Gland sensibil
Salutare! Am 21 de ani iar în urmă cu un an am fost operat de „fren scurt„ deoarece nu puteam decalota glandul penisului în totalitate.Toate bune și frumoase însă din cauza faptului ca nu prea a avut de a face cu lumea exterioară, glandul-capul penisului, este sensibil, la atingere provocandu-mi disconfort.Nu pot face sex nici cu prezervativ.Erecția este puternică, dar cand îl introduc în vagin la scurt timp se înmoaie din cauza sensibilității la frecare.Cred că o expunere mai îndelungată si atingerea frecventă a acestuia ar diminua aceste senzatii.Ce alte solutii/metode mai rapide as avea?, în conditiile în care momentan nu dispun de o parteneră care cu siguranță m-ar fi scăpat de problema..
1 comentarii
Buna ziua, solutia este simpla si sanatoasa din mai multe puncte de vedere: folosirea prezervativului, mai ales a unuia anume, care este lubrifiat interior cu un anestezic usor. Este o firma de renume, intelegeti care.
Este nevoie de putin timp ca pielea sensibila sa se obisnuiasca. Incercati de asemenea sa purtati lenjerie larga, din materiale naturale.
Mare grija cu masturbarea, caci si ea poate participa la intretinerea acestei stari de sensibilitate.
Este nevoie de putin timp ca pielea sensibila sa se obisnuiasca. Incercati de asemenea sa purtati lenjerie larga, din materiale naturale.
Mare grija cu masturbarea, caci si ea poate participa la intretinerea acestei stari de sensibilitate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0hipersensibilitate gland
- 3Nu am erectie cand trebuie
- 0jenari la nivelul glandului ! lamuriti-ma ! va rog sa imi raspundeti!
- 1Probleme in a obtine erectie sau in a mentine erectia! lamuriti-ma va rog
- 2disconfort (jenare) la atingerea glandului
- 1jenare (disconfort) la atingerea glandului
- 7Sensibilitate gland
- 1Probleme cu capul Penisului.
- 3Problrma la organul genital masculin
- 1Senzatie neplacuta la atingerea glandului
- 0Durere penis la atingere
- 1Penis sensibil
- 1Problema decalotare (Nu mai rezist) va rog sa cititi cu fiecare amanunt
- 1Problemă intimă deosebită
- 4Ajutati-ma/ Snesibilitatea penisului