Durere in timpul actului sexual marime 18 cm cu 13 diametru

24-08-2018
ionut1212
Nu este medic/terapeut
ionut1212
am o intrebare prietena mea e cam mica de inaltime, iar eu am un complex vis avis de de marime iar marimea e 17 uneori 18 lungime iar diametru 13 ea spune ca o doare in acelasi timp datorita faptului ca am complexul acesta am avut ceva probleme cu erectie chiar in timpul actului sexual ce ma sfatuiti?
1 comentarii
0
24-08-2018, ora 15:31
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Complexul despre care vorbiti este legat de dimensiunea prea mare a penisului ?
Iata care sunt perspectivele intr-o astfel de situatie, a "nepotrivirii sexuale datorate dimensiunilor".
1) Preludiul - acordati importanta cuvenita preludiului, cu tot ce inseamna aceasta: mangaieri, saruturi, stimularea partenerei. In timpul preludiului vaginul se relaxeaza, se lubrifiaza si astfel se acomodeaza mai usor cu un penis de dimensiuni mai mari
2) Partea cea mai sensibila a penisului este prima treime, incepand de la varf, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa introduceti tot penisul ca sa obtineti placere
3) Evitati pozitiile sexuale in care penetrarea este profunda si poate deveni dureroasa. Acestea sunt in general pozitiile in care partenera are picioarele larg deschise sau ridicate. Se pot utiliza pozitii in care partenera are picioarele mai apropiate si aceasta limiteaza in mod natural penetrarea sau pozitiile in care partenera detine controlul si poate regla ce se intampla (adancimea penetrarii)
4) Daca totusi neplacerile nu se rezolva asa se pot utiliza lubrifianti suplimentari sau speciali (cel utilizat pentru sexul anal contine o substanta care relaxeaza musculatura si duce la largirea semnificativa)
Incercati sa depasiti complexele avute, indiferent care ar fi acestea. Dupa cum ari constatat ele pot altera viata si activitatea sexuala in mod nefericit si neplacut. Exista o multime de solutii pentru o multime de probleme. Daca nu reusiti sa gestionati situatia dupa ce aplicati cele recomandate mai sus puteti consulta un sexolog pentru a obtine informatii si solutii suplimentare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: