cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede...
as vrea sa ma ajutati dak se poate.sunt virgin si eu si prietena mea si am incercat de 2 ori sa fac sex cu prietena mea si de fiecare data aceasi problema.dupa cateva minute de "incalzire" si gesturi.cand vine momentul propriu zis sa facem sex eu ejaculez foarte repede si napucam sa facem nimik.nush care este solutia, dak puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi! multumesc
4 comentarii
Draga Andrei, daca ai 13 ani, asa cum sugereaza pseudonimul tau, lasa sexul sa mai astepte si reintoarce-te la masinutele si tractorasele tale. Daca nu ai 13 ani, incearca sa vorbesti deschis cu prietena ta si sa-i explici ca este absolut normal ce se intampla cu tine. Din cauza faptului ca n-ai experienta, fiind super excitat la vederea, mirosirea si atingerea partilor ei intime, este absolut normal sa ejaculezi inainte de actul propriu-zis. Singura solutie este sa incercati pana va iese :) Dupa ce o sa dai cateva "rateuri" :) o sa vezi ca lucrurile or sa se imbunatateasca semnificativ. Iti sugerez inca o practica care s-ar putea sa dea roade: inainte sa te intalnesti cu prietena, ca sa ai cat de cat control asupra situatiei, poti sa te autosatisfaci manual ca sa mai eliberezi din tensiune. In felul acesta poti rezista mai mult alaturi de prietena ta. Dupa ce o sa te eliberezi de o parte din energia ta sexuala o sa vezi ca vei fi mult mai relaxat si sigur pe tine. Ai incredere in tine si nu te descuraja.
Ai mare grija, ca o lasi gravida daca nu folosesti prezervativ. Nu sexul o lasa gravida ci ejacularea, chiar daca tie ti se pare ca ar fi fost "afara".
Ionyssa, ideea cu tractorasele mi-a placut foarte mult :) !
Ionyssa, ideea cu tractorasele mi-a placut foarte mult :) !
ms de sfat ionyssa.si apropo nam 13 ani:)))) am 19:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 2ejaculare precoce
- 2penisul meu intra foarte repede in erectie. dar cand sa penetrez moare definitiv
- 1ejaculare precoce?
- 3ejaculare precoce
- 11Ejaculare precoce si probleme cu decalotarea.
- 13a doua oara cand fac sex se scoala foarte greu
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 2ejacularea rapida
- 3ejaculare rapida in timpul masturbarii
- 5Ejaculare precoce...
- 3Ejaculare precoce
- 2Ejaculare la atingere
- 5Ejaculare precoce
- 0ajutati-ma
- 5Suplimente disfunctie erectila
- 2Penisul meu este mic si nu reușesc sa fac sex decât 2-3 minute
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 2Întrebare ejaculare precoce. Eu am prolaps de valva, hipertensiune
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: