Ejacularea rapidă

04-05-2019
FlorinCristian
Nu este medic/terapeut
FlorinCristian
Salut,
Am o mare problema din punctul meu de vedere.
Acum 7 luni am avut parte de un contact sexual, în care am ejaculat în mai puțin de 3 min, acesta fiind primul contact sexual pentru mine. Partida a fost un dezastru, n-am putut face nimic, amândoi am plecat dezamăgiți acasă, vinovatul fiind eu, bineînțeles.
După aceasta întâmplare am decis sa ma las de masturbarea, pentru ca am văzut sfaturi în care se spunea ca masturbarea este de vina pentru aceasta ejacularea. Bine, timp de 6 luni nu m-am masturbat deloc. După aceste 6 luni am decis sa ma mai vad cu o fata, iar când a ajuns să-mi atingă penisul, buff, am ejaculat, chiar mai rapid decât înainte de a ma lasă de masturbarea. După aceste 6 luni am luat decizi de a ma masturba din nou, dar nu pentru plăcere, ci pentru a încerca să-mi controlez ejacularea. Acest lucru l-am făcut doar de doua ori de atunci, într-o luna.
Când ma masturbez durează în jur de 10-15 min, după care îmi dau drumu, bineînțeles cu ajutorul controlului.
Am încerc ca atunci când sunt cu cineva, sa ma ga desc la altceva, ci nu la ejacularea, sa ma calmez, dar nimic, ejacularea tot rapida este.
Vreau să-mi spune cineva va rog, cum pot scăpa de aceasta ejacularea rapid, m-am saturat, nu știu ce sa fac, am ajuns sa ma tem sa am un contact sexual, doar pentru a nu ma ridiculiza.
Țin sa va spun ca am 17 ani.
2 comentarii
0
09-05-2019, ora 08:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Se întâmplă astfel pentru că apare anxietatea de performanță, teama de-a nu fi la nivelul așteptărilor partenerei.
Lucrurile se vor normaliza atunci când vei avea o parteneră stabilă cu care vei avea contacte sexuale mai dese, când vei lăsa lucrurile firesc, fără să te gândești dinainte la rezultate. Poate te-ar ajuta să mergi la un psihosexolog pentru mai multe informații, pentru că ai nevoie și de o educație sexuală, pentru că școala nu oferă și informații pe această latură, iar cu părinții sunt convinsă că nu discuți.
0
14-05-2019, ora 23:50
scrisulcaterapie
Nu este medic/terapeut
scrisulcaterapie
ar fi ok sa aprofundezi mai mult relatia cu o fata inainte sa ajungi la intimitate, de ce nu sa fiti atat de deschisi unul cu altul incat sa-i poti spune despre temerile tale etc.

stiu, traim intr-o societate in care presiunea de a face sex (oricand si oricum numai sa fie) e atat de mare incat de-asta tot mai multi barbati ajung la blocaje din-astea.

sexul nu e tocmai sport. si nici noi tocmai animale..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dezvirginarea - ce trebuie să știi, sfaturi și explicații
  • Sexul pentru prima dată - ce trebuie să știi
  • Asocierea dintre munca în schimburi, tulburările de somn și ejacularea precoce la lucrătorii de sex masculin
  •