Pastile- urgent
Buna ziua. Vin cu o intrebare si m-ar ajuta ENORM un raspuns cat mai rapid! Am stari depresive de cel putin 2 ani. La spital, dupa o evaluare psihologica, mi-au scris ca am tulburare anxios-depresiva. Am crize de plans zilnice, ganduri negre.. Azi, intr-un moment de inconstienta, am luat 6 pastile de aspirina de cate 500 mg. Care sunt riscurile? Sa incerc sa le vomit? Regret enorm acum.Va rog, ajutati-ma.
5 comentarii
Nu patesti nimic. faza e sa nu mai bei , ca doza maxima e cat ai baut tu, Te vei simti putin sedata :)), adica nu o sa mai simti dureri...pana maine..
Buna ziua,
Cum va simtiti in acest moment? Mergeti la spital, daca observati ca starea vi se inrautateste. Nu induceti voma si luati masuri pentru tratarea tulburarii depresive cat mai repede, altfel momente ca acesta se pot repeta si un semnal de alarma pe un forum nu va va ajuta.
Cum va simtiti in acest moment? Mergeti la spital, daca observati ca starea vi se inrautateste. Nu induceti voma si luati masuri pentru tratarea tulburarii depresive cat mai repede, altfel momente ca acesta se pot repeta si un semnal de alarma pe un forum nu va va ajuta.
Nu pățiți nimic doza mică 3 g beți lichide mâncați puteți face doar ulcer
Dacă situația de moment nu vă pune viața în pericol, pe viitor depresia vă poate crea și mai mari probleme. De aceea e foarte important să luați tratamentul prescris de medic și concomitent să faceți psihoterapie pentru o rezolvare mai rapidă și de durată.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Aspirina si sportul de preformanta
- 6anxietate si depresie de 22 ani
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 10Va rog frumos niste parerii DIagnostic Depresiv-anxios
- 3Depresie si anxietate
- 17Cum sa scapi de depresie/anxietate?
- 6Am de 5 ani depresie anxietate
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 2Al 3-lea medicament ? Care este rolul lui?
- 1Aspenter pe o perioada mai indelungata - se poate renunta treptat sau dintr-o data?
- 7Ce diagnostic as putea avea?
- 1Tratament depresie anxioasa
- 2Depresie anxietate help
- 12Depresie probabil recurenta
- 6Medicația psihotropă agravează simptomele colonului iritabil?
- 7Îmi vreau anii pierduți înapoi.
Mai multe informații despre: Supradoza de medicamente aspirina depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: