Penis subtire

Salut am 16 ani aproape 17 si cred ca penisul meu in stare erecta este foarte subtire.Lungimea este sa zicem relativ bunicica 14-15 cm dar grosimea este de 9 cm acolo udne este mai gros adica la mijloc iar la baza nu stiu de ce dar este si mai subtire undeva la 6 cm.care ar fi problema?Se mai poate ingrosa si daca da cam cat de mult ar putea creste?Sa nu mai spun ca in stare flasca are 3 cm si cred ca 3-4 grosime este foarte mic.Pe viitor ma gandeam la operatii cu injectare de grasime am auzit ca sunt in jur de 1000 de euro banii nu ar fi o problema indiferent si 10000 as da numai sa fiu ok...Deci va rog mult un doctor cineva poate sa-mi spuna care e treaba?
1 comentarii

uite aici o parere de la o fata nu asa departe de varsta ta. am 22 de ani. penisul va inceta sa creasca in momentul cand o sa incetezi si tu sa mai cresti. daca zici ca ai 17 ani inseamna ca mai ai de crescut. poate ai mai auzit lucrurile astea dar le repet si eu : nu conteaza marimea, grosimea sau forma penisului. fiecare baiat are penisul diferit. nu e asta o problema. problema e ca penisul tau te face sa iti pierzi increderea in tine. sunt altii care au un penis mult mai mic decat al tau si au totusi o incredere debordanta in propria persoana. nu conteaza cat de mare ai penisul, conteaza cum sti sa il folosesti. si sa iti zic un mic secret de-al fetelor : noi dorim barbati si baieti care sa fie tandri cu noi si care sa ne acorde atentia necesara. nu ne alegem prietenul in functie de penis.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2care este marimea 'normala' a penisului?
- 3fumatul afecteaza cresterea penisului ?
- 4Marimea penisului, adolescent
- 4Am o problema cu penisul ! :(
- 3Grosimea penisului prea mare
- 2Marime penis
- 2Marimea testiculelor + poze
- 1Cati centimetri trebuie sa aiba un penis pentru a provoca orgasm partenerei?
- 2Problemă cu mărimea penisului
- 2penis mai gros
- 6Penis mult prea mic..
- 2Probleme cu penisul.
- 0am penisul prea mic si nu stiu cum il pot mari
- 7Marimea penisului
- 7Ce marime ar trebui sa aiba penisul la 13 ani?
- 0Probleme endocrine
- 1Penis mic și inestetic
- 1Am 30 de ani și un penis de 12 cm în erecție.
Mai multe informații despre: marimea penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: