum nu s-au descoperit metode sanatoase si permanente de a-i schimba marimea. La varsta ta este posibil sa mai creasca putin, daca faci sport de rezistenta, nu de forta. Marimea penisului este influentata de vascularizarea lui, care, la randul ei depinde de starea generala de sanatate.
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Valentin Pescaru
psiholog-psihoterapeut-sexolog
Domnule Valentin multumesc pentru raspuns. Sa stiti ca nu am citit despre marimea medie a penisului deoarece pe un site spune ceva pe alt site altceva... si tot asa... Sa spunem ca din punct de vedere al lungimii stau bine dar la circumferinta? Am inteles ca un penis poate creste pana la varsta de 20-21 ani? Este adevarat? As aprecia un raspuns din nou din partea d-voastra.
Doamna Clara pana acum nu am avut "plangeri" sa spun asa... dar eu traiesc cu impresia ca totusi 14 lungime si 14 circumferinta este mic... si de asta ma tot gandesc...
O zi frumoasa va doresc amandurora! Si multumesc pentru raspunsuri.
Doamna Clara pana acum nu am avut "plangeri" sa spun asa... dar eu traiesc cu impresia ca totusi 14 lungime si 14 circumferinta este mic... si de asta ma tot gandesc...
O zi frumoasa va doresc amandurora! Si multumesc pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis mic..boala..sau ce?
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 23Penis mic sau nu?
- 110Penis prea mic
- 3Penis mic
- 70probleme cu penisul
- 21cea mai mare problema a vietii mele
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 11ce e de facut? ajutati-ma, va rog am o problema mare de tot!
- 11Nu mi-a crescut penisul
- 30Nu mi-a crescut penisul
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4Penis prea mic
- 10Am o problema!!! Penisul mic
- 2Vreau sa imi bag bile pe penis (Pareri)
- 3Penis foarte mic
- 1Penis nedezvoltat
- 2Penis nedezvoltat, pubertate intarziata
- 2Penis mic si probleme erecte + DZ
Mai multe informații despre: penisul mic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: