marimea penisului
salut, am 16ani si jumatate iar penisul meu cand este in erectie are cam 14-15cm, insa ma ingrijoreaza faptul ca atunci cand este in stare fleasca este foarte mic, uneori in stare fleasca se vede doar capul si foarte putin gatul...la varsta aceasta nu mi'a aparut nici macar par pe abdomen in jos, pe piept nici nu mai zic...
Inca sunt virgin, credeti ca daca mi-as incepe viata sexuala as avea vreo sansa sa se schimbe ceva in legatura cu asta? Sau faptul ca uneori ma masturbam si o data la 2zile are vreo relevanta?
Pana la ce varsta as avea sanse sa mai creasca si de ce ar depinde asta avand in vedere ca nu fumez, de baut doar ocazional cu limita..sport am facut de mic pana pe la 13ani iar acum mai merg si pe la sala de forta
astept un raspuns, multumesc anticipat
Inca sunt virgin, credeti ca daca mi-as incepe viata sexuala as avea vreo sansa sa se schimbe ceva in legatura cu asta? Sau faptul ca uneori ma masturbam si o data la 2zile are vreo relevanta?
Pana la ce varsta as avea sanse sa mai creasca si de ce ar depinde asta avand in vedere ca nu fumez, de baut doar ocazional cu limita..sport am facut de mic pana pe la 13ani iar acum mai merg si pe la sala de forta
astept un raspuns, multumesc anticipat
3 comentarii
baietii cresc pana pe la 20 si ceva de ani.
si la 16 ani stai bine cu marimea stai linistit :))
si daca ti-ai incepe viata sexuala nu stiu daca se va schimba ceva cu asta, pentru ca asta tine doar de organismul tau...
si in legatura cu masturbarea, e posibil ca atunci cand iti vei incepe viata sexuala sa termini foarte repede treaba si sa nu reusesti sa-ti satisfaci partenera si nici chiar pe tine... cine stie.
si la 16 ani stai bine cu marimea stai linistit :))
si daca ti-ai incepe viata sexuala nu stiu daca se va schimba ceva cu asta, pentru ca asta tine doar de organismul tau...
si in legatura cu masturbarea, e posibil ca atunci cand iti vei incepe viata sexuala sa termini foarte repede treaba si sa nu reusesti sa-ti satisfaci partenera si nici chiar pe tine... cine stie.
insa sa nu intelegi ca e ceva rau sa te masturbezi, e perfect normal pentru varsta ta, e o actiune de autocunoastere a corpului, dar indicat e sa nu abuzezi de chestia asta :*
baiatul de sus se lauda bine dar eu ca am doar 13 cm de penis la 21 d ani.si sunt cam putin dezvoltat.ce ziceti mai e vreo sansa sa mai cresc ? la tot ma refer...si in penis, inaltime etc;vreau sa stiu un singur lucru, , eu nu prea cred ca cu ce am acum o sa raman toata viata(si parul facial e putin pe fata) rxp...va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12am niste "bubite" mici la baza penisului si pe scrot de vreo 2-3 ani
- 55boala venerica? help pls...
- 5depigmentare a pielii din jurul penisului
- 6o am mare sau mica ?
- 5Ieri dimineata m-am trezit cu o umflatura mica la baza penisului, de culoare maro spre vanat
- 6De vreo 2-3 luni mi-au aparut niste negi genitali
- 3(condilomatoza genitala) negi sau ciupercute pe penis
- 0ciuperca pe penis ?
- 4am 14 ani si pt varsta mea mi se pare mic penisul
- 6inel in jurul penisului
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 1penis cu mancarimi
- 8Cancer? sa am va rog sa ma ajutati
- 1Penis subtire
- 0Exfolierea pielii de pe penis
- 6Intrebare
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: