Ejaculare precoce
Sufăr de ejaculare precoce de când ma știu și este destul de frustrant, enervant si chiar mi-a scăzut și stima de sine deoarece îmi este foarte greu sa intarziu și sa controlez ejacularea.. am fost la urolog de curând și mi s-a recomandat Priligy, l-a mai folosit cinevav? Ce alte metode folosiți? Cum ati reușit sa scăpați de aceasta problema ?
2 comentarii
Buna ziua,
Priligy pentru asta situatie a fost creat. S-ar putea insa ca rezultatele tratamentului sa fie limitate daca nu intelegeti care sunt cauzele problemei. Ar fi recomandat sa mergeti la un psihosexolog (terapeut sexual) cu care sa explorati cauzele dar si alte solutii de rezolvare a problemei.
Priligy pentru asta situatie a fost creat. S-ar putea insa ca rezultatele tratamentului sa fie limitate daca nu intelegeti care sunt cauzele problemei. Ar fi recomandat sa mergeti la un psihosexolog (terapeut sexual) cu care sa explorati cauzele dar si alte solutii de rezolvare a problemei.
Ca și colegul meu îți recomand ca în paralel cu tratamentul să mergi și la un psihosexolog, pentru că de multe ori cauzele care stau în spatele unei asemenea tulburări sunt de natură psihologică.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cat de bun este PREMATROL in tratarea ejacularii precoce?
- 2ejaculare prematura
- 3ejaculez prea repede ce pot face.
- 2Ejacularea precoce
- 3ejaculare precoce
- 18Ejaculare precoce
- 5fisuri pe piele penisului
- 7ejaculare precoce - o rezolvare?
- 4o problema grava... ejaculez prea repede
- 42Disfunctii sexuale
- 7ejaculare precoce?
- 4dupa prima ejaculare mi se inmoaie...
- 5Ejaculare precoce - Cum as putea sa scap ce aceasta mare problema?
- 3Termina prea repede...
- 1solutia impotriva erectiei slabe si ejacularii precoce.
- 2problema am o ejaculare prea rapida
- 5Ejaculare precoce
- 6Anxietate de performanta si frica de sex
- 0Bună seara! De vreo două săptămâni, ejaculez foarte repede!
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: