vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?

Buna..am 18 ani.am o mica intrebare...penisul meu are cateodata 15 cm cateodata 17 cm in erectie...de ce?...de ce nu e tot timpul la fel.aaa si alta intrebare.vreo sansa sa i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm??.eu rezist destul de mult in timpul unui act sexual.va rog sa mi raspundeti...va multumesc..!
3 comentarii

3 tipuri de vagin si de penis
mic
mediu
mare
tu esti mediu si iti trebuie o fata medie
Sunt sigura ca o sa ai succes ca si prietenul meu e mediu si eu la fel si m-am simtit cel mai bine cu el si inca ma mai simt nu ca si cu fostul la a avut-o mai mare si numai ma durea
mic
mediu
mare
tu esti mediu si iti trebuie o fata medie
Sunt sigura ca o sa ai succes ca si prietenul meu e mediu si eu la fel si m-am simtit cel mai bine cu el si inca ma mai simt nu ca si cu fostul la a avut-o mai mare si numai ma durea

Itzi zic eu prietene nu exista vagin mic sau mare, toate sunt mici si se maresc pot ajunge la extra large, depinde de fata nu e vina ta daca ea nu are orgasm ci a ei, pt u depinde cu ce fata o faci??bineintzeles ca nu la fel e si la ele, orgasmul in cea mai mare parte e provocat de emotzii pozti face o facta sa aiba orgasm doar atingando cu un deget depinde de ea atat cat ai u orgasm nare rost sa te intrebi de ce nare ea, daca tzii la ea si o iubesti treaba se complica si nu are rost sa ma bag, pt ca as avea prea multe explicatzii, asa ca nu are rost...

Da intradevar se muleaza pe penis dar totusi aceste dimensiuni sunt valabile si daca fata e adanca si cand o fost virgina... nu e vina ei, deci barbatul trebuie sa faca ceva pentru asta si daca nu, nu stiu cum ar putea fata sa aiba orgasm cu adevarat, consider ca e doar o fictiune in cazul acesta sau ea se preface intr-adevar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Orgasmul.
- 4orgasm in somn?
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 12lipsa orgasm
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 5penisul meu in stare de erectie este de 13 cm
- 5orgasmul spontan
- 5cum pot sa o ajut sa ajunga la un orgasm total, ce trebuie sa fac?
- 10ejacularea feminina
- 1Orgasm, dar numai clitoridian
- 1Penis subtire
- 8orgasm fara placere
- 4sindromul post -orgasmic(POIS)
- 2penis decent
- 0Ajutați-mă cu un sfat - înălțime mică și penis mic la 15 ani
- 0Penisul meu este prea mic pentru varsta mea.
- 1Probleme penis
- 3La copilul meu nu i se dezvoltă peninsul deloc
Mai multe informații despre: Orgasmul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: