Ejaculare Precoce
Buna ziua.Am 21 de ani si sufar de ejaculare precoce.De cand ma stiu mi-a fost greu sa-mi controlez gandurile cu privire la sex, totul este foarte intens pentru mine, fapt care ma face sa ejaculez imediat.Ultima oare am ejaculat inainte de penetrare si de atunci nici nu-mi mai vine sa-mi rog prietena sa mai incercam stiind ca eu nu prea am ce sa incerc, doar sa ma fac de ras.Sunt o fire mai anxioasa de fel dar nu cred ca anxietatea mea este problema principala intrucat imi este foarte greu sa aman ejacularea chiar si atunci cand ma masturbez..acolo fiind singur. relaxat si linistit, anxietatea iesind din discutie.Am inceput sa practic exercitii Kegel dar nu cred ca ma pot ajuta avand in vedere gradul de excitabilitate la care ajung in timp foarte scurt.La fel si metodele start-stop si squeeze nu sunt potrivite intrucat intervalul dintre start si stop ar consta in 1-3 penetrari..
Cum credeti ca ar trebui sa gestionez problema? Puteti sa-mi recomandati niste exercitii care sa scada gradul de excitare?
Cum credeti ca ar trebui sa gestionez problema? Puteti sa-mi recomandati niste exercitii care sa scada gradul de excitare?
3 comentarii
Buna ziua, in primul rand trebuie evaluata corect situatia si abordata corespunzator evaluarii. Factorii sunt complecsi si solutiile vor fi complexe. Este foarte probabil ca va fi vorba despre o combinatie între un tratament medicamentos si psihoterapie (terapie sexuala). Recomandarea mea este de a merge la un control la un urolog-sexolog si la un psihoterapeut cu experienta in sexologie.
Bună seara!
În spatele oricărui comportament se află o cauză ce trebuie depistată pentru a se rezolva problema. De aceea ai nevoie de un diagnostic corect, pentru a se depista adevărata cauza.
Așa cum ți-a recomandat și colegul meu ai nevoie să mergi la un urolog și la un psihosexolog pentru a afla dacă e o cauză organică sau emoțională. Bune rezultate se obțin combinând tratamentul medicamentos cu terapia sexuală.
Sănătate și curaj, pentru că e o problemă rezolvabilă.
În spatele oricărui comportament se află o cauză ce trebuie depistată pentru a se rezolva problema. De aceea ai nevoie de un diagnostic corect, pentru a se depista adevărata cauza.
Așa cum ți-a recomandat și colegul meu ai nevoie să mergi la un urolog și la un psihosexolog pentru a afla dacă e o cauză organică sau emoțională. Bune rezultate se obțin combinând tratamentul medicamentos cu terapia sexuală.
Sănătate și curaj, pentru că e o problemă rezolvabilă.
Vă mulțumesc pentru răspunsuri.O să mă adresez unui urolog în primă fază.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2roblema legata de ejacularea precoce
- 2ejaculare prematura
- 6Ajutor!!! Erectie slaba si ejaculare precoce
- 3ejaculare precoce
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 2Probleme - Ejaculare precoce
- 0Ejaculare Precoce.. Cauze, Solutii..
- 10ejaculez prea repede
- 1Ejaculare precoce, dorinta de mai mult pentru mine si partenera !
- 6Ejaculare precoce, ajutati-ma va rog.. nush ce sa fac:(
- 6Remediu impotriva ejaculari precoce.va rog ajutati-ma.
- 2Ejaculare Precoce, sau nu?
- 5actul sexual pentru mine este o problema... ejaculeaza prea repede
- 4Probleme in viata sexuala
- 7Disfunctie erectila
- 3probleme potenta
- 15Ejaculare precoce,
- 3Ejaculare precoce
- 6Probleme potenta din cauza varicocelului
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: