Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal

01-01-2022
Geo992
Nu este medic/terapeut
Geo992
Buna ziua am născut pe data de 17.12 si am apetit sexual ridicat. Și as dori afla dacă se poate sa fac sex anal sau dacă este vro problema având in vedere ca am
Născut normal ???? Mulțumesc frumos
3 comentarii
0
15-06-2022, ora 18:29
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
E ceva normal că simți nevoia să faci sex, asta-nseamnă că ești o femeie sănătoasă. Dar nu cred că sexul anal o să-ți aducă multă plăcere. Eu mă joc cu anusul soției, dar n-am ajuns niciodată la penetrare cu penisul, mă joc în fundul ei doar cu degetul și limba. Preludiul este foarte important și în jocul anal. Terminațiile nervoase de la nivelul anusului pot transmite plăcerea doar dacă sunt stimulate delicat și fără grabă. Dacă partenerul tău acceptă să-și folosească limba și degetele ca să te facă să simți plăcere în zona anală, cred c-ar fi bine să-ncerci să vezi cum te simți. Eu îți doresc să ai parte de o experiență plăcută!
1
02-07-2022, ora 18:59
romicademetriu
Nu este medic/terapeut
romicademetriu
De curând am experimentat și eu sexul anal cu soția mea și pot să spun că ne-a plăcut la amândoi. Cel mai important este să se facă totul fără grabă și cu multă atenție, protejat cu prezervativ și cu lubrifiere adecvată. După ce se relaxează canalul rectal, se pot face și mișcări mai rapide. Am avut senzații extraordinare când am ejaculat în fundul soției.
0
27-08-2023, ora 12:53
Bubulis
Nu este medic/terapeut
Bubulis
Asa a fost si prima noastra experienta, zero durere, cel mult un usor disconfort. A fost spontan, adica am discutat de mai multe ori "problema" si dupa ce la inceput nici nu voia sa auda a mea sotie despre asa ceva, fiindu-i teama de durere (un istoric lung de hemoroizi + 2 nasteri), in ultima vreme nu a mai zis nu si a ramas ca atunci cand o sa simta ea ca vrea sa incerce, eu sunt disponibil.

Treaba asta s-a dovedit a fi foarte sanatoasa, pentru ca partenerul nu trebuie constrans in nici un fel, nu trebuie sa simta o obligatie, ci trebuie sa fie ceva care vin de la sine si ofera placere amandurora.

Aveam ceva jucarii pregatite dar a dat skip la partea asta, am folosit lubrifiant in cantitate suficienta si totul a mers ca pe roate.

Secretul este sa lasati partenera sa controleze penetrarea, astfel incat sa nu apara durerea din cauza unor miscari prea rapide sau ample. Desi nu ma asteptam, ea a avut orgasm aproape imediat. Intr-adevar acest tip de sex ofera pe langa senzatia locala, ce poate fi placuta daca e facut cum trebuie, o mare stimulare mentala, e ceva nou, ceva "interzis".

Prin aceasta postare vreau sa vin in intampinarea celor care ar vrea sa experimenteze, dar au diverse temeri - sa stiti ca poate fi foarte placut, daca exista comunicare buna intre parteneri si rabdare. Cat despre partea "murdara" - iarasi nu ar trebui sa fie probleme de nici un fel daca igiena locala este adecvata. E adevarat ca in cazul nostru penetrarea a fost superficiala (adica vreo 3-4 cm) dar nu cred ca ar fi aparut suprize nici daca era mai profunda.

In intampinarea celor care vorbesc din scripturi etc ii fac atenti la un lucru - atata timp cat exista consens intre parteneri, nu m-as grabi sa arunc cu pietre. Ce fac oamenii in intimitatea propriei case nu e de natura sa deranjeze pe altii decat in momentul in care acestia efectiv nu mai au ce face cu timpul lor si atunci inventeaza probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Recuperarea după nașterea naturală - ce ar trebui să știm
  • Cezariana nu afectează calitatea vieții sexuale
  •