Penis sensibil si ejaculare precoce.
Pentru inceput vreau sa spun ca mi am pus singur diagnosticu de ejaculare precoce.cand mi-am inceput viata sexuala n-am avut probleme privind ejacularea precoce. Am avut pauza 2 luni de zile dupa care am cunoscut o fata mai experimentata in acest domeniu, frumoasa, "buna" si toate cele. Am ajuns in pat si am terminat rapid, la un minut, maxim doua. Mi am dat seama ca era o problema in capul meu(eu fiind rusinat de ea, ca are mai multa experienta etc.) si am incercat sa o rezolv. Problema a mai continuat vro 5 partide dupa care mi am revenit. Am avut 4-5 luni partide normale dupa care ne am mutat impreuna. Acum a reaparut problema si nu cred ca este o problema psihologica cum am mai tot citit. Am discutat problema asta si in cuplu, inainte si dupa partide si mereu o facem ca suntem deschisi. Tin sa cred ca este o problema medicala daca ii pot spune asa. Am o stare de excitare continua cand stau langa partenera, penisul sta foarte mult in erectie. La orice mica atingere, revedere sau simplu sarut penisul reactioneaza ca la "prima intalnire", ca si cum n am facut o niciodata. Simt din cand in cand o durere in testicolul drept. Am folosit tot felul de prezervative, nici cele care promit prelungirea actului sexual nu isi fac efectul. In momentul in care penisul a intrat in vagin simt o presiune care urca deja spre capul penisului. Vreau sa ma adresez si unui medic specialit in viitorul apropiat, dar nu stiu ce specializare si unde.
Astept un raspuns pentru ca n am gasit pe nici unde o problema care sa semene cu a mea. Daca caut pe google chestii de genul "ma excit usor" imi apare exact opusul.
P.S. sunt din Cluj, pe langa specializare daca stiti puteti sa imi recomandati si un medic.
Edit: Nu consum alcool si nici nu fumez. Nu stiu daca are legatura dar am tinut sa specific
Astept un raspuns pentru ca n am gasit pe nici unde o problema care sa semene cu a mea. Daca caut pe google chestii de genul "ma excit usor" imi apare exact opusul.
P.S. sunt din Cluj, pe langa specializare daca stiti puteti sa imi recomandati si un medic.
Edit: Nu consum alcool si nici nu fumez. Nu stiu daca are legatura dar am tinut sa specific
3 comentarii
Buna seara
Daca doresti un consult medical trebuie sa te adresezi unui urolog sau sexolog. Daca totusi investigatiile medicale nu vor descoperi nimic organic/fiziologic este clar ca de fapt cauza este psihologica si ar fi recomandat sa mergi la un psihoterapeut cu specializare in sexologie
Daca doresti un consult medical trebuie sa te adresezi unui urolog sau sexolog. Daca totusi investigatiile medicale nu vor descoperi nimic organic/fiziologic este clar ca de fapt cauza este psihologica si ar fi recomandat sa mergi la un psihoterapeut cu specializare in sexologie
Ca și colegul meu îți recomand să mergi la un urolog, iar dacă nu-i o problemă medicală mergi la un psiholog cu competențe pe psihosexologie.
Încearcă prezervativele cu lidocaina sau alți derivati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 4dupa prima ejaculare mi se inmoaie...
- 8ejaculare precoce!
- 0ejaculare prematura
- 3ejaculare rapida in timpul masturbarii
- 1Am ejaculare prea rapida(3 min, 4)
- 5sufar de ejaculare precoce
- 1Problema cu ejacularea precoce
- 1jenari la nivelul capului! va rog lamuriti-ma
- 5lamuriti-ma si pe mine! va rog - cand dadeam sa penetrez partenera revenea fleasca
- 4Probleme de erectie.
- 5Ejaculare precoce
- 7Sensibilitate gland
- 2Disfunctie erectila
- 6Ejaculare prepoce
- 5Ejaculare precoce
- 0Bună ziua! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
- 0Penis sensibil cand e decalotat
- 4Sint maseur si femeile clientele eu nu le consider femei
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce hipersensibilitate penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: