Pastile- urgent

13-08-2018
mia880
Nu este medic/terapeut
mia880
Buna ziua. Vin cu o intrebare si m-ar ajuta ENORM un raspuns cat mai rapid! Am stari depresive de cel putin 2 ani. La spital, dupa o evaluare psihologica, mi-au scris ca am tulburare anxios-depresiva. Am crize de plans zilnice, ganduri negre.. Azi, intr-un moment de inconstienta, am luat 6 pastile de aspirina de cate 500 mg. Care sunt riscurile? Sa incerc sa le vomit? Regret enorm acum.Va rog, ajutati-ma.
5 comentarii
0
13-08-2018, ora 11:33
tyrel85
Nu este medic/terapeut
tyrel85
Daca nu va simtiti bine mergeti la urgenta.
0
13-08-2018, ora 13:01
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Nu patesti nimic. faza e sa nu mai bei , ca doza maxima e cat ai baut tu, Te vei simti putin sedata :)), adica nu o sa mai simti dureri...pana maine..
0
13-08-2018, ora 15:36
Psiholog Gabriela Gușoi
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriela Gușoi
Buna ziua,
Cum va simtiti in acest moment? Mergeti la spital, daca observati ca starea vi se inrautateste. Nu induceti voma si luati masuri pentru tratarea tulburarii depresive cat mai repede, altfel momente ca acesta se pot repeta si un semnal de alarma pe un forum nu va va ajuta.
0
14-08-2018, ora 06:55
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Nu pățiți nimic doza mică 3 g beți lichide mâncați puteți face doar ulcer
0
14-08-2018, ora 09:06
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă situația de moment nu vă pune viața în pericol, pe viitor depresia vă poate crea și mai mari probleme. De aceea e foarte important să luați tratamentul prescris de medic și concomitent să faceți psihoterapie pentru o rezolvare mai rapidă și de durată.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul