Sa-mi continui viata sexuala?
Buna ziua..
Am 16 ani si vreau sa stiu daca sa-mi continui viata sexualaPenisul meu este de 22 de cm, am facut sex si am provocat dureri vaginale partenereiDe atunci nu a mai vorbit cu mine si cred ca m-a parasit Ce sa fac?
astept raspunsuri multumesc anticipat
Am 16 ani si vreau sa stiu daca sa-mi continui viata sexualaPenisul meu este de 22 de cm, am facut sex si am provocat dureri vaginale partenereiDe atunci nu a mai vorbit cu mine si cred ca m-a parasit Ce sa fac?
astept raspunsuri multumesc anticipat
5 comentarii
salut
problema ta este inedita prin raritatea ei. Unii se dau de ceasul mortii sa mai castige cativa centimetri, altii au prea mult.
Insa sunt si cei care au exact dimensiunea potrivita, dar nu se pricep sa o foloseasca.
Se vede ca Dumnezeu nu ne-a inzestrat pe toti la fel.
Dintr-un anumit punct de vedere ai de fapt o falsa dilema. Implicit apare necesitatea de a gasi perechea compatibila si din punct de vedere anatomic (pe langa potrivirea de caracter, preocupari etc.).
Era o clasificare a femeilor din punctul asta de vedere: elefant, iapa, caprioara. Daca asa te-a lasat natura, ramane ca tu sa iti concentrezi resursele si sa deschizi un tir concentrat. Trebuie sa devii un adevarat Romeo.
Ei, asta este o adevarata provocare pe care ti-o ofera viata :)))
Intr-o nota mai umoristica, am facut o facultate pe profil tehnic.
Ar fi interesant daca s
problema ta este inedita prin raritatea ei. Unii se dau de ceasul mortii sa mai castige cativa centimetri, altii au prea mult.
Insa sunt si cei care au exact dimensiunea potrivita, dar nu se pricep sa o foloseasca.
Se vede ca Dumnezeu nu ne-a inzestrat pe toti la fel.
Dintr-un anumit punct de vedere ai de fapt o falsa dilema. Implicit apare necesitatea de a gasi perechea compatibila si din punct de vedere anatomic (pe langa potrivirea de caracter, preocupari etc.).
Era o clasificare a femeilor din punctul asta de vedere: elefant, iapa, caprioara. Daca asa te-a lasat natura, ramane ca tu sa iti concentrezi resursele si sa deschizi un tir concentrat. Trebuie sa devii un adevarat Romeo.
Ei, asta este o adevarata provocare pe care ti-o ofera viata :)))
Intr-o nota mai umoristica, am facut o facultate pe profil tehnic.
Ar fi interesant daca s
Dpdv pur tehnic, ar fi interesant daca s-ar inventa un distantier, ceva care sa limiteze cursa de du-te vino.
Sau poate chirurgia estetica... cine stie.
Tine-ne la curent... :)))
Sau poate chirurgia estetica... cine stie.
Tine-ne la curent... :)))
Aa, nu ai mentionat ce inaltime si greutate ai, la fel pentru ultima ta prietena.
da deci am 80 de kg si fata cu care am fost era subtire si durata sexului a fost fara sa mint de 10 minute
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Penis mic
- 5cum se masoara penisul?
- 4Marimea penisului, adolescent
- 0pana la ce varsta creste penisul.. ??
- 3penis prea mic
- 3Grosimea penisului prea mare
- 2Marime penis
- 4Penis prea mic sau ok?
- 2Problema cu marimea !?
- 1Dilema despre marimea penisului. (Rog raspuns)
- 1Daca penisul are 12 cm lungime si 8-10 cm circumferinţă este mic?
- 0Nedezvoltare la 18 ani
- 0Scadere
- 2Ajutor, sunt neliniștit.
- 7Ce marime ar trebui sa aiba penisul la 13 ani?
- 3La 18 am penisul mic..gen 5-12cm
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
- 1Sex - penis prea mare
Mai multe informații despre: durerea vaginala marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: