marimea conteaza?
am o prietena care mi-a spus ca nu simte nimic cand facem sex(din momentul penetrarii si pana la ejaculare, nu simte penisul, are 14-15cm, grosime12-13cm)In timpul preludiului se simte f bine dupa aceea.Ce se poate intelege de aici, cum pot rezolva problema, vaginul ei se dilata prea mult, este prea mare fata de penisul meu?
3 comentarii
Dimensiunile penisului tau sunt normale. In ceea ce priveste dimensiunile vaginului prietenei, asa cum exista printre barbati marimi extreme, pot exista si la femei. Dar eu cred ca problemele se pot rezolva si in alt mod, adica trebuie incercate si alte pozitii. Pozitia cu partenera deasupra ai incercat-o?
Există un tip de prezervativ pentru asta, cu un fel de buburuze pe suprafaţă, care e destinat special femeilor cărora le trebuie un pic mai mult ca să-şi găsească voluptatea.
Nu-mi place sa dau informatii comerciale, dar de data asta pot face o exceptie: se cheamă LOVE plus. Succes !
Nu-mi place sa dau informatii comerciale, dar de data asta pot face o exceptie: se cheamă LOVE plus. Succes !
Exista manșoane care conferă si grosime și lungime din silicon, exista și strap-on cu dildouri de diferite forme și grosimi chiar poți face și dubla penetrare vagin-anal cu acesta ca idee vagă dacă e deschisa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 5cum se masoara penisul?
- 3Este posibil sa o am prea mica? Sau este himenul ei prea elasic?
- 3cati centimetri?
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 3Marimea penisului!
- 5Penis 20 cm si sex cu probleme
- 2Probleme Penis
- 2Belirea penisului il mareste ?
- 0Probleme despere penis
- 1Cati centimetri trebuie sa aiba un penis pentru a provoca orgasm partenerei?
- 1Penisul
- 2Penis mai gros
- 2penis mai gros
- 0Răspundeți
- 6Penis mult prea mic..
- 1Dotarea mea nu este destul de mare.
- 5Penisul prea mare si vaginul mic! Contactul poate avea loc?
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: