Penis prea mare
Am o problema cu sotul care o are prea mare pentru mine, prea lunga mai exact.Eu sunt mai micuta.Am deja rani pe col desi o fac foarte rar (o data pe luna).Am si probleme grave cu rinichii, infectii urinare repetate la fiecare 3 luni la spital.Am incercat cu lubrifiant dar fara succes.O facem numai intr-o pozitie.Mi se pare anormal ca in 2 ani de relatie sa scada raporturile sexuale asa de mult.
Nu exista nici o solutie pentru noi, o jucarie, un inel ceva?Introducerea partiala nu are nici un scop:nu-si da nici el drumul.nici eu.Mi-am pierdut si eu cheful si-l refuz mereu pt ca nu pot schimba pozitiile si sunt mereu in dureri.
Multumesc
Nu exista nici o solutie pentru noi, o jucarie, un inel ceva?Introducerea partiala nu are nici un scop:nu-si da nici el drumul.nici eu.Mi-am pierdut si eu cheful si-l refuz mereu pt ca nu pot schimba pozitiile si sunt mereu in dureri.
Multumesc
9 comentarii
Bună, as putea vorbi despre acest lucru cu tine pe privat?:)
încerca să-l facă încet şi în linişte, nu trebuie să "meargă" pentru a face până la capăt.
Buna nu pot sa iti scriu mesaj inapoi pt ca ai selectat la setari "ascunde profil "debifeaza aia ca sa iti pot scrie si eu mesaj :) multumesc
persoanele cu penisul mare trebuie sa se miste incet si de multe ori tu ca femeie trebuie sa ii impui ritmul...apoi ca sa fie mai excitant pentru tine, el trebuie sa iti mai faca un sex oral, apoi penetrare, iar putin sex oral, iar penetrare.in acest ritm te poti concentra pe placere si nu pe durere..pozitia in care tu esti deasupra este exact ce iti trebuie ca sa iti impui tu singura ritmul si el sa se concentreze pe celelalte zone erogene ale trupului tau(sani, sfarcuri, saruturi, etc etc)!!!multa bafta!
ce bine de tine. Eu dimpotriva, am penisul prea mic si asta e f frustrant. Am gasit niste suplimente din plante pe net pe site-ul penis-mare.info A luat cineva? Functioneaza?
Ce deasupra adi..scuze dar ca sa stau deasupra e aproape imposibil pt mine..nu sunt atat de inalta cat sa o evit:)).Intr-o parte e singura pozitie care o pot adopta ca stau la departare.E si o problema de postura ca sa zic asa..o are mult prea lipita de abdomen...opune rezistanta maxima daca o indrept ca sa pot sta deasupra.
Razvan, vezi ca exista niste mansoane sau prelungitoare care se pun in capul penisului in cazul in care nu-i multumita femeia.OFFF..lungimea unui vagin e de 7 cm, va zic eu ca sunt femeie, grosimea conteaza!!
Toate cele bune.
Razvan, vezi ca exista niste mansoane sau prelungitoare care se pun in capul penisului in cazul in care nu-i multumita femeia.OFFF..lungimea unui vagin e de 7 cm, va zic eu ca sunt femeie, grosimea conteaza!!
Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 50bubite rosii pe capul penisului? basici?
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 8niste pete ciudate
- 22Usturime penis
- 3Dureri de-a lungul penisului
- 7crapaturi la decalotare plus pete albe
- 7Pot folosi Wartec in urmatorul caz?
- 5penisul meu:(
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 9Consum de antibiotice
- 3Micsorare penis
- 1Penis si testicule subdezvoltate ! Sunt disperat !
- 2Forma penisului
- 16Un penis subtire?
- 0Problema la penis.
- 4roseata, mancarime, inflamare, fimoza preput si penis
- 0Par pe penis
- 7Penis mic
- 1Prezervative mari
Mai multe informații despre: Penisul marimea penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: