Penis prea mic

27-02-2007
sadness
Nu este medic/terapeut
sadness
Ma adresez pe aceasta cale pentru a afla care sunt cele mai bune mijoace de marire a penisului. Am 21 de ani si penisul meu masoara 5 cm in stare flasca si 10 cm atunci cand este in erectie. Am constientizat de curand ca marimea intr'adevar conteaza si de atunci am inceput sa am deceptii, sa plang instantaneu doar atunci cand ma gandesc k penisul meu nu este unul normal.
Va rog ajutati'ma sa gasesc o solutie pentru a avea o viata sexuala normala.
Va multumesc!
1 comentarii
0
02-03-2007, ora 00:00
oana maria popescu
Identitate neconfirmată
oana maria popescu
Buna ziua. In sex- shopuri se gasesc pompe care ajuta la marirea dimensiunilor penisului. Totusi marimea penisului este de cele mai multe ori de importanta secundara in timpul actului sexual, exista pozitii in care penetrarea este maxima, iar satisfacerea partenerei nu este realizata numai prin intromisiune. Plansul instantaneu si deceptia sunt simptome psihologice pentru care puteti beneficia de ajutor. Intrebarea este: cum ati constientizat de curand ca marimea penisului este cea care conteaza? Un psihoterapeut v-ar putea ajuta. dr. Oana Maria Popescu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: