marimea conteaza?

28-06-2007
valjan
Nu este medic/terapeut
valjan
am o prietena care mi-a spus ca nu simte nimic cand facem sex(din momentul penetrarii si pana la ejaculare, nu simte penisul, are 14-15cm, grosime12-13cm)In timpul preludiului se simte f bine dupa aceea.Ce se poate intelege de aici, cum pot rezolva problema, vaginul ei se dilata prea mult, este prea mare fata de penisul meu?
3 comentarii
0
29-06-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Dimensiunile penisului tau sunt normale. In ceea ce priveste dimensiunile vaginului prietenei, asa cum exista printre barbati marimi extreme, pot exista si la femei. Dar eu cred ca problemele se pot rezolva si in alt mod, adica trebuie incercate si alte pozitii. Pozitia cu partenera deasupra ai incercat-o?
0
01-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Există un tip de prezervativ pentru asta, cu un fel de buburuze pe suprafaţă, care e destinat special femeilor cărora le trebuie un pic mai mult ca să-şi găsească voluptatea.
Nu-mi place sa dau informatii comerciale, dar de data asta pot face o exceptie: se cheamă LOVE plus. Succes !
0
16-05-2023, ora 20:41
Costin4u2
Nu este medic/terapeut
Costin4u2
Exista manșoane care conferă si grosime și lungime din silicon, exista și strap-on cu dildouri de diferite forme și grosimi chiar poți face și dubla penetrare vagin-anal cu acesta ca idee vagă dacă e deschisa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: