ejaculare precoce
de un an de zile am o ejaculare foarte rapida.Acest lucru ma face sa ma simt foarte naspa in timp ce fac dragoste.Ce ma sfatuiti ?
3 comentarii
deci inainte dura mai mult? ce varsta ai? faci dragoste rar?ai schimbat partenera in acest ultim an? la aceste intrebari trebuie sa ti raspunzi si poate vei gasi cauza in primult rand si ulterior o solutie.
buna ma numesc emil si trec si eu prin aceasta problema am 19 anu am o viata sexuala normala dar de un timp sufar si eu de aceasta ejaculare precocee si nu stiu ce pot sa fac sa scap de aceasta senzatie neplacuta care nu ami dauneaza numai mieci si partenerei si relatiei mele. pur si smiplu cand saunt peste ea detin controlul ma stapanesc o duc mult si bine dar cum schimbam pozitia se urca ea pe mine face cateva miscari si ma face praf in mai putin de 2 minute ce as putea face??????? va multumesc mult
Te rog sa-mi spui de unde iti procuri pastilele climinax? si cum ai procedat la administrarea lor?Astept si de la altii pareri despre acest produs.
precizez ca in ultimul timp ma confrunt cu aceasta problema (ejaculare prococe) si in plus vad ca nici nu mai tine erectia (am 35 ani).
Ajuta aceste pastile??
precizez ca in ultimul timp ma confrunt cu aceasta problema (ejaculare prococe) si in plus vad ca nici nu mai tine erectia (am 35 ani).
Ajuta aceste pastile??
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ejaculare precoce
- 5Ejaculare precoce si erectie slaba
- 3problema ejaculare prematura - exercitii kegel folositoare??
- 6Clinica On
- 5Ejaculare precoce - Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema?
- 0ejaculare prematura
- 1Ejaculare prematura sau lipsa de experienta ?
- 1solutia impotriva erectiei slabe si ejacularii precoce.
- 1ejaculare precoce-masturbare
- 5usturimi urinare si ejaculare precoce
- 6Am 18 ani si am probleme cu erectia si ejacularea
- 6Penis ciudat si ejaculare prematura.. ajutor va rog!
- 0Fimoza Ejaculare precoce ?
- 10ejaculare precoce urmata de erectie slabuta
- 2Disfunctie erectila
- 15Ejaculare precoce,
- 3Ejaculare prematura
- 6Ejaculare prepoce
- 5Ejaculare precoce
- 4Exercitii Kegel pentru barbati
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: