Ejaculez prea repede
Salut. Am si eu o problema. Am 18 ani. Mi'am inceput viatza sexuala de la 15-16 ani. Am avut ff multe prietene virgine. Am avut contacte sexuale cu ele de foarte multe ori si tot continui sa ejaculez prea repede. Eu am crezut ca este doar o chestiune de timp si cu timpul imi voi reveni la normal. Acum sunt impreuna cu o fata de un an si de cand am dezvirginat'o vrea de 3-4 ori pe saptamana si nu pot sa mai fac asa ceva si sa ejaculez asa de repede. M'am saturat. Ma poate ajuta cineva? Nu vreau sa ajung la doctor sau psiholog pt k sunt o fire mai rusinoasa si mai timida. Va multumesc.
4 comentarii
Incearca ca dupa 7 minute sa schimbi pozitia. vezi ca anumite pozitii nu sint bune pentru ejacularea precoce. ar trebuie sa nu fii agitat cand faci sex iar daca nici astea care ti le am spus nu te ajuta du te la un sexolog. asta e dar cu rusinea o sa mori de foame. oricum consultatiile sunt confidentiale
Liviu nu stiu ce sa mai fac... Facem multe pozitzii... O singura data am dus 35 de minute dar cu intrerupere :| Am mai citit la alte cazuri ca cik sa nu ma agit si sa nu ma gandesc la cat de bine ma simt eu. Sa ma gandesc la cat de bn se gandeste ea si sa nu fiu agitat. Oare o fi adevarat? O sa incerc mai multe variante cu ea.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 3probleme de ejaculare.. actul sexual nu este mai lung de un minut
- 2ejaculare precoce
- 1Ejaculare precoce
- 4Ejaculare precoce
- 4ejaculare precoce
- 6papulele provoca ejacularea precoce?
- 7ejaculare precoce - o rezolvare?
- 2De ce penisul meu e atit de sensibil?
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 0dc ejaculez repede
- 7ejaculez inainte de penetrare
- 8va rog sa nu radeti chiar am nevoie de un sfat.. ejaculez foarte repede
- 4Ma supara rau ejacularea precoce !
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 3Ejacularea precoce corelata cu fraul preputului
- 3Ejaculare precoce
- 1Ejaculare precoce.
- 2Ejaculare precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce